Profile cover photo
Profile photo
Stichting Kinderen Kankervrij
46 followers -
Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is een onafhankelijke stichting die de onderzoeken naar kinderkanker financiert om zo de genezingskans te verhogen en de kwaliteit van behandeling te verbeteren.
Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is een onafhankelijke stichting die de onderzoeken naar kinderkanker financiert om zo de genezingskans te verhogen en de kwaliteit van behandeling te verbeteren.

46 followers
About
Stichting Kinderen Kankervrij's posts

Post has attachment
De tweeling Lisa & Lieke ( 5jaar) is goed bezig voor KiKa. De meiden zijn dol op strijkkralen en hun hobby begint aardig uit de hand te lopen. Deze mooie creaties verkopen zij voor een klein bedrag voor onderzoek naar kinderkanker. Wij worden er blij van. Jullie ook?

Photo

Post has attachment
Jelmer en Sam verkochten op hun kraampje verse zelfgemaakte Belgische wafels en warme chocolademelk. Dit deden zij voor hun schoolproject 'Jij de baas'. Met de verkoop van al het lekkers hebben ze € 316,- ingezameld voor belangrijk onderzoek naar kinderkanker. Kanjers vinden wij ze! Ook een actie organiseren? Stuur een mail naar info@kika.nl!

Photo

Post has attachment
Kerst staat bijna voor de deur. Maak het extra gezellig met de Limited Edition KiKa Kerstbeer (met muts én sjaal). Natuurlijk hebben we ook onze gewone KiKaberen. Met de aankoop steun je belangrijk onderzoek naar kinderkanker. Ga snel naar onze webshop: https://goo.gl/uXMvl1.
Photo

Post has attachment
Met jouw zakelijke kerstwens KiKa steunen? Dat kan!
Als bedrijf kun je kerstkaarten kopen bij 'Kaarten voor Kerst' en 'Goededoelkerstkaarten'. Per verkochte kerstkaart gaat er een bedrag naar KiKa. Bestel snel kerstkaarten en help daarmee KiKa in de strijd tegen kinderkanker! http://bit.ly/kerstkaartenKiKa
Photo

Post has attachment
Even voorstellen! Dr. Margreet Veening is kinderoncoloog en hoofd “late effecten na behandeling voor kinderkanker” bij het VU medisch centrum en is werkzaam als zowel arts als onderzoeker. Dr. Veening heeft onlangs een beurs van KiKa ontvangen om onderzoek te doen naar effecten op de vruchtbaarheid van het nieuwe behandelingsprotocol voor Hodgkin lymfoom bij kinderen. Wil je meer lezen over Dr. Margreet Veening en haar expertisegebied? Kijk op: http://ow.ly/BFy8305939I 
Photo

Post has attachment
Regen, zon en hagel. Deze zomer zien we van alles voorbij komen. We hopen dat het dit weekend droog blijft. Bijvoorbeeld voor alle mooie acties die er weer plaatsvinden. Regent het toch? Koop een echte KiKaparaplu via onze webshop https://shop.kika.nl/.
Photo

Post has attachment
Even voorstellen! De Wetenschappelijke Raad van KiKa (WR KiKa) heeft een nieuw lid: Prof. dr. Alwin Huitema. De WR KiKa bestaat uit onafhankelijke onderzoekers op het gebied van kanker. Ieder hebben zij een eigen expertise die samen het hele veld van kankeronderzoek bestrijken. Samen beoordelen ze alle onderzoeksvoorstellen. Wil je meer weten over Prof. dr. Alwin Huitema en zijn expertisegebied? Kijk op http://bit.ly/2a37qRw
Photo

Post has attachment
Vandaag is de allerlaatste dag voordat morgenochtend 09.00u de online inschrijving voor Run for KiKa Almere sluit! Schrijf je dus nog snel in op www.runforkika.nl/doe-mee. Nog een goede reden om mee te doen: Dit jaar ontvangt IEDERE deelnemer op ALLE Run for KiKa locaties een medaille na zijn of haar run! Dit is mogelijk dankzij fantastische sponsoren. Bedankt Kiwanis Club Almere, EA Bouwadvies , Kamera Express, PMA | Like ons en wij doneren 10 cent aan KiKa, Geonius en MSD! Neem jij deze medaille straks in ontvangst?
Photo

Post has attachment
Ben of ken jij iemand die echt toe is aan een nieuwe sportieve uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws! Je kunt je nog aanmelden voor de Run for KiKa Estafette! 
Ren in een team van minimaal 4, maximaal 12 lopers, 285 kilometer in 3 dagen door 5 provincies. Start in Groningen en finish nabij het Prinses Máxima Centrum in Utrecht met als doel: 95% genezing voor kinderkanker in 2025. We zien je/ jullie graag aan de start!
Photo

Post has attachment
Een aantal jaar geleden kreeg Jelmer, de oprichter van Kindergordijnen.nl, zelf te maken met kanker. Jelmer helpt ons nu in de strijd tegen kinderkanker door de opbrengsten van knipstaaltjes te doneren aan KiKa. 
Laatst hebben wij wederom een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen van Jelmer. Heel hartelijk bedankt!
Photo
Wait while more posts are being loaded