Profile cover photo
Profile photo
Know - Training for a better life
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Mai sunt doar două zile până la prima ediție a turneului I Know! Golf! Mulțumim partenerilor evenimentului: United Business Center, Electrogrup, Seenow, APS, PostMaster, Simacek, Albalact, Crama La Salina, golfstore.ro, MărrRevolution, Pilsner Urquell, Rondocarton, RMB Inter Auto, Rematinvest și SportAddict.
Photo

Post has attachment
Primul joc de golf a avut loc în Scoția secolului 15. Fiind practicat mai mult de familiile regale din Marea Britanie, a devenit în timp un sport nobil.
Suntem extrem de bucuroși să organizăm în 6 iunie turneul I Know! Golf în cadrul bazei de agrement SunGarden Golf & SPA Resort din Cluj-Napoca! O oportunitate excelentă de networking pentru partenerii noștri și de a cunoaște mai bine acest sport de tradiție.

Post has attachment
Când toată echipa Know! se adună într-un loc, cu siguranță urmează să se întâmple lucruri interesante :)
O mică galerie foto din team buidling-ul nostru:
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-05-20
8 Photos - View album

Post has attachment
Să vorbești în public poate fi o mare provocare, dar cu siguranță că sunt multe lucruri pe care le poți face pentru a te detensiona și a avea o performanță cât mai bună.
Citește un articol excelent cu 11 sfaturi oferite de Gina Barnett, unul din cei mai renumiți consultanți pentru speakerii de la TED:

Post has attachment
Un lucru pe care îl poți spune cu toată încrederea despre Vasi este că iubește muntele. Călătorește des, se aventurează în expediții greu de egalat și suntem mândri să îl avem ca și coordonator al diviziei de consultanți outdoor. Ieri a fost ziua lui așa că îi dorim la cât mai mulți ani frumoși alături de Knoi! :)
Photo

Post has attachment
Timpul este singura resursă distribuită în mod egal tuturor. Diferența o face modul în care îl utilizăm. 
Să aveți un final de săptămână așa cum vi-l doriți :)
Photo

Post has attachment
Mentinerea oamenilor importanti in companie este una din marile provocari cu care se confrunta majoritatea departamentelor de HR.
Google a gasit o solutie inedita si ofera angajatilor cheie ocazia de a sta "pe banca de rezerve" o vreme indelungata pana cand se hotarasc ce vor sa faca mai departe sau pana cand organizatia va avea din nou nevoie de ei.
Un articol extrem de interesant:

Post has attachment
Saptamana trecuta intreaga echipa Know! a fost in team building! Ne-am cunoscut si mai bine, ne-am distrat si ne-am simtit ca intr-o mare familie :)
Pana la sosirea pozelor gasiti mai jos un clip in care colegul nostru Andrei s-a aventurat intr-o coborare foarte provocatoarea prin cascada de la Varciorog, Arieseni:

Post has attachment
Zilele acestea echipa Know! este in plina actiune!
Ne-am raspandit in Timisoara, Cluj-Napoca, Gyula (Ungaria) si Paltinis pentru a livra programe de training si team building de calitate clientilor nostri. Sa aveti o saptamana cu mult spor :)
Photo

Post has attachment
O saptamana plina!
Patru dintre colegii nostri isi sarbatoresc zilele de nastere in aceasta perioada asa ca atmosfera din birou este una si mai vesela decat de obicei :)
La multi ani frumosi Alina, Izabella, Razvan si Cosmin!
Photo
Wait while more posts are being loaded