Shared publicly  - 
 
når i nu lægger ind med alt muligt lækkert, så kan jeg fortælle at jeg har stået i køkkenet siden i torsdags. opppe kl 6 hver da gfor at bage boller til kursisterne, vi nåede at lave 3 kager, 4 forskellige slags boller, 6 forskellige salater på 3½ dage, fredagen stod på god gammeldags mad og der røg 9 kilo kartoffler, lavet til 2 forskellige slags kartoffelmos, millionbøf, pølser og bacon.
Lørdagen bød på ribbenssteg, hjemmelavet rødkål, smørstegte persillekartoffler, brune kartoffler, oksesteg og sovs (for helvede, men må bare ikke glemme sovsen), med snehvide-kage, frugtsalat og creme og hakket chokolade som dessert. desværre kan jeg ikke byde på billederne fra herlighederne, men der findes da et billede af mig der skrubber køkkenet, for det skulle også gøres grundigt i detaljer ;)
spørg lig eom mine fødder er ømme og jeg er møg træt...
Translate
2
Keks Dose's profile photoLone Jensen's profile photo
4 comments
 
Er dine fødder ømme og du møg træt??
Translate
 
Nej seriøst. God skuldret. Du fortjener en god nattesøvn :-))
Translate
 
jep totalt færdig. men dejligt var det. jeg elsker at lave mad, specielt til andre, så bliver jeg heller ikke tyk alene ;) men de spiste rub og stub. 10 kilo kartoffler til 20 mennesker, plus salat, grønt og kød som tilbehør. puha de åd rimelig meget
Translate
 
Kan godt forstå du er færdig. Det er dog altid noget at det blev spist og din indsats ikke var forgæves ;-)
Translate
Add a comment...