Profile cover photo
Profile photo
kdmarketingsupport
1 follower -
Dit eksterne marketingbureau
Dit eksterne marketingbureau

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Online marketing: Få mere ud af din e-mailsignatur

Vi har samlet 8 konkrete tips til, hvordan du kan optimere din e-mailsignatur. Se mere om, hvordan du opfordrer til handling og udnytter mulighederne for at brande din virksomhed bedst muligt.

http://www.kdmarketingsupport.dk/udnyt-mulighederne-din-e-mailsignatur/
Add a comment...

Post has attachment
Fordele med den nye markedsføringslov 2017.

I takt med udviklingen skaber teknologien nye muligheder for virksomhederne.

Læs med her, hvor vi beskriver nogle af de ændringer, som den nye markedsføringslov kan have for din virksomhed - og udnyt fordelene.

http://www.kdmarketingsupport.dk/ny-markedsforingslov-2017/
Add a comment...

Post has attachment
Har brochurer ingen effekt mere?

Det store fokus på den digitale markedsføring i dag har betydet, at flere af vores kunder har betvivlet værdien af brochuren og overvejer udelukkende at markedsføre sig online.

Vores erfaring er imidlertid, at du opnår de bedste resultater ved at kombinere den online markedsføring med den offline. Læs mere i indlægget her:


http://www.metal-supply.dk/competence/view/149752/brochurer_giver_ingen_vaerdi
Add a comment...

Post has attachment
Indhold til din marketingplan!

Se med her, hvor du får vores bud på de seks vigtigste elementer i en effektiv marketingplan. Med marketingplanen kan du planlægge og strukturere din virksomheds markedsføring og få det mest optimale ud af dit budget.

Læs indlægget her:
Add a comment...

Post has attachment
Mange små og mellemstore virksomheder har tendens til at være skeptiske over for brugen af de sociale medier. For hvordan skal den tid, der bruges på opdateringer og dialog, reelt give afkast? Vi har skrevet en lille artikel om, hvordan du kan skabe mersalg uden at sælge. Læs det her:
Add a comment...

Post has attachment
Er du én af dem, der trætter dine følgere på både Facebook, Linkedin og Instagram?

Når du producerer indhold til de forskellige platforme, du er på, er det vigtigt, at du tænker i målgrupper. Hvem er din målgruppe, og hvad er dit formål med at være på de sociale medier?

I videoen her giver Karina Davids dig et lille tip om, hvordan du skaber relevant og godt indhold til din målgruppe.
Add a comment...

Post has attachment
Taler du kundernes sprog?

I kdmarketingsupport oplever vi jævnligt, at mange virksomheder ikke taler kundernes sprog og derfor går glip af salg. Søgemaskineoptimering (SEO) hjælper til at sikre, at kunderne finder vej til din hjemmeside og ikke konkurrenternes. Vi har skrevet en lille kort artikel til dig, som fortæller om SEO, og hvorfor det giver værdi at søgemaskineoptimere din hjemmeside. Læs den her:
Add a comment...

Post has attachment
I kdmarketingsupport skriver vi effektive pressemeddelelser, der øger synligheden af din virksomhed og skaber værdi. Seneste pressemeddelelse for en kunde blev både bragt af Dansk Markedsføring og Bureaubiz og resulterede i konkrete henvendelser fra potentielle nye kunder.

>TRYK PÅ BILLEDET< og læs mere om, hvordan vi får din virksomhed i medierne.

Du er også velkommen til at læse de to artikler på følgende sider:
http://markedsforing.dk/artikler/bureauer/nyt-outdoor-selskab-bner-i-dk
http://bureaubiz.dk/visual-art-indtage-danske-marked/
Add a comment...

Post has attachment
En klar markedsføringsstrategi skaber resultater! Tag hånd om din markedsføring og skab resultater, der kan mærkes på bundlinjen. Læs mere i vores blogindlæg om, hvordan du får succes med markedsføringen af din virksomhed.
Add a comment...

Post has attachment
Tag godt imod Heidi, der er nyeste teammedlem i kdmarketingsupport. I videoen præsenterer hun sig selv og fortæller kort om, hvilken baggrund hun kommer med.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded