Profile

Cover photo
Klaus Larsen
92 followers|171,077 views
AboutPostsVideosReviews

Stream

Klaus Larsen

Shared publicly  - 
 
Prøv lige at checke den her tester! :O
 ·  Translate
rewardPoints | bpCurrency: 'kr' : ',' : true }} Login eller Opret Konto. Log ind på din konto. Email Adresse. Kodeord. Registrer; |; Glemt kodeord? Log Ind Logging in... Forgotten password. Indtast venligst din email adresse nedenunder. Du vil modtage et link til at vælge nyt kodeord.
1
Add a comment...

Klaus Larsen

Shared publicly  - 
 
Det er noget med at man skal have en privacy policy på sit site.... :D

Pænt kedeligt D:

http://www.diablo3farming.com/privacy-policy/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Klaus Larsen

Shared publicly  - 
 
Ungdomshyblen sælges. Perfekt forældrekøb lige op ad Søndermarken og Frederiksberg. Tæt på CBS og gode transportmuligheder.

Forældrekøb på Frederiksberg....men ikke Frederiksberg priser!
 ·  Translate
Perfekt forældrekøb i den pæneste del af Valby. Lige op ad Søndermarken, Frederiksberg og CBS....
1
9
Add a comment...

Klaus Larsen

Shared publicly  - 
 
Back from dead! New article on the site on leveling in Diablo 3
Diablo 3 Reaper of Souls (RoS) fast leveling guide - for new or returning players. Get to 70 ASAP, SOLO, using no exploits or glitches. Intrigued?
2
Add a comment...

Klaus Larsen

Shared publicly  - 
 
Haha.... Awesome faceswap 
1
Add a comment...
Story
Tagline
Online marketing nørd med tung analytisk baggrund...
Introduction
Økonomiskt, finansielt uddannet. Har arbejdet i den finansielle trædemølle, med og uden kunder. Blev til sidst for træt af den branche og besluttede mig for at følge min interesse:

Webmarketing i alle dens afskygninger med SEO som den største interesse og PPC som den mere seriøse, realistiske interesse :)
Bragging rights
Bounce under 1%, 1,5 millioner månedlige sidevisninger....og sitet handler om Diablo 3?
Links
Basic Information
Gender
Male
Kødet er mørt, men stegeskorpe og smag er et fremmedord. Skuffende at de kan fejle der, når alle andre kan levere varen og til halvdelen af prisen. Derudover var deres salatbar kedelig, deres tjenere holdt socialklub og stod og snakkede sammen i store grupper og hele decoret bærer præg af at de ikke har udviklet sig siden 90erne....hvor det sjovt nok har sidste gang jeg var der. Jeg kommer nok ikke tilbage, på trods af den gode øl (som tjeneren i øvrigt ikke havde styr på.....but then again, microbrew øl i 90erne var også fremmedord)
• • •
Public - 2 weeks ago
reviewed 2 weeks ago
Øko slagter til en lidt pebret pris. Kødet er virkeligt lækkert, men man kan få tilsvarende lækkert øko kød andre steder til 15-20% lavere pris. Gå efter dagstilbuddene i stedet og så begynder det at ligne noget!
Public - 9 months ago
reviewed 9 months ago
Fik en ribeye med ben, der var stegt håbløst første gang (bad om medium, fik bloody rare). Da jeg brokkede mig, fik jeg den samme steak tilbage, der bare havde været en tur på panden. I det mindste var den da varm anden gang.... Det var den ikke første gang. Derudover var brødet tørt, fiskeretten smagløs, pastaretten for salt og betjening var ikke helt skarp. Det er sidste gang jeg kommer der og jeg vil råde alle andre til også at holde sig væk.... På trods af vejret.
• • •
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
Fik den dårligste cappuccino jeg nogensinde har fået noget sted. Vandet espresso, tynd mælk, intet skum, alt for varm og helt til kanten af mit 90er café glas. Jeg kunnet have lavet en bedre kop kaffe selv derhjemme med varmt vand fra hanen og nescafe. Kom her ikke for kaffen eller kagen: købekage fra Netto ville være bedre. Deres toiletter var heller ikke noget at råbe hurra for: ikke rengjorte, uden papir eller sæbe. 1/10. Would not go again.
Food: Poor - FairDecor: Poor - FairService: Poor - Fair
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago
8 reviews
Map
Map
Map
Meget af deres grønt er råddent. De har køle problemer tydeligvis.
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
Acceptabel konsum sushi lavet på maskine. Der er ikke noget galt med råvarerne, det er bare ikke pænt.... Hvilket sådan set er en stor del af sushi. Vi snakker på niveau med sushi lavet på Kina restauranter og/eller all-you-can-eat running sushi. 6/10: would use again as third choice
Food: GoodDecor: Very GoodService: Very Good
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago
Dyr mad, acceptabel kaffe, sørgeligt at de ikke har decaf.
Food: Poor - FairDecor: GoodService: Good
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago