Profile cover photo
Profile photo
Kansa online marketing communicatie
25 followers -
Online marketing communicatie. Strategie, content marketing, websites, webshops, SEO, SEA, social media, e-mail marketing, linkbuilding, webcare, keywordanalyses, ...
Online marketing communicatie. Strategie, content marketing, websites, webshops, SEO, SEA, social media, e-mail marketing, linkbuilding, webcare, keywordanalyses, ...

25 followers
About
Posts

Post has attachment
Google kondigt wijzigingen in Google Analytics aan. Het moet eenvoudiger worden! Lees hier meer over de eerste veranderingen die de komende weken al worden uitgerold en u dus binnenkort in uw eigen account kunt zien: https://www.kansa.nl/nl/diensten/google-analytics/google-analytics-wijzigingen-oktober-2016.html
Organisatie
Organisatie
kansa.nl
Add a comment...

Post has attachment
Hoe zet ik mijn logo als watermerk op al mijn YouTube video's?

Gebruikt u YouTube video’s voor uw bedrijf of organisatie? Voeg dan uw logo als watermerk toe aan alle video’s in uw YouTube kanaal!
Dat merkbekendheid helpt om uw doelen te bereiken hoeven we u niet meer uit te leggen. YouTube kan u daarbij helpen met de branding functie. Met deze functie kunt u aan elke video in uw YouTube kanaal uw logo als ‘watermerk’ toevoegen.
 En om het helemaal gemakkelijk te maken leggen we het u in 7 eenvoudige stappen uit. Klik hier:
https://www.kansa.nl/nl/diensten/video/youtube-watermerk-logo.html
Add a comment...

Post has attachment
Snap jij Google Analytics?
Het is de laatste jaren zo uitgebreid geworden dat u zich er totaal niet voor hoeft te schamen als dat niet zo is. Toch is het belang van Google Analytics om het hoogste resultaat uit uw online activiteiten te halen wel heel erg groot!

De marketeers van Kansa helpen u in een halve dag om zonder diepgaande kennis uw online activiteiten te meten en slim te kijken wat resultaat oplevert en waar bijgestuurd moet worden.

Lees meer: https://www.kansa.nl/nl/nieuws/snap-jij-google-analytics-met-google-analytics-alles-meten-hoe.html?utm_source=Google%20Plus&utm_medium=sm&utm_term=Google%20Analytics&utm_campaign=Snap%20jij%20Google%20Analytics
Photo
Add a comment...

ASO? Jazeker!
Steeds meer mensen zoeken in de App Store van Apple (iOS) of in Google Play (Android) naar app’s. En dit zoekgedrag beperkt zich allang niet meer tot games! Tijd voor ASO: App Store Optimization! En om het voor u gemakkelijk te maken hebben we het Kansa ASO Stappenplan ontwikkeld. Lees hier het hele artikel:
https://www.kansa.nl/nl/nieuws/aso-jazeker.html
Add a comment...

Post has attachment
Sinds enkele dagen toont Google geen Adwords meer aan de rechterkant van de Google zoekresultaten. Adverteerders moeten hun strategie aanpassen! 
Add a comment...

Post has attachment
Als Google Partner ioteraard aanwezig op De Digitale Werkplaats van Google bij de Vasim in Nijmegen. Hippe plek, druk bezocht, goede sprekers en al ren paar mooie leads als nevenvangst. Mooi begin van de week.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
22-02-16
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Facebook komt met vijf nieuwe emoticons! Voortaan kunt u niet alleen meer Liken, maar ook Wow-en, lachen, je liefde tonen, verdrietig en boos zijn. De nieuwe emoticons worden de komende weken uitgerold. Lees er meer over op onze website, zie bij Nieuws.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#Honigcomplex  De unieke locatie waar we in Nijmegen ons kantoor hebben, het Honigcomplex, krijgt regelmatig de aandacht van de pers. Zo ook vandaag in Duitsland: http://www.derwesten.de/nrz/region/niederrhein/neues-leben-in-der-suppenfabrik-id11472345.html 
Wist u dat er ook regelmatig rondleidingen worden gegeven? Ook wij doen daar regelmatig aan mee! We leiden vaak ondernemers rond die nieuwsgierig zijn naar de historie, de visie op de ontwikkeling van het Honigcomplex én die alles willen weten van de toekomstplannen van de inmiddels 110 ondernemers die zich in de oude Honigfabriek in Nijmegen hebben gevestigd. Een avondprogramma vol inspiratie! Meer weten? Bel 024 76 00 228 of mail ons even info@kansa.nl
Add a comment...

Post has attachment
Trainingsprogramma 2016 is rond!
Het Kansa opleidingstraject voor 2016 biedt ondernemers, marketing- en communicatiemedewerkers een praktijkgericht programma aan actuele online marketing en communicatietrainingen.

De Kansa trainingen staan bekend om de actualiteit van de kennis, de leerzame interacties en de resultaatgerichte en praktische aanpak. Kansa stelt zich als doel dat de opgedane kennis door de deelnemers direct én met resultaat toepasbaar is in de praktijk.

De trainingen zijn bedoelt voor iedereen met een focus op het verbeteren van de online marketing communicatie resultaten.

De trainingen kunnen incompany worden gegeven, maar u kunt ook deelnemen aan het voor iedereen toegankelijke trainingsprogramma (zie hieronder). Alle trainingstijden zijn van 08.30 - 12.30 uur. De kosten bedragen € 89,- excl. BTW per training. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers.

De trainingen worden gegeven in de oude Honigfabriek (Honigcomplex) in Nijmegen of in het Agro Business Center in Wageningen, afhankelijk van waar de meeste deelnemers vandaan komen. Indien het voor de meeste deelnemers wenselijk is om een andere locatie te zoeken, dichterbij, dan zullen we dit doen. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Uiterlijk 1 week van te voren krijgt u de definitieve trainingslocatie van ons door en kunt u nog tot 2 dagen voor de training gratis annuleren als dit voor u te ver weg is.

Schrijf u direct in voor een van onze trainingen:
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe tool van Google: ZOEKANALYSE
Voor iedereen die zich bezighoudt met +zoekmachineoptimalisatie, +SEO.
De tool vervangt de Zoekopdrachten tool in Google Search Console (voorheen Google Webmasters). De tool geeft een dieper inzicht in de zoekopdrachten, klikken, vertoningen, pagina's, landen, etc. voor uw site. U kunt filteren en groeperen. Deze diepere informatie was voorheen niet beschikbaar en is waardevol voor iedereen die zijn of haar site hoog wil laten scoren in Google en er goede resultaten, conversies, mee wil realiseren! Het hele artikel is te lezen op de Kansa website onder NIEUWS.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded