Profile cover photo
Profile photo
Kin Naz
1,980 followers -
Any food review, advertising please send to email kinahnazari@gmail.com
Any food review, advertising please send to email kinahnazari@gmail.com

1,980 followers
About
Kin Naz's posts

Post has attachment
Public
Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul
Syarat-syaratnya mudah sahaja : 1. Follow  Blog Sii Nurul dan  Diary Nie's Gallery   2. Like  FbPage Sii Nurul 3. Buat entry yang bertajuk  "Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul" 4.  Letak gambar banner kat atas dalam entry post korang dan backlink ke entry...

Post has attachment
Public
Projek Masak-Masak Kinah
Projek Masak-Masak| Dalam galeri gambar banyak pulak gambar yang kinah masak sepanjang minggu-minggu lepas. Kenapa minggu-minggu lepas? Sebabnya bukan hari-hari kinah masak ye. Kalau ada aktiviti kat luar kitorang beli je. Sejujurnya, kinah ni dulu tak de l...

Post has attachment
Public
**


Post has attachment
Public
Tebus Baucer Lazada
Tebus Baucer Lazada| Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Baru-baru ni kinah ada tebus baucer Lazada bernilai RM150.00. Macam mana kinah dapat baucer ni? Aha kinah dapat baucer ni sebab kinah join contest daripada Lazada aritu, korang boleh rujuk di sini...

Post has attachment
Public
AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS
SERAMAI 32 PEMENANG DICARI!!! Syarat² 1- Ikot semua syarat dibawah 👇 Follow blog Faye's  |  Kasih Juju  |  Syuha Zlkfl  |  Babyshambles  | Young Blood  |  Elsaalicious  |  Cerita cinta surirumah  | Abam Kie  |  Starlavenderluna  |  HELLO AIMAN  | SehijauBl...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Menang Dua Segmen Bloglist
Menang Dua Segmen Bloglist| Sebenarnya banyak entri yang kinah nak up tapi semuanya tertangguh akibat kekangan masa tapi takpela kinah curi sedikit buat masa ni hehe.   Alhamdulillah kinah tersenarai di bloglist Mrs Pip kinah dapat tau pun daripada JM tengo...

Post has attachment
Public
Kenali Bahasa Tubuh Pasangan
Kenali Bahasa Tubuh Pasangan| Mana-mana pasangan suami isteri mempunyai bahasa tubuh tersendiri. Bahasa tubuh sebenarnya sangat unik dan menarik sekali untuk dipelajari. Sekiranya anda memahami, anda tidak perlu bersusah payah untuk memahami apa yang dikehe...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Jom Cegah Denggi Di Sekitar Rumah
Jom Cegah Denggi Di Sekitar Rumah| Baru-baru ni, rumah kami didatangi orang kesihatan. Ahh sudah dalam hati mesti ada kes lagi di kawasan kejiranan kami. Memang sungguh ada yang kena. Siapa tu tak pasti. Sekarang ni kawasan rumah kami telah digazetkan sebag...
Wait while more posts are being loaded