Profile cover photo
Profile photo
Kirsten Nelis - Burn-out coach - Stress management & burn-out specialist
4 followers -
Burn-out coach
Burn-out coach

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Overwerken is in Nederland heel erg normaal geworden. Hoe kan dit gebeuren? De gemiddelde Nederlander zit wekelijks drie uur langer achter zijn bureau. Lees mijn nieuwste blog en zie hoe overwerken langzaam in de bedrijfscultuur is geslopen. Klik op de link hier https://buff.ly/2RycRte
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag is de dag van de geestelijke gezondheid. In Nederland zijn er steeds meer mensen met geestelijke gezondheidsproblemen. Burn-out zou je in dit kader ook noemen omdat mensen in een crisis komen en het 'tussen de oren' niet meer zo goed werkt. Mensen zijn in de war en kunnen letterlijk niet meer nadenken.

Burn-out is mijns inziens het gevolg van een te lange periode over jouw grenzen gegaan te zijn. Hierdoor zijn mensen zichzelf kwijtgeraakt. Ik hoor van mijn klanten heel vaak dat zij letterlijk niet meer weten wat zij zèlf leuk vinden. Zij hebben zich altijd aangepast, net zolang dit normaal geworden is. Een burn-out is een wake-up call. Jouw wake-up call.

Wil jij van jouw burn-out, jouw blessing maken? De persoon weer worden, die jij altijd al was? Erachter komen wat jij diep van binnen het liefste wil? Voel jij een 'ja', stuur mij dan hier https://buff.ly/2kPTzR0 een bericht.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hoe eerlijk kan jij naar jezelf kijken? Voor mij is het nog al een proces geweest en nog steeds leer ik op een dieper level naar mezelf te kijken. Hoe ik nu weer een 'ronde' eerlijker kan zijn? Lees mijn nieuwste blog hier https://buff.ly/2RBWPP8
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lukt het jou om werk en privé goed in balans houden? En hoe ervaar jij de rol van jouw leidinggevende daarbij? Uit het onderzoek van Kantar (sept 2018) blijkt dat maar ongeveer de helft van de werknemers in Nederland hulp ervaart van hun om deze balans daadwerkelijk te bewaken.

Benieuwd naar andere onderzoeksresultaten? Lees mijn hele blog hier https://buff.ly/2Pb3pKB en maak jouw eerste stap naar een betere werk-privé balans.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat ben ik blij dat Kirsten heb gevonden via Google. Nadat ik de gratis burn-out test en ontspanningsoefeningen had gedaan wist ik, dit is een programma dat bij mij past! Ik ben heel blij dat ik zo veel baat heb bij de oefeningen van het programma Recharge Your Battery. De eerste twee bodyscans waren lastig, want je bent gewend om je lijf zo strak te houden.. Maar na de derde keer was ik ermee in slaap gevallen - ANNELIE.

Ik vind het zo fijn om te horen dat mijn programma mensen zo goed helpt! Wil jij ook jouw batterij weer opladen? Lees dan alles over het Recharge Your Battery programma. Of wil jij meer weten over hoe ik jou kan helpen met jouw burn-out? Stuur mij dan een bericht of ga naar mijn website en bekijk het programma https://buff.ly/2FexJye.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Heb jij wel is een ontzettende off-day? Nou ik had er gister zo eentje.. Vroeger was ik zeker weten over mijn grens heen gegaan maar gisteren kon ik er voor kiezen om het anders aan te pakken. Wil jij weten hoe ik dat doe en welke neigingen ik nog steeds heb op zo'n dag? Check mijn nieuwste blog 'Een dikke vette off-day' nu via https://buff.ly/2DDC5TZ
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag is de dag van het HART en ik kan deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. Mijn missie is niet voor niks van Hartswerken het nieuwe normaal maken. Wil jij niet langer hard werken maar HARTSWERKEN? Schrijf je dan nu in voor mijn programma Recharge Your Battery https://buff.ly/2FexJye!

LET OP, speciaal voor de deelnemers van mijn programma Recharge Your Battery organiseer ik op 2 oktober een extra online workshop WERKGELUK. Schrijf je nu in, kies voor HARTSWERKEN en mis deze fijne bonus niet.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De afgelopen maanden heb ik videoblogs geplaatst over verschillende elementen van een burn-out. Nu is het jouw kans om vragen te stellen. Vanmiddag ben ik live op Instagram dus stuur jouw vraag nu in!

Heb jij de video's nog niet gezien? Check deze dan op de blog page van mijn website via deze, https://buff.ly/2NwCoVm, link.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een geweldige inspiratie wat mij betreft om helemaal te laten zien wie je bent. In al jouw kleuren, met al jouw perspectieven, in al jouw pracht, gewoon om wie jij bent.

Want weet jij wat er gebeurt als ‘de buitenkant’ niet reflecteert met wie jij bent van binnen?
Als jij je inhoudt en niet de dingen laat zien die in jou leven? Dan raakt jouw systeem in de stress. Jezelf aanpassen en jouw gevoelens onderdrukken zijn overlevingsmechanismes, geen ‘groei, bloei en shine mechanismens’.

De energie gaat op slot en stroomt niet meer. Het gaat zelfs bakken met energie kosten om te onderdrukken wie jij in essentie bent. Alsof jij die spreekwoordelijke bal steeds verder onder water duwt. Totdat die onvermijdelijke ontploffing komt: in de vorm van een een burn-out, een depressie of een andere ziekte.

Want, en zo heb ik dat achteraf zelf ervaren, elke dag waarop jij niet jouw unieke zelf aan de wereld kan laten zien, ga jij elke dag van binnen een beetje dood...

Dus laat je uitnodigen om JOUW UNIEKE ZIJN te laten zien. Stukje bij beetje, of helemaal ineens, dat maakt niet uit. Want jij hebt de boodschap gehoord en dan zijn de dingen al anders!
Add a comment...

Post has attachment
Helaas zijn mensen met een burn-out vaak niet happy in hun werk. Daarom wil ik de Week van het Werkgeluk gebruiken om te benadrukken hoe belangrijk het is om een baan te hebben die echt bij jou past en waar jij iedere dag energie van krijgt in plaats van dat het jou heel veel energie kost.

Lees mijn blog via de link en zie hoe ik jou kan helpen met jouw zoektocht naar werkgeluk!

https://kirstennelis.nl/week-van-het-werkgeluk
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded