Profile cover photo
Profile photo
Kenneth Schrøder
192 followers -
Netværksspecialist, Affiliate Marketer and Webshop owner
Netværksspecialist, Affiliate Marketer and Webshop owner

192 followers
About
Kenneth's posts

Post has attachment
Ny restaurant i Præstø. Kommer du til Præstø området i løbet af sommeren er dette stedet at besøge, hvis du er til god mad, vin og øl.
Kan varmt anbefales. Del gerne så vi kan få spredt nyheden :)

Post has attachment
Bendtner er jo ligeså stor som Zlatan (I hver fald i Danmark) Så han har da også sin egen søge maskine :-)

#bendtner   #lordbendtner  

Post has attachment
Er der nogen der har erfaring med Thrive Content Builder? Jeg har set videoen her (http://bit.ly/1aqwZqU) igennem, og må indrømme det ser ret smart ud, og kan spare en masse tid. Men inden jeg køber, vil jeg gerne vide om der er andre der har gode eller dårlige erfaringer med det

Post has shared content
Denne kræver lige en deling. Og så er det bare at gå igang med at skrive nogle ordentlige tekster...
Hvordan du skriver tekster på 2.000+ ord

Jeg sidder i øjeblikket og er i gang med dagens 3. tekst over 2.000 ord (og det er alle tre tekster jeg sælger og ikke engang selv skal bruge). Jeg har skrevet nærmest non-stop i lidt over 2 år nu siden jeg først lærte ordet "SEO" at kende og jeg er derfor også ved at være halvskarp til at skrive lange tekster uden at det bliver fuldstændigt åndssvagt gibberish.

Men at skrive +2k ord om et emne - og jeg synes du er en tøs, hvis du virkeligt gerne vil ranke på noget og skriver under 1.5-2k ord, se links nederst - er ikke altid lige nemt. Jeg havde mit hyr da jeg fx skulle skrive om sandblæsning for nyligt..

Herunder hvad jeg altid gør, når jeg skal starte på en lang tekst - jeg håber du kan bruge det til selv at overtage internettet med dine affiliate sites:

1: Underoverskrifter: Jeg skriver alle de underoverskrifter ind, jeg kan forestille mig, i et fladt Word-dokument. Jeg skriver kun underoverskrifterne og titlen ind til at starte med. Det giver struktur i teksten og betyder at jeg faktisk bare skal "fylde ind" imellem linjerne i stedet for hele tiden at spekulere på nye afsnit.

Husk at tjekke Keyword Tool, så nogle af dine H2'ere kan ramme long tails.

2: Konkurrenter: Jeg åbner de første 10 sider af Google på søgeordet i bedste +Henrik Bondtofte-stil og ser, hvad de skriver. Deres tekster bliver udgangspunktet for mine. Jeg kopierer ikke - jeg tager bare alt det bedste de har og gør det bedre. :-)

2.5: YouTube: Er konkurrenterne ikke dygtige til at skrive? Så søger jeg på YouTube og ser, hvad de snakker om.

3: Spotify, koffein og amfetamin: Jeg tænder Spotify og banker Mumford & Sons, Macklemore & Ryan Lewis eller Ed Sheerans nyeste album på. Eller 50 Cent og "Get Rich or Die Trying" fra 2003. Allieret med en kop kaffe og evt. lidt energidrik på Netto på tilbud rykker jeg afsted.

Det hjælper at have 2 skærme, så du kan have konkurrenten og Word på samtidigt uden at shuffle frem og tilbage hele tiden. Du kan se mit set-up herunder. Billedet er 3 minutter gammelt.

Det tager mig mellem 1.5 timer og 3 timer at skrive 2.000 ord om et emne afhængigt af hvor svært det er. Jura er fx ret svært på www.juf.dk. Det er solceller og varmepumper ikke, hvis jeg hopper over på www.simpelenergi.dk. Lige nu skriver jeg om et velkendt tøj-brand - den er heller ikke helt nemt. ;-)

Jeg håber du kan bruge mini-guiden. Du kan se herunder, hvorfor du skal bruge så lang tid på at skrive tekst:

http://www.quicksprout.com/2012/12/20/the-science-behind-long-copy-how-more-content-increases-rankings-and-conversions/
http://halfdantimm.dk/praktisk-gennemgang-af-webshop-kategori-seo
Photo

Post has attachment

Post has shared content
Der kan man se hvad ord kan gøre!
I had almost forgotten about this video. Thank you to Christina Klitsgaard for reminding me. If you communicate in words: Watch it! And again. And remember it!
Wait while more posts are being loaded