Profile cover photo
Profile photo
Klímaváros Kft
17 followers
17 followers
About
Klímaváros Kft's posts

Fisher Art

Az Art sorozatot azoknak ajánljuk akik tiszta, baktérium mentes levegőt szeretnének, kimagasló energia hatékonysággal, jó minőséget az elegáns megjelenés és a keret nélküli tükrös előlap mellé.

Wifi - A Fisher ART klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat* telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.

https://www.klimavaros.hu/fisher-art


A Toshiba SUZUMI PLUS klíma sorozatot azoknak ajánljuk, akik igényesek és a megbízhatóság mellett a vonzó megjelenés, a gazdaságos üzemeltetés és a levegőszűrés is fontos szempont. Mindez egy olyan készülékkel párosul ami a komfort igényeknek teljes mértékig megfelel.

KÖRNYEZETBARÁT ÉS ERŐFORRÁS KÍMÉLŐ
- Eco üzemmód
- Nincs finom por kibocsátás
- Nincs CO2 kibocsátás
- Környezetbarát hűtőközeg: R410A
- Fűtő üzemmódban a levegő az energiaforrás

https://www.klimavaros.hu/toshiba-suzumi-plus

A Fujitsu LLC klíma sorozatot azoknak ajánljuk, akik alacsony áron, de megbízható inverteres készüléket szeretnének, gazdaságos, csendes üzemeltetéssel.

Economy mode - A gazdaságosabb működésért. A gazdaságos üzemelés érdekében a beállított hőmérséklet értéke automatikusan változik a helyiség hőmérséklet figyelembevételével hűtéskor kicsit magasabb, míg fűtéskor kicsit alacsonyabb lesz mint a távirányítón beállított érték. Ezzel a klímaberendezés energiát tud megtakarítani.

https://www.klimavaros.hu/fujitsu-llc

A Fisher SU klíma sorozatot azoknak ajánljuk, akik alacsony áron megbízható készüléket keresnek. Jó megoldás lakása hűtésére, és fűtésre is alkalmas. Gondoskodik otthona megfelelő levegőminőségéről, gazdaságos működése révén biztosítja az energiahatékonyságot.

DC inverter - A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

https://www.klimavaros.hu/fisher-su


A Fisher PM klíma sorozatot azoknak ajánljuk akik tiszta, baktérium mentes levegőt szeretnének, kimagasló energia hatékonysággal, jó minőséget, elérhető áron, alacsony zajszintje

„COLD PLAZMA” - A „COLD PLAZMA” egy speciális ionizátor, amely negatív és pozitív ionokat generál egyszerre, melyek segítségével, nagy hatékonysággal fertőtleníti, és egyben szagtalanítja a rajta áthaladó levegőt. A létrehozott negatív oxigén ionok elpusztítják a velük érintkező különféle kórokozókat, baktériumokat, gombákat, és egyben segíti az apró porszemcsék, pollenek kiszűrését. A negatív ionok kellemes közérzetet biztosítanak.

https://www.klimavaros.hu/fisher-klima

A Fujitsu LM klíma sorozatot azoknak ajánljuk akik a magas hatékonyságot és a kedvező ár kombinációját keresik. Mindemellett rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, melyek biztosítják a csendes működést és a legtöbb kényelmi funkciót gazdaságos üzemeltetéssel.

https://www.klimavaros.hu/fujitsu-lm

A Fujitsu LT klíma sorozatot azoknak ajánljuk akik nem ismernek kompromisszumot. A DESIGN sorozat a Fujitsu csúcsmodellje, a letisztult formával, a legmagasabb A+++ energiaosztállyal, csendes és tökéletes komforttal biztosítja a legnagyobb kényelmet, baktérium- és pollen mentes levegőt. Nem csak hűtésre, hanem kiválóan alkalmas akár első számú fűtésre.

https://www.klimavaros.hu/fujitsu-lt

A Toshiba SUPER DAISEIKAI 8 klíma sorozatot azoknak ajánljuk akik világ egyik legtökéletesebb klíma készülékét szeretnék a lakásukba / irodájukba tudni. A Toshiba klíma csúcsmodelljét a kompromisszumok teljes hiánya jellemzi. Az egyik legkiválóbb levegő szűrési rendszert használva fel a légtér tökéletes tisztítására, baktérium és pollen mentes levegőt biztosítva az ott tartózkodóknak.

https://www.klimavaros.hu/toshiba-super-daiseikai-8

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Midea klíma Budapest
10 Photos - View album

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Fujitsu klíma szerelés Budapest
8 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded