Profile cover photo
Profile photo
KameleonPlus
4 followers
4 followers
About
KameleonPlus's posts

Post has attachment
Na Succes Fashion mocht KameleonPlus opnieuw een winkel uit Asse voorzien van een webshop. Bezoek de shop van Sporthoek Asse op www.sporthoek.be!
Photo

Post has attachment
De firma QuickSteel uit Gullegem nam contact met ons op voor het ontwerp en de uitwerking van hun nieuwe responsive website. Het resultaat kunt u bekijken op www.quicksteel.be! http://ow.ly/YGFtE
Photo

Post has attachment
Juwelen Nys uit Kortrijk deed een beroep op KameleonPlus voor de ontwikkeling van een nieuwe responsive website. Het doel was een moderne, frisse en gebruiksvriendelijke website die hen toe liet om online een stuk actiever te worden. Dankzij ons CMS systeem kan de klant de website zelf volledig invullen en wordt het voor hen ook een makkie om alles up to date te houden. Ontdek de website op www.nys.be!

Post has attachment
KameleonPlus kreeg de eer om de etiketten en de website te ontwikkelen voor de fantastisch lekkere LemonShark Limoncello. Er werd gekozen voor een opvallende one-page website. Binnenkort wordt hier ook nog een bestelmodule aan toegevoegd. 

Post has attachment

Post has attachment
Na het logo werd nu ook de website van Remo in een nieuw kleedje gestopt!

Post has attachment
VBD Technics uit Roeselare is een firma die gespecialiseerd is in domotica, automatisatie, camerabewaking, verlichting en algemene elektriciteitswerken. KameleonPlus maakte voor hen een nieuwe responsive website. Bekijk hier het resultaat of op www.vbdtechnics.be!

Post has attachment
De sfeervolle, trendy boetiek Dolce by Erina uit Kortrijk wilde een nieuwe website die meer de waardes van hun zaak uitstraalt. We kunnen trots melden dat we in deze opdracht geslaagd zijn. Het resultaat is een responsive website die de klant zelf vlot kan invullen via ons cms-systeem. Ook een bijpassende nieuwsbrief module werd voorzien.

Post has attachment
IB Office uit Kuurne gaf ons het vertrouwen voor het restylen en herwerken van hun webshop. De webshop is een B2B-platform dat allerhande kantoorgerief en -toebehoren aanbiedt, aansluitend op hun fysieke winkel.

Het doel was om de webshop een modernere look & feel te geven, een aantal tools te ontwikkelen die het gebruik ervan zouden versimpelen en de volledige motor ervan te herzien om alles sneller en beter te laten werken.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded