Profile cover photo
Profile photo
Karen de Vries
129 followers -
Verbinding met jezelf en de ander
Verbinding met jezelf en de ander

129 followers
About
Karen's posts

Post has attachment
Zo gemakkelijk kan Grieks leren ook zijn! Dit kan iedereen lezen. In de Facebookchallenge van 9-13 juni beginnen we met zulke gemakkelijke woorden.
Wist je dat je al 12 letters van het Griekse alfabet kent? Dan blijven er nog maar 12 over om te leren.
Mijn missie is om iedereen die niet durft te beginnen of denkt dat het héél moeilijk is, over de drempel te helpen. Want wat heb je er een plezier van als je de Griekse woorden kunt lezen én uitspreken. Dus herken jij jezelf in dit verhaal, doe dan mee met de challenge. Hier lees je er meer over: http://grieksetaalonline.karidies.com/challenge-grieks-lezen/
Photo

Post has attachment
Challenge Grieks lezen en uitspreken. Van 9 juni - 13 juni in een besloten Facebookgroep. 5 dagen lang iedere dag een video-les en oefeningen. We beginnen met het alfabet en tot slot kun jij alle Griekse woorden lezen. Mocht je een dag niet kunnen? Geeft niet, de lessen blijven 1 maand beschikbaar in de groep.
Je kunt de lessen overal volgen met een internetverbinding en pen en papier. Kijk voor meer informatie op de website en meld je meteen aan. De inschrijving sluit donderdag 8 juni om 23.59
http://grieksetaalonline.karidies.com/challenge-grieks-lezen/

Post has attachment
De accommodaties van Karidiès in Epidavros.
Hotel of studio met stranden om de hoek. Als je bij ons een cursus komt volgen, dan raden wij deze accommodaties aan.
Bekijk de foto's en de filmpjes die ik maakte.
http://karidies.com/accommodatie/


Post has attachment
Wat een mijlpaal. Grieksetaal online niveau 1 heeft 100 cursisten.
In 16 maanden tijd zijn 100 cursisten begonnen met Grieks te leren via mijn online cursus. Ik hoor enthousiaste verhalen van ze. Sommigen spreken al een behoorlijk mondje Grieks. Iemand is zo enthousiast dat ze voortdurend lessen deelt en les geeft in een facebookgroep. Anderen doen het rustig aan, want de cursus blijft nog wel wat jaartjes online staan.
Ik vind het geweldig dat ik zoveel mensen mag inspireren om Grieks te leren met mijn allereerste online cursus. Voor mij is het project meer dan geslaagd.
Dank jullie allemaal voor je vertrouwen. Heel veel succes en plezier met Grieks leren. En ik ga voorlopig nog even door met nieuwe lessen maken. Ik vind het veel te leuk.
http://grieksetaalonline.karidies.com/niveau1/
Photo

Post has attachment
Vandaag is het toch rotweer. Een prachtige dag om te beginnen met een paar Griekse woordjes en het alfabet. Je leert met audio en video's. Het is voor beginners en gratis. Alleen even inschrijven voor de lessen. Veel plezier. En voor de gevorderden een multiple choice oefening.
http://grieksetaalonline.karidies.com/voorproefje

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Wat wil jij graag manifesteren?
Hocus Pocus Pilatus Pas, ik wou dat na morgen de wereld anders was.
Dat ik met mijn toverstokje alle goden van geld, macht, armoede, leugens, uitbuiting, meedogenloosheid in de Hades kon werpen en de goden van oprechtheid, duurzaamheid, vertrouwen, empathie, vrijheid een zetel op de Olympus kon bieden..... Lees verder:
http://www.talking-stick.nl/inspiratie/wat-wil-jij-manifesteren/

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded