Profile

Cover photo
Károly Maruszki
697,804 views
AboutPostsCollectionsPhotosVideos

Stream

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
 
Nézni vagy nem nézni: az itt a kérdés.

Idáig bele-bele néztem a sorozatba is, de mivel szerintem a könyv jobb és zavart hogy pár dologban eltértek így tényleg csak fél szemmel követtem a sorozatot. De áprilistól valahogy meg kell oldani, hogy teljesen kizárjam. (social mediát, weblapokat, stb) mert nagyon félek, hogy a könyv egyes részeit fogja elspoilerezni (és ezt majd mindenhol "reklámozni fogják"). Ilyen szempontból  George R R Martin nagyon hanyag író, már az elején nem lett volna szabad engednie hogy sorozat legyen, ha tudta, hogy nem tudja tartani az ütemet.
 ·  Translate
Van itt valami amit nem értek. Ahhoz hogy készülhessen 6.évad a Trónok harcából, ahhoz szükség lenne 6.trónok harca könyvre nem? Márpedig úgy tudom a könyv csak évek múlva készül el. Tudom hogy a sorozatból néhány könyvbeli esemény kimaradt (Griff visszatérése, Victarion Greyjoy kalandjai, ...
5
Horváth Gyula's profile photo
 
Sorozat, tehát nem.
 ·  Translate
Add a comment...

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
 
Idáig ez változott. Gmail betöltő ikon és háttér, plusz YT-ban a felső töltő sáv és a videó alatti tekerő.
Az avatar sajnos nem tudom, hogy miért nem változott. Itt vmi konvertálási hiba lehet mivel az avatarom 256x256 pixel és erre tette a Google a Dark side szűrőt de a méretet csökkentette 240x240 pixelre amire a G+ azt mondja hogy kicsi mert a min méret 250 pixel. Itt nem tudom miért szórakozott majd a mérettel. (A'szem ezt majd nekem kell kézzel megcsinálni) De egyelőre szvsz ez kevés se Google kereső változás, se Translate, se Inbox, se Calendar...

#AwakenTheForceWithin
 ·  Translate
1
Add a comment...

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
 
Nagyon bírom Armando-t mindig beletalál hogyan kell trollkodni. :P
 ·  Translate
 
I keep seeing people post invite codes, so I figured I'd post one: N3V3R-S3TL3-G08UY-N3XU5
16 comments on original post
1
Add a comment...

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
 
Google most nagyon az elemében van. Google Photos update, új play store, most meg ez, már csak egy camera app update kellene.
 ·  Translate
 
A new Google+ is headed your way!

#android   #googleplus  

http://bit.ly/1ltsSQn
This afternoon, Google announced that it has been working on a new version of Google+ that is ready for prime time. Over the past couple of months, Google (with help from users of Google+) realized that a big part of the social platform’s growth was in Communities and Collections, and so that’s where the latest redesign takes …
21 comments on original post
1
Add a comment...

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
 
Huhh már nagyon régen posztoltam sorozatokkal kapcsolatban, pedig lenne miről... az egyik ilyen az  "új" True Detective. Az első évad szerintem kétségtelenül egy nagyon jó és különleges hangulatú alkotás volt. Mikor elindult a második évad, akkor vhogy az első rész nem fogott meg így hagytam is. (megj.: általában nekem kétféle sorozatnézési szokásom van 1. azok a sorozatok amit megjelenés után rögtön megnézek (angolul) 2. azok amiket pihentetek és ha van magyar szinkron akkor tv-ben ilyen háttérzajnak). Éppen ezért ez is bekerült a 2. kategóriába, mikor láttam hogy az HBO magyarul is leadta nekiestem, mert "háttérzajnak jó lesz", de szép lassan beindult a story. Ha kibírod az első 1-2 rész akkor szvsz nagyon fog tetszeni.

Természetesen teljesen más a stílus de a színészek nagyon jól hozzák a karaktereket, nekem legjobban Vince Vaughn tetszett aki végre hozott egy komoly szerepet. A többi (zene, fényképezés stb) színvonala pedig maradt olyan jó mint az első részben volt. Így a True detective 2 is az a sorozat lett nálam amit először kukáztam (mivel a 2. kat-ba került) de végül sikerült visszaverekednie magát.

megj.: Másik ilyen sorozat ami hasonló utat járt be a Black Sails, legközelebb szvsz majd erről írok
 ·  Translate
3
Robert Cartman's profile photoMolnár Péter's profile photoEgon Farkas's profile photo
3 comments
 
Nagyon kedveltem ezt az évadot,kiváló volt a szereposztás(is)Woody és Matthew ügyesek voltak (producerek)jól összehozták,sőt!!
 ·  Translate
Add a comment...

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
 
Nem is tudom... Ha a minőségét nézem, akkor szerintem ez is hozza a Netflix szintjét, de minden spoiler nélkül nekem az egész Jessica vs Kilgrave adok-kapok túl vontatott volt, "nincs benne erő". És szerintem ide pont illik az a megállapítás, hogy egy superhero vs villain story (film, animáció, képregény stb) minőségét nem a hős határozza meg, hanem hogy mennyire sikerült a villain szerepét elkapni. Ebben a story-ban szerintem kevés volt. Amilyen jól elkapták a Daredevilben Fisk fejlődését, illetve lehetett látni hogy szép lassan változik, itt szerintem semmi nem volt. A mind controlon kívül pl nem látom mitől lenne (a sorozatban) Kilgrave szupergonosz, csak egy sima őrült, de nem ilyen Jokeres értelemben.
 ·  Translate
1
Molnár Péter's profile photoKároly Maruszki's profile photo
2 comments
 
+Molnár Péter Végigtoltam (itt-ott volt egy kis belepörgetés), de ha lesz 2. évad ott már várni fogok egy kicsit.  
 ·  Translate
Add a comment...

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
 
Egyelőre nincs sok változás, de remélem hogy csak ezért:
"Miután oldalt választottál, néhány órát igénybe vehet, amíg az ébredő Erő az összes alkalmazásodat áthatja."

Egyedül amit észrevettem, hogy a YT csúszka más lett :) jah és Chrome kieg miatt az új lap nyitás is sokkal jobb. 
 ·  Translate
Choose your side. Drag to transform your Google experience across Gmail, Google Maps, and more. See how. Or click below to go back to your regular Google experience. Don't have a Gmail account? Sign Up · Change account. Please sign in with a Gmail account to enable this experience.
1
Add a comment...

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
 
Hatalmas... :D
 
I will hire him/her immediately :) Now that's what I call a Hacker #Bash #Linux #OpenSSH #Humour #Unix
Now that's what I call a Hacker - Friday, November 20, 2015 - Founder's blog
7 comments on original post
1
Add a comment...

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
 
Végre megjött ez is, most már a régi képeket is át lehet konvertálni, hogy nem foglaljanak felesleges helyet a Drive-ból.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Károly Maruszki

Shared publicly  - 
 
Dragon Priest... nehhh Ramp Druid

Egyelőre még ranked-ban nem próbáltam ki mivel nem teljesen olyan a pakli mint az igazi ramp druid, mivel hiányzik pár lap hozzá. Kicsit talán lassabb így a pakli de szvsz elég erős, van bőven benne card draw főleg a meccs elején a loot hoarder miatt, így kis szerencsével, emperor is többet ér. Plusz bár 1-1 savage roar és FoN van de a draw miatt idáig kb mindig megvolt a kombó és a T9-re ha van lent még plusz minion akkor simán lehet 20+t is sebezni. Ez is simán OTK-volt. Slagg-t és Feugen-t pedig azért szeretem mert ha összejön akkor az kb mindig viszi az ellen egyetlen BGHét és így dr. Boom-ra nincs már könnyű válasz.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Károly's Collections