Profile cover photo
Profile photo
Københavns Kropsterapeut
4 followers -
Kropsterapi i hjertet af Østerbro. Jeg er en behandler med fokus på at fremme kontakten til vores indre ressourcer.
Kropsterapi i hjertet af Østerbro. Jeg er en behandler med fokus på at fremme kontakten til vores indre ressourcer.

4 followers
About
Posts

Post has attachment
PSYKISK SÅRBAR et begreb der generelt er udtryk for mistrivsel, der er psykisk betinget. Det kan ramme os alle, hvis vi udsættes for tilstrækkelig barske oplevelser såsom negative tidligere erfaringer som:
SVIGT
TRAUMER
ENSOMHED
MOBNING
MISFORSTÅETHED OG NEDERLAG mv.
OG aktuelle hændelser som:
TAB, SORG OG KRISE
ARBEJDSINDENTITET mv.
Det er hændelser, der manifesterer sig kropsligt. Det kan være uro, angst, utryghed, rastløshed, depression, generel tristhed, muskelspændinger og meget mere.
Læs her hvad en klient skriver om at arbejde med helheden og ikke kun udfra hovedet, og komme i kontakt med det kroppen husker.
ANBEFALING!
Efter at have brugt mange år på samtale-terapi synes jeg ikke længere jeg rykkede mig. Jeg kunne tydeligt mærke, at jeg stadig havde en tendens til at køre rundt i tankerne, lade angsten tage dårlige beslutninger, samt være trist og ked af det.

Derfor tænkte jeg, at jeg ikke havde noget at miste ved at prøve kropsterapi. Og det er jeg glad for, at jeg har givet en chance!
Hos Ida arbejder jeg med at mærke, hvilke signaler kroppen sender til mig, og samtidigt forbinde hoved og krop som en samlet enhed. Under kropsterapi får Ida løsnet op for spændinger, som primært kommer af min angst, hvilket helt automatisk fremkalder minder om barndommen og ungdommen som har været katalysator for min angst. Rummet omkring en giver dog en mulighed for at bearbejde fortiden i ro og tryghed.
Ida er super forstående overfor det man siger, og formår at konkretisere ens tanker og følelser til noget enkelt, men uden at negligere ens problemer, hvilket er super vigtigt for mig.
Efter hver gang jeg har været hos Ida, går jeg ud af døren og føler jeg endelig kan hvile i mig selv.

Jeg kan klart anbefale Ida!
Mand 30 år
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jeg har altid gode resultater med at behandle skulderproblemer. Ligeledes smerter, sovende fornemmelse i arme, håndled og hænder. Læs en klients oplevelse hos mig efter at være opgivet af både læger og andre alternative behandlere.
Add a comment...

Post has attachment
KLIENTER UDTALER: KROPSTERAPI ER LIVSFORANDRENDE FYSISK OG PSYKISK!!!

"Da jeg startede hos Ida i april 2017 havde jeg ingen ide om, hvad det ville komme til at betyde for mig.
Jeg kan kun beskrive det som livsforandrende, både psykisk og fysisk. At få løsnet gamle traumer og få dem bearbejdet har gjort en enorm forskel for min livsglæde og trivsel.
Samtidig har en ændret kropsholdning helt konkret gjort, at de problemer jeg havde med mine fødder højst overraskende er gået over, og at indlæg i skoene er fortid.
Jeg kan kun anbefale kropsterapi hos Ida! /Sigrid"

Du kan læse mange forskelligartede oplevelser med kropsterapi på:

https://koebenhavnskropsterapeut.dk/klienterne-siger/
Add a comment...

Post has attachment
Jeg er kropsterapeut. Min klinik ligger på Østerbro København. Jeg arbejder hver dag med mennesker der står med noget der er svært. Noget de ikke kan klare selv. Det er typisk for dem, at samtale ikke er nok. De ved at de skal have kroppen med og at de har erfaret at de har ingen eller lidt kontakt til kroppen.
En kropsbehandling hos mig er en kropsorienteret oplevelse og proces. Som kropsterapeut er jeg opmærksom på at støtte klienten med mine hænder eller med ord. Mine hænder og ord giver hjælp til selvhjælp, således at klientens får kontakt til egne indre ressourcer. Det kan være kontakt til og fornemmelse af egne grænser, accept, selvkærlighed osv. Det er lige her og nu – en fordybelse i nuet og at lære at lytte til kroppen. Kropsterapi er en meget sanselig oplevelse. Kropsterapi forandrer måden at se sig selv og omgivelserne på. Kropsterapi giver fred i hovedet og ro i kroppen!
Add a comment...

Post has attachment
VIDSTE DU DET OM DIN KROPSHOLDNING?
Åndedrætsmusklen samarbejder med din bækkenbund, men også med din mave og dine rygmuskler og det har igen betydning for hvordan du står og går på dine fødder.
Det har betydning for om du er let at "vælte" eller du mærker og oplever, at du står solidt fast og er svær at "vælte omkuld"
Det hænger sammen med hvor let du har ved at skabe ro i krop og psyke og "være hjemme hos dig selv"
Har du et bækken der ikke sidder helt lige (måske mærker du det ikke) eller der er bare små skævheder og spændinger i mave og ryg, giver det helt automatisk problemer i åndedrætsmusklen. Der vil være modstand for åndedrætsmusklen, når den skal gøre sit arbejde.
Det er mange gange om ugen, at jeg oplever når jeg korrigerer bækkenet, at det betyder kæmpe forandring i åndedrættet og fleksibilitet i ryg og underliv.
Add a comment...

Post has attachment
HAR DU SMERTER I NAKKE SKULDER OG ARME!
SÅ KAN KROPSTERAPI VÆRE DEN HJÆLP TIL KROPPEN TIL AT HJÆLPE SIG SELV DU IKKE TROEDE VAR MULIG!
Add a comment...

Post has attachment
Det er for mig virkelig givende via kropsterapi at kunne hjælpe mennesker til selvhjælp. Jeg hjælper mine klienter med at give slip på fysisk og psykisk smerte og blive friere i krop og hoved. Her en anmeldelse fra en glad klient der hævder at 5 stjerner ikke er nok!
Add a comment...

Post has attachment
PERFEKT ELLER UPERFEKT!!! Jeg er ikke perfekt og stræber hellere ikke efter at være det.....
I et præstationsbaseret samfund er vi mislykkede, hvis vi ikke er gode, unikke og perfekte nok. Men sagen er den, at over halvdelen af os i løbet af livet vil komme til at kæmpe med angst, depression, stress, sorg eller skam. Mange mennesker har svært ved at rumme modgang. Når vi ikke kan det føler vi os anderledes, ensom, forkert og har svært ved at mærke at høre til. Jeg møder desværre alt for ofte mennesker der har stress, lider af angst og depression. Det er alle, den unge stræbsomme studerende, den veluddannede akademiker, iværksætteren, den arbejdsledige.... Det er høj som lav. Det er kort sagt dig og mig.
Jeg tænker på den alvorlige stress. Den stress hvor man udsætter sig selv for en belastning der er vedvarende. Situationer og begivenheder der stresser krop og psyke og ikke forsvinder.
Den stress der forhindrer kroppen i at slappe af. Den stress der gør at kroppen i alt for lang tid af gangen er i alarmberedskab.
Det er ofte svært at erkende ens egen stress. Man kæmper videre og prøver at få tingene til at fungere. Man fortæller sig selv en masse historier, og på den måde bortforklarer eller bagatelliserer stressen. Ofte er det andre, der først opdager ens stress, men ofte evner vi ikke at lytte. Vi tænker det går nok!
Jeg møder hver dag i min klinik mennesker der har søgt at være perfekte. At være perfekte uden fejl og mangler, er bestemt ikke det samme som at have det godt med sig selv. Vi bliver tiltrukket af andre der er jordnære og ægte. Mennesker der ved og tør indrømme at livet til tider er udfordrende og tør være uperfekte. At være sammen med et menneske der er uperfekt giver følelsen af tryghed og nærhed. At være perfekt er derimod et skjold, et forsvar der forhindrer, at vi bliver set og modtaget med kærlighed af andre.
Jeg har selv for mange år siden været voldsomt ramt af stress og har erfaret på egen krop, hvad det vil sige ikke at kunne lytte til kroppens signaler. Jeg fik hjælp fra metoderne kropsterapi, kranio sakral, rosenmetoden og coaching. Alle metoder jeg selv praktiserer i dag og hjælper dagligt mange mennesker.

KØBENHAVNS KROPSTERAPEUT tilbyder KROPSTERAPI der ændrer din måde at se dig selv på og hjælper dig i kontakt med sammenhængen mellem krop og psyke.
Jeg erfarer hos mange af de mennesker der søger mig, at en overbevisning ofte gennem livet har været, at "Hvis jeg bare er perfekt og skjuler hvem jeg i virkeligheden er, vil ingenting gå galt" På et tidspunkt evner vi ikke mere at bevare den maske, og vi krakelerer med fysiske symptomer som følge af lang tids belastning af krop og psyke. Det skete for en kvindelig klient jeg behandlede for første gang i går. En dag flød bægeret over, udløst af et dødsfald i nær familie og hun oplevede at alt slukkede inden i hende. Hun havde i årevis i sin tro på, at hun skulle være perfekt lagt afstand til centrale dele af sig selv. Efter behandlingen udbrød hun " Hold da op hvor vildt, min krop taler til mig. Tusind tak Ida"
Når kriser, chok som udefrakommende begivenheder vi ikke er herre over, det vi ikke kan kontrollere vælter os, står vi ofte med følelser af tomhed, udbrændthed, generel tristhed og kan have svært ved at være i vores krop. Vi bliver bekymrede over tanker der kører i ring og bange for alle de kropslige signaler der følger med ikke at være i balance med os selv.
Nogen oplever det som at blive revet op indefra og måden vi oplever os selv på i relation til andre er anderledes end tidligere. Måske trækker vi os fra sociale sammenhænge føler os udenfor og ensomme. Vi isolerer os i den grad, der kan have med følelser af skam over vores livssituation at gøre. Vi kan ikke mere gøre det vi plejede at gøre, det virker ikke mere og følelser af håbløshed er meget almindelige. Du har måske smerter i skulder, ryg og nakke, smerter der direkte relaterer til hvordan du går og har det. Jeg kan og vil rigtig gerne hjælpe dig!
Du kan læse meget mere om hvad Kropsterapi kan gøre for dig på www. Koebenhavns Kropsterapeut.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
KROPSTERAPI PÅ ØSTERBRO - GRATIS - Ja, du læste rigtigt, de første 30 minutter er gratis. Kropsterapi kan skabe forandringer for mange mennesker på bl.a. følgende områder: Stress, angst, traumer, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelses problemer.
Læs mere her:
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded