Profile cover photo
Profile photo
SalesQ
1 follower -
Verkopen verhogen, klantcontact verbeteren of uw markt beter benaderen?
Verkopen verhogen, klantcontact verbeteren of uw markt beter benaderen?

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Public
Cold Calling? Met deze tips lukt het jou ook!
Pak die telefoon en begin!

Heb je al te vaak “geen interesse” gehoord? Vind je het spannend mensen te bellen die je niet kent? Ben je bang maar door te ratelen omdat je niet goed weet wat je moet zeggen? Wil je nieuwe business, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Verlam je bij het idee om cold calls te moeten maken? Of je hebt een andere reden om de telefoon niet op te pakken om meer business te genereren?

7 tips om vandaag nog aan de slag te gaan!
Add a comment...

SalesQ is een internationaal full service salesbedrijf, gespecialiseerd in pre-sales, sales en after sales. Door inzet van goed-gecheckte en gekwalificeerde klantinformatie, garanderen wij een effectieve telefonische benadering van uw markt met hot leads als resultaat. Uiteraard in combinatie met een gestructureerde verzorging van al uw in- en outbound online contacten.

Wij stellen sales centraal en we bieden hoogwaardig accountmanagement. Onze telemarketingspecialisten helpen uw bedrijf succesvol te zijn. Vanuit ons callcenter in Haarlem leveren wij maatwerk waardoor u zich, zonder zorgen, kunt richten op andere prioriteiten, terwijl uw verkoopkansen optimaal benut worden!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded