Roskilde Kommune - Roskilde Ældre Motions formand vinder frivilligprisen for 2018
Opslag 11. januar 2019
Af Johanne Breum Jacobsen, Social, Job & Sundhed

_Formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget, Morten Gjerskov, overrakte Frivilligprisen for 2018 til en overrasket, men glad formand for Roskilde Ældre Mortion, Ole Rasmussen _

Det var en overrasket og beskeden formand, der torsdag eftermiddag fik overrakt dette års frivilligpris. Ifølge Ole Rasmussen selv, modtager han prisen på vegne af alle foreningens frivillige, for som han selv siger: "Jeg er jo ikke noget uden dem".

Selvforsvar, styrketræning og stavgang. Det er nogle af de 28 aktiviteter, man kan være med til som medlem af Roskilde Ældre Motion. De mere end 2600 medlemmer, der alle er over 60, er hverken for gamle til at træde igennem på spinningcyklen eller prøve kræfter som gymnast. Motionen hjælper dem nemlig med at holde sig i gang, men det er ikke den eneste bedrift, der gør Roskilde Ældre Motions formand værdig til prisen:

- Kernen i Roskilde Ældre Motion er selvfølgelig, som navnet antyder, motion. Men det sociale samvær i form af en god snak eller en kop kaffe er af mindst lige så stor betydning. Og det er I også gode til. Dit engagement i Roskilde Ældre Motion, Ole, er et glimrende eksempel på, at den frivillige indsats gør en forskel. For byen og kommunen. For borgerne, siger formand for Sundheds og Omsorgsudvalget Morten Gjerskov i sin tale til Ole Rasmussen, der kort forinden var blevet afbrudt midt i et bestyrelsesmøde for at modtage prisen.

Læs hele artiklen her:
https://roskilde.dk/nyheder/borger/roskilde-aeldre-motions-formand-vinder-aarets-frivilligpris
Photo
Shared publicly