Profile cover photo
Profile photo
Klima Tesar
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Cijenjeni korisnici Mitsubishi el proizvoda željeli bi Vas obavijestiti o akciji na određene modele klima uređaja.
Akcijske cijene uređaja i najbolja ponuda.Za sve narudžbe besplatna dostava širom RH.
Posebnu pozornost obratite na HJ,DM i WN serije koje su dodatno snižene.
Akcija počinje 24.09 i traje do isteka zaliha.
Za dodatne popuste molim pošaljite upit

Add a comment...

Post has attachment
Poštovani ,
pripremili smo za vas posebno sniženje top modela .Mitsubishi el klima uređaja WN serija. Vrhunske perfomanse upotpunit će svačije zahtjeve za ohladiti ili zagrijati nadolazeče dane. Pogledajte bitne značajke pojedinih uređaja i specifikacije.

Akcija vrijedi od do isteka zaliha

http://www.klima-uredaji.hr/klima/mitsubishi-msz-wn-standard-inverter-serija-klima-uredaja/
Add a comment...

Post has attachment
Ponuda korejskog proizvođača Hyundai počinje sa inverterskim modelom Standard Inverter koji je dostupan u učinima od 2,5 do 7,0 kW. Klima uređaj se odlikuje energetskim razredom A++ u hlađenju, i sa A+ u grijanju. Opremljen je led zaslonom koji prikazuje odabranu temperaturu na prednjoj maski uređaja. U serijskoj opremi dolaze perivi filter za prašinu i funkcija samočišćenja unutarnje jedinice klima uređaja.

http://www.klima-uredaji.hr/klima/klima-uredaj-hyundai-standard-inverter-hrhhro-12-scv/
Add a comment...

Post has attachment
Kako pripremiti klima uređaj za sezonu hlađenja?
Danas od lokalnih uređaja za klimatizaciju na našem tržištu prevladavaju split sistemi. Prije početka sezone hlađenja potrebno je pozvati ovlaštenog servisera da pregleda ispravnost uređaja i izvrši kompletno čišćenje i dezinfekciju unutarnje jedinice klima uređaja.

Čišćenje i dezinfekcija unutarnje jedinice mora obuhvatiti:
Pranje isparivača, filtera, maske i ostale mehaničke opreme
Dezinfekcija isparivača i filtera amonijakovim aerosolima
Čišćenje drenažne tave i linije odvodnje kondenzata za to predviđenim sredstvima

http://www.klima-uredaji.hr/klima/servis-ciscenje-i-dezinfekcija-klima-uredaja/
Add a comment...

Post has attachment
U našoj ponudi su različiti klima urađaji za različite namjene od kučne do komercijalne serije renomiranih marki kao što su Hyundai, Mitsubishi Eletric, Gree, Toshiba,Fujitsu i dr. Uređaji za grijanje i hlađenje na ekstremnim temperaturama.U našoj ponudi čete zasigurno pronači klima uređaj koji će zadovoljiti Vaše želje i potrebe . Klima uređaji u našoj ponudi koriste isključivo ekološki rashladni plin R410A i R32 Glavna karakteristika ove radne tvari, vezana je uz zaštitu okoliša,to jest u slučaju propuštanja plina u atmosferu neće doći do ošećenja ozona .Ti plinovi imaju minimalni utjecaj na okoliš i nisu opasani po zdravlje ljudi. Svi klimatizacijski uređaji su vrhunske kvalitete .

http://www.klima-uredaji.hr/klima-uredaji/uredaji-na-akciji/#

Add a comment...

Post has attachment
U našoj ponudi su novi modeli sa ekološkom rashladnim medijem R32 HYUNDAI klima uređaji čija se paleta sastoji od split klima uređaja kućne serije, multi uređaja, profesionalne linije klima uređaja te VRF sustava. Uz to, HYUNDAI
u svojoj ponudi ima i chillere i fancoile, tako da pokriva i segment sustava koji koriste vodu za prijenos energije. Ponuda klima uređaja kućne serije uključuje zidne, kazetne i kanalne jedinice učina od 2,0 do 7,0 kW. Sve modele odlikuje visoka energetska učinkovitost koja već na ulaznom modelu dostiže A++ energetski razred. Pregled palete proizvoda pokazat će vam da su svi modeli skladnog i modernog izgleda. Potvrda kvalitete stiže u obliku trogodišnjeg jamstva na sve uređaje kućne i profesionalne serije. Vrlo jednostavno HYUNDAI je Best-buy na tržištu klima uređaja

http://www.klima-uredaji.hr/klima-uredaji/hyundai-klima-uredaji/#
Add a comment...

Post has attachment
Da bi potrošačima olakšali kupovinu sve dostave uređaja kupljenih u našoj prodajnoj mreži bez obzira na iznos su besplatne na području RH.

Iskoristite popuste na određene uređaje i ne čekajte vručinu da nabavite vrhunske klima uređaje za Vaš prostor.

http://www.klima-uredaji.hr/
Add a comment...

Post has attachment
Za Lomo Regular model 2017 godina razvili su i ugradili kao standardnu opremu KIT za rad na niskim vanjskim temperaturama, čak do -20°C.

Vaš idealan odabir za grijanje na niskim temperaturama zadržava preko 90% nominalnog kapaciteta na temperaturi od -10°C te garantira pouzdan rad do -20°C i ne stvara probleme u defrostu kao tradicionalni klima uređaji. Kompaktan i moderan dizajn panela bijele boje sa 'skrivenim' ekranom ukomponiranim na panelu, niska potrošnja energije, tihi rad, 4 brzine ventilatora, 3D ispuh, neke su od karakteristika koje ovaj proizvod izdvajaju od konkurentskog.

Jedinica posjeduje elegantan LED ekran za prikaz zadane temperature, kao i I-Feel senzor. I-Feel senzor nalazi se u bežičnom upravljaču te može osjetiti okolnu temperaturu u prostoriji i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu na temelju kojeg unutarnja jedinica automatski prilagođava volumen i temperaturu ispuha kako bi se postigla maksimalna ugoda te istovremeno uštedjela energija.

Ovaj senzor je od posebne važnosti kod grijanja. Bez njega klima uređaj očitava temperaturu na mjestu gdje je postavljena unutarnja jedinica, dok hladni zrak struji u prostoru u kojem se boravi i ne zagrijava se dovoljno budući da do klima uređaja stiže informacija da je željena temperatura postignuta. Sa I-Feel senzorom takvih problema nema jer on do unutarnje jedinice šalje podatke o realnoj temperaturi na poziciji gdje se korisnik nalazi, osiguravajući tako adekvatnu toplinu i maksimalnu udobnost doma.

Kako bi zrak u kojem korisnik boravi bio što kvalitetniji, sigurniji i zdraviji, ova jedinica sadrži Cold Plasma ionizator te Catechin filter zraka. Cold Plasma ionizator uklanja preko 90% bakterija iz zraka (efektivna sterilizacija), rješava se neugodnih mirisa te poboljšava kvalitetu zraka s više negativnih iona kisika. Cold plasma generator otpušta plazmu (i pozitivnu i negativnu plazmu) u svaki kutak prostorije. Uslijed kemijske reakcije plazma uništava bakterije koje uzrokuju propadanje i trovanje hrane te uzrokuju simptome infekcija kod ljudi.

Catechin filter je filter napravljen iz zelenog čaja (prirodni materijali) koji efikasno uklanja 95% kancerogenih tvari i bakterija kao što su stafilokoki, streptokoki itd.

Lomo Regular krasi i mogućnost dodatne ugradnje Wifi sučelja koje omogućuje fleksibilnost i luksuz korisniku jer tada klima uređajem može upravljati putem Smartphone-a, tableta ili računala s bilo kojeg mjesta na svijetu te doći u unaprijed klimatiziran prostor.

http://www.klima-uredaji.hr/klima/klima-uredaj-gree-lomo-gwh-qb-inverter-series-regular/
Add a comment...

Post has attachment
ISKORISTITE AKCIJU KLIMA UREĐAJA GREE LOMO 3,5 KW PO CIJENI OD 2,5 KW
AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA

http://www.klima-uredaji.hr/klima/klima-uredaj-gree-lomo-inverter-series-economical/
Add a comment...

Post has attachment
Najkvalitetniji, najpouzdaniji i najtiši odvlaživači na tržištu
Precizno podešavanje postotka vlažnosti
Najučinkovitiji filterski sustav protiv alergena i bakterija
5x jeftinije sušenje rublja u odnosu na sušilicu odjeće
Kompaktne dimenzije i jednostavno rukovanje
Rad na niskim temperaturama
Jedino učinkovito oružje za borbu protiv vlage. Brojni korisnici uređaja uvjerili su se u njegovu superiornu nadmoć nad vlažnim flekama na zidovima. Svestran odvlaživač zraka koji se može koristiti za sušenje rublja i to uz svega petinu troška klasične sušilice, bez straha od oštećenja vaše skupocjene odjeće.
Mitsubishi odvlaživač zraka pokazao se iznimno korisnim na brodovima i u kamperima, gdje lošija izolacija kabinskog prostora itekako može narušiti komfor tijekom putovanja. Odvlaživač zraka može vam boravak na vašoj barci ili u kamperu učiniti daleko ugodnijim i komfornijim, čak i pri niskim temperaturama ili tijekom nepovoljnih vremenskih prilika.

Uređaj radi na temperaturama do 1 °C, te se odlikuje iznimnom kvalitetom izrade, niskom potrošnjom električne energije i niskom razinom buke u radumm) i težina od svega 11,7 kilograma čine ga mobilnim i idealnim rješenjem za korištenje u kamp-prikolicama ili na brodovima.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded