Profile cover photo
Profile photo
KIWI webgroep
3 followers
3 followers
About
KIWI webgroep's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Van Top Shelf Parket kreeg +KIWI webgroep de opdracht om een aantrekkelijke en overzichtelijke website te ontwikkelen. Op de website zou gemakkelijk productinformatie moeten kunnen worden opgevraagd.
De uitgebreide informatie en verschillende sfeerimpressies zouden eenvoudig en overzichtelijk geplaatst en gevonden moeten kunnen worden.

Post has attachment

Post has attachment
Leon Polderman, zaakwaarnemer bij Sport-Men International, de geboren Bergenaar en zeker geen onbekende in de wereld van sporters. Leon heeft een profcarrière als voetballer achter de rug bij diverse voetbalclubs. Ook als scout van nieuw aanstormend talent was hij vaak te vinden langs de lijn bij diverse amateurclubs. Zijn werk als scout heeft hem een neus gegeven voor kwaliteit en talent in aanstormende topsporters.
Voor Leon Polderman hebben wij bij +KIWI webgroep een compleet nieuwe website ontwikkeld, wij hebben zowel de grafische als de technische kant van de website hebben verzorgd. Om een volledig beeld te geven van het aanbod van de sportmanager, word er gebruikt gemaakt van een uitgebreid atleten overzicht. De verschillende onderdelen van de website zijn eenvoudig te beheren door middel van het Concrete5 CMS.

Wij nodigen u uit een kijkje te nemen op : http://www.sportmen.nl

Post has attachment
Door een goede samenwerking tussen +KIWI webgroep en Outlet Gordijnen is er een gebruiksvriendelijke en volledige webshop tot stand gekomen. De responsive webshop is op maat gemaakt en is te bezoeken op zowel mobiele apparaten als desktop computers.
Het beheer van de webshop word geregeld met Magento.

Post has attachment
KIWI webgroep heeft voor Westland Infra een gebruiks- en mobielvriendelijke website gebouwd. Natuurlijk is de website responsive ontworpen, en dus optimaal zichtbaar op alle schermen.
Bekijk hier het volledige ontwerp
Wait while more posts are being loaded