Profile cover photo
Profile photo
Kinderfilmpjes.net
191 followers -
kinderfilmpjes, kinderseries, babyfilmpjes, kleuterfilmpjes, peuterfilmpjes
kinderfilmpjes, kinderseries, babyfilmpjes, kleuterfilmpjes, peuterfilmpjes

191 followers
About
Posts

Post has attachment
We hebben twee onwijs leuke nieuwe kinderseries geplaatst. Namelijk de kinderserie Amio en Bolle Blaas & Tedje Toet. Beide makers hebben ons benaderd of we de serie konden plaatsen... uiteraard, graag zelfs!
Het bijzondere van deze twee series is dat het gloednieuwe producties zijn die uiteindelijk (als het aan ons ligt) moeten verschijnen op de Nederlandse televisie. Zijn er meer tips rondom nieuwe kinderseries of heb je zelf misschien een leuke video gemaakt? Wij horen dit graag! Stuur dan een berichtje via onze Facebookpagina of naar redactie@kinderfilmpjes.net.
Nieuwsgierig geworden? Klik dan door naar de pagina.

Amio voor kinderen van 2 tot ~6 jaar. Bolle Blaas en Tedje Toet van 3 tot 10 jaar. Van Amio is er volgend jaar een optreden in Hellevoetsluis, voor details:
 http://www.amio.nl

http://www.kinderfilmpjes.net/kinderseries/kleuter/amio/
http://www.kinderfilmpjes.net/…/sch…/bolle-blaas-tedje-toet/

http://www.bolletedje.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kinderfilmpjes.net wenst iedereen een goede vrijdag en hele fijne paasdagen! Zie onze paas-pagina mocht je genoeg gegeten hebben na het paasontbijt!

http://www.kinderfilmpjes.net/kinderseries/thema/pasen/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Waar gaan we dit jaar heen?
Heb je alle attractieparken in Europa al eens bezocht met de kinderen, dan kan je wellicht met onderstaande update weer eens kijken welk park een nieuw bezoekje waard is...
We kwamen dit artikel bij toeval tegen en vonden dit wel het delen waard.

Wist je bijvoorbeeld dat er in Plopsaland de Panne een compleet nieuw indoor waterpark is gebouwd en dat nu ook Attractiepark slagharen met Aqua Mexicana een 5200m2 zwemparadijs op de proppen komt (vanaf mei 2015)?.

Bekijk het hele overzicht hier:
http://pretwerk.nl/…/overzicht-van-vernieuwingen-in-d…/35055
Veel plezier!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Leuke tip voor alle Buurmanfans:
Buurman en Buurman krijgen een eigen studio bij Beeld en geluid op het mediapark in Hilversum! Als bezoeker krijg je de gelegenheid om een eigen stop-motion animatie te maken en op deze manier zelf aan de slag te mogen met de wereldberoemde buurmannen!

De Buurmannen zijn op zaterdag 2, maandag 4 en woensdag 6 mei om 11.00 uur aanwezig voor een meet & greet. Alle Buurman en Buurman-activiteiten tijdens de meivakantie zijn gratis bij een bezoek aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.


http://www.beeldengeluid.nl/nieuws/201503/buurman-en-buurman-krijgen-studio-beeld-en-geluid-experience
Add a comment...

Post has attachment
De hoofdpagina’s waar filmpjesoverzichten worden getoond hebben we grondig aangepakt. Het grootste probleem was informatie vs filmpjes en we kregen met enige regelmaat te horen dat niet iedereen zit te wachten op lappen tekst of informatie over de serie.
Aan de andere kant kregen we soms juist vragen over een bepaalde serie.

Vanaf vandaag is hierin een eerste stap doorgevoerd in ons systeem. Alle pagina’s hebben nu tabs gekregen. Er bestaan er nu 3 (filmpjes/ details serie en delen, maar dit zal in de toekomst worden uitgebreid. De omschrijving is nu op de voorpagina weggehaald en onder details terug te vinden. Er komt nog wel een korte omschrijving in de plaats.
Een goed voorbeeld is Buurman en Buurman die al eerder omgezet is. Hier is al iets aan extra informatie terug te vinden.
Photo
Photo
2015-03-26
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Barbiepop dat afluisterd?

Barbiepop dat afluisterd? De nieuwe Barbiepop van Mattel zend hele gesprekken van kinderen over de draadloze verbinding door naar internetservers. Het gesprek wordt vervolgens door computers bekeken en een passend antwoord teruggezonden naar de pop die vervolgens het antwoord teruggeeft.

http://www.kinderfilmpjes.net/barbiepop-dat-afluisterd/
Add a comment...

Post has attachment
Wil je nagenieten van de Blind Auditions van de Voice Kids? We hebben alle optredens netjes per aflevering toegevoegd aan de site! Nieuwsgierig?

http://www.kinderfilmpjes.net/…/liedjes/the-voice-kids-2015/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
https://www.youtube.com/watch?v=eIaHuneraH8

Ruim 40 andere disneyliedjes zien? Ga snel naar de gloednieuwe disney-liedjespagina. Allemaal bekende disneyliedjes van disneyfilms bij elkaar!
http://www.kinderfilmpjes.net/kinder…/liedjes/disneyliedjes/
Add a comment...

Post has attachment
Volg weer net als de voorgaande editie The Voice Kids 2015 op de Zaphut. De hele, maar ook losse audities makkelijk te bekijken!
http://www.kinderfilmpjes.net/…/liedjes/the-voice-kids-2015/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Moet je kindje nog zindelijk worden? We hebben leuke filmpjes geplaatst over dit thema! Bekijk deze filmpjes hier:
http://www.kinderfilmpjes.net/kinderseries/thema/zindelijk-worden
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded