Profile cover photo
Profile photo
Kiállítótérkép
4 followers -
A Kiállítótérkép a kiallitoterkep.hu honlapon elérhető térképgyűjtemény budapesti kiállítóhelyek adatbázisával.
A Kiállítótérkép a kiallitoterkep.hu honlapon elérhető térképgyűjtemény budapesti kiállítóhelyek adatbázisával.

4 followers
About
Posts

Post has attachment
ÚJMÉDIA-AKTIVITÁSAINK:

2016-tól így találhat meg bennünket interneten:

FACEBOOKON: – ART AND EDUCATION IN BUDAPEST
Művészet és oktatás, időszaki és állandó kiállítások, művészeti séták és tárlatvezetések, múzeumpedagógia, művészeti fesztiválok és más kulturális programok és események Budapest kiállítóhelyein – Tartalom az Események naptárban

FACEBOOKON: – http://GOTUPPICTURES.COM
A Kiállítótérkép angol nyelvű változatának Facebook oldala.

FACEBOOKON: – KIÁLLÍTÓTÉRKÉP
Hasznos aktuális információk a Kiállítótérkép és a Gotuppictures weboldalakról: aktivitásunk, együttműködéseink és közvetlen kapcsolat a Szerkesztőségünkkel – Elsősorban Budapest kiállítóhelyeinek, kiállításszervezőknek ajánljuk, de örömmel fogadjuk az érdeklődést és a követést Mindenkitől!

INSTAGRAMON: – KIÁLLÍTÓTÉRKÉP
Fotók és videók Budapest kiállításhelyszíneiről és a budapestiekről, kiállításokról és eseményekről angol szöveggel

A GOOGLE+ – KIÁLLÍTÓTÉRKÉP & GOTUPPICTURES
Általános információ a Kiállítótérkép és a Gotuppictures.com weboldalakról

A képen: Partnerünk, a MONO art & design (Budapest, 2017) – http://monoartanddesign.tumblr.com

Kiállítótérkép – Budapest Kiállítóhelyeinek adatbázisa
http://kiallitoterkep.hu
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A Kiállítótérkép http://kiallitoterkep.hu weboldalunk arculatának idei megújításával 2017. február 1-jére készültünk el az első évünkben kapott visszajelzések alapján. A grafikai elemek és összességében a webdesign ez évi fejlesztése tavasszal a térképeink digitalizálásának bemutatásával zárul. A tartalombővítés az art guide-unk szövegeivel tavasszal és nyáron, valamint a további technikai fejlesztések ősszel folytatódnak.

Kiállítótérkép - Budapest Kiállítóhelyeinek adatbázisa http://kiallitoterkep.hu
Add a comment...

Post has attachment
A Kiállítótérkép és a Gotuppictures.com weboldalainkkal 2016-ban első alkalommal együttműködünk az Art Market Budapesttel.

Keresse weboldalainkon a nemzetközi kortárs képzőművészeti vásárt figyelmébe ajánló feliratainkat, klikkeljen az Art Market Budapest 2016 és Art Photo Budapest logókra, hogy közvetlenül elérhesse a hivatalos programoldalakat. Kövesse a programajánlóinkat az Art and Education in Budapest Facebook oldalunk posztjaiban, valamint tekintse meg az ezekben a napokban készülő riportfotóinkat a #kiállítótérkép Instagram profilunkban!

Látogasson el 2016. október 13-a és 16-a között Budapesten a Millenáris Parkban a B-C-D Kiállítási Csarnokokban, valamint a Parkban szabadtéren megrendezett kiállítások (mintegy 6 ezer négyzetméteres) területére és a további külső kiállításhelyszínekre! A BELÉPÉS INGYENES.

NYITVA TARTÁS a Millenáris Park kiállításhelyszínen:
október 13., csütörtök 11.00 - 20.00
október 14., péntek 11.00 - 22.00
október 15., szombat 11.00 - 20.00
október 16., vasárnap 11.00 - 20.00

MILLENÁRIS PARK kiállításhelyszín:
Információk érkezéshez és parkoláshoz:
http://www.millenaris.hu/…/rendezve…/847-art-market-budapest
futar.bkk.hu

A 2016-ban hatodik alkalommal megrendezett Art Market Budapesten ezekben a napokban több mint húsz országból közel száz kiállító jóvoltából több mint ötszáz művész több ezer alkotása tekinthető és vásárolható meg. A hazai kortárs galériák kiállítási standjai mellett négy kontinens kiállítóhelyei és művészei mutatkoznak be, idén első alkalommal a Koreai Köztársaság és Namíbia.

Az Art Market Budapest 2016 vendégei:

Lengyelország:
POLISH(ed) program
5 tonna szobor Oronskóból címmel az oronskói Lengyel Szobrászati Központ kiállítása szabadtéren a Gallery Out of Home szakmai stábjának együttműködésével, díszvendég Magdalena Abakanowicz világhírű lengyel szobrászművész

David Seymour fotóművész Children of War című kiállítása New Yorkból; külső helyszín: Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria

Cezary Pieczynski fotókiállítása; külső helyszín: A38 Hajó

Art From Berlin művészeti program Németországból a Berlini Galériák Szövetsége támogatásával

Az Art Photo Budapest keretében, a vásár fotóművészeti szekciójában:
Simone Klein (Magnus Photos), előadás
Capa-nagydíj (Capa Központ Budapest) ösztöndíjasai, kiállítás
Gideon Mendel Drowning world / Fuldokló világ című fotósorozata
Gilbert & George, a legendás angol művészpáros Budapesten, filmvetítés
Budapesti Metropolitan Egyetem, kiállítás

A Budapest Photo Weekend keretében:
(How) I see you címmel fiatal magyar fotóművészek csoportos bemutatkozó kiállítása; külső helyszín: Budapest Projekt Galéria

Yona Friedman magyar származású francia építész, könyvbemutató

Adriano Picinati di Torcello, Deloitte, előadás

Autistic Art Alapítvány, aukciós kiállítás

Az Art Market Budapest szervezői 2016-ban mintegy ötven kísérőprogrammal, előadásokkal, konferenciákkal, könyvbemutatókkal és szakmai beszélgetésekkel várják a kortárs művészetek iránt érdeklődőket Kelet-Európa legnagyobb nemzetközi művészeti vásárán.

A fiatalok érdeklődésének felkeltése a kortárs képzőművészet iránt az Art Market Budapest kiemelten fontos törekvése. Az előző évekhez hasonlóan idén is ezer iskolás látogatását teszik lehetővé a szervezők ingyenes művészeti foglalkozások keretében.

További közvetlen, hivatalos információ az Art Market Budapest 2016 kiállításairól és programjairól:
http://artmarketbudapest.hu

Tartson velünk, keressen velünk együtt új művészeti inspirációkat az Art Market Budapesten 2016-ban!

kiallitoterkep.hu
gotuppictures.com
Art and Education in Budapest, Facebook
Add a comment...

Post has attachment
KÖSZÖNJÜK!

Együttműködő partnere lettünk 2016-ban a Kiállítótérkép és a Gotuppictures.com weboldalakkal a Design Hét Budapest / Budapest Design Weeknek.

A Design Hét programjait a fesztivál idején, 2016. szeptember 23-a és október 2-a között a honlapjainkon a Design Hét logókra klikkelve is elérhette. Ez idő alatt az Art and Education in Budapest Facebook oldalunkon mintegy félszáz posztban ajánlottuk a Design Hét programjait magyar és angol nyelven. A Design Héten készült felvételeink közül többet még ezután, a következő hetekben teszünk közzé a #kiállítótérkép Instagram profilunkban az "Art and Education in Budapest in Autumn 2016" című fotó- és rövidfilmsorozatunkban.

A Design Hét Budapesten évről évre rendkívül gazdag és izgalmas programkínálattal jelentkezik. Bízunk benne, hogy jövőre is találkozhatunk azoknak a designereknek az újabb munkáival, akiknek a projektjeit idén és az előző években ismertük meg Budapesten, de az eddigi tapasztalataink alapján az egészen fiatal tervezők és a következő időszakban induló vállalkozók projektjei is várhatóan sok-sok örömteli meglepetést tartogat számunkra.

Köszönjük a Design Hét sok-sok Programszervezőjének is az együttműködésüket (és a lájkjaikat!)! Köszönjük, hogy odafigyeltek a programajánlóinkra, segítettek nekünk kiegészíteni a posztjaink tartalmát további érdekes információkkal és gyönyörű fotókkal, illetve perceken belül felhívták a figyelmünket a programidőpontok olykor még pontatlan közlésére!

A designért az év minden napján őrületesen lelkesen rajongó Szerkesztőségünkkel külön köszönetet mondunk a Design Hét - Budapest Design Week 2016-tal megvalósult együttműködésünkért Osvárt Judit projektmenedzsernek és Hoffmann Petra pr/kommunikációs menedzsernek. Még sokkal aktívabb jelenlétre, még több programmegosztásra készülve erősítünk 2017-re a közösségi oldalainkon és a képriportok készítéséhez a kameráinkkal!

A 2017-ben várható Design Hétig figyelmébe ajánlom a Design Hét - Budapest Design Hét újabb kiadású Budapest Design Mapját, amely 2016-ban a Design Világnap alkalmából jelent meg! A legnagyobb örömmel osztjuk meg a térkép online elérhetőségét, mi is nagyon szeretjük a Map designját!
http://designhet.hu/2016/sajto/budapest-design-map-2016 (magyarul)
http://designweek.hu/2016/press/budapest-design-map-2016 (in English)

Köszönjük az érdeklődését és a lájkjait/a lájkjaikat a Design Hét - Budapest Design Week 2016 programjait támogató tevékenységünkhöz! Tartsanak velünk 2017-ben is!

Knoll Anna Linda
Főszerkesztő
Kiállítótérkép / Gotuppictures.com / Art and Education in Budapest
Add a comment...

Post has attachment
KÖSZÖNJÜK!

2016 őszén kezdődött el az együttműködésünk a Bartók Béla Boulevard fesztiváljaival, köztük első alkalommal az ELEVEN Ősszel.

A Kiállítótérkép és a Gotuppictures.com weboldalainkkal kiemelt figyelmet fordítunk a Bartók Béla Boulevard művészeti és ismeretterjesztő kiállításaira, első lépésként azáltal, hogy a kiállításokat megrendező kiállítóhelyekkel együttműködéseket kezdeményezünk. A térképeink közül a Szabadság hidat is ábrázoló 6-os számú térképünkön találhatóak meg a Bartók Béla úton és a környéken elhelyezkedő kiállítóhelyek, amelyekre a Gotuppictures.com weboldalunkon angolul a "Liberty Bridge (Szabadság híd) to the Buda Side: St Gellért Square - Budapest Art Adventurers' Bartók Béla Boulevard - Gellért Hill - Citadel" elnevezéssel hívjuk fel a Budapestre érkező utazók figyelmét.

A Bartók Béla Boulevard ELEVEN Ősz 2016 eseményeihez a fesztivál idején a weboldalainkon közvetlen elérést biztosítottunk, valamint az Art and Education in Budapest Facebook oldalunkon a 2016. szeptember 13-a és 22-e között elérhető posztjainkban programajánlókat olvashatnak. A #kiallitoterkep Instagram profilunk ugyancsak számos bejegyzése alapján beazonosíthatóak azok a fotóink és mozgóképeink, amelyekkel a Bartók Béla Boulevard ELEVEN Ősz 2016 eseményeiről tudósítunk.

Nagyon örülünk, hogy már 2016 második félévétől kezdődően a Bartók Béla Boulevard-ral tarthatunk a programjaik támogatásával, mivel nagyszerűen érezzük magunkat a szervezésükben megvalósuló eseményeken! Külön köszönettel tartozunk mindezért Andor Máriónak!

Az ELEVEN Ősz 2016 fesztivál a programjaival Lengyelország kultúrájának bemutatására vállalkozott, így többek között lengyel művészek kiállításait, verseit, filmjeit, könyveit, zenéjét és gasztronómiáját ismerhették meg a Bartók Béla Boulevard-ra látogató érdeklődők, valamint a kölcsönös barátságunkon alapuló további kezdeményezéseken keresztül találkozhattunk Budapesten élő vagy Budapestre érkező lengyel alkotókkal és vendégekkel.

Ajánljuk figyelmükbe a következő hónapok további kulturális és művészeti programjait a Lengyelországi Magyar Kulturális Évad 2016-2017 keretében. Ennek keretében 150 magyar vonatkozású kulturális programot rendeznek meg Lengyelországban 2017 májusáig. Ezekben a hetekben és hónapokban a Budapesten megvalósuló rendkívül izgalmas lengyel kulturális programok is sok örömet fognak jelenteni a Magyarországon élők és a hozzánk látogatók számára. Minderről itt talál pontos információt:
http://polinst.hu
http://kiallitoterkep.hu/lengyel-intezet-budapest-nagymezo…/
http://gotuppictures.com/polish-institute-budapest-nagymez…/

Legvégül pedig ugyancsak felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a Bartók Béla Boulevard egész évben támogatja a Bartók Béla úton és a környéken elérhető kulturális és gasztronómiai/kulináris programokat. Mindez 2016/2017-ben a Bartók-év keretében ugyancsak különösen érdekes programajánlatot jelent a következő hónapokban is. Kövesse a Bartók Béla Boulevard profiljait további információért:
http://bartokbelaboulevard.hu/program.203.tudtad_ez_az_ev_bartoke_%7C_oktober_7-8

Köszönjük a figyelmüket és a lájkjaikat az ELEVEN Ősz 2016 fesztivált támogató tevékenységünkhöz! Tartsanak velünk a Bartók Béla Boulevard következő fesztiváljain is!

Knoll Anna Linda
Főszerkesztő
Kiállítótérkép / Gotuppictures.com / Art and Education in Budapest
Bartók Béla Boulevard
Bartók Béla Boulevard
bartokbelaboulevard.hu
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded