Profile

Cover photo
33 followers|10,884 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
 
Nu har KaffeKapslen tilbud på chokolade til kaffen.
Få 5 dobbelpakker SMIL for 50 kr., 1,05 kg Quality Street for 100 kr. eller 48 Nougatmus for 100 kr.
Læs mere om det her:
http://www.kaffekapslen.dk/her-og-nu-tilbud.html

Med Venlig Hilsen KaffeKapslen.dk
#smil   #qualitystreet   #nougatmus  #tilbud #chokoladetilkaffen #Kaffekapslen 
 ·  Translate
1
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
 
I dag er det nu også muligt at få et kaffemix til Tassimo for kun kr. 100.
Alle kaffevarianterne i vores sortiment er inkluderet i dette mix, hvilket er 15 forskellige varianter og 34 kapsler i alt.
Læs mere om det her:
http://www.kaffekapslen.dk/tassimo-kaffemix.html

Med Venlig Hilsen KaffeKapslen.dk
#kaffemix   #goodcoffee  #nyt #tassimo #KaffeKapslen 
 ·  Translate
Kun på Kaffekapslen.dk Lige nu har du mulighed for at smage alle vore varianter af sort kaffe og espresso til Tassimo.Mixet indeholder 13 varianter af sort kaffe og 2 espresso-varianter.Du får 2-4 kopper af hver variant, i alt 34 kapsler. ; ;Bemærk: ;Dette er et specialtilbud, og leveres derfor håndpakket med samtlige varianter i én kasse. ; ; BEMÆRK: Kapslerne passer udelukkende til Tassimo-maskiner.
2
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
 
De næste 48 kan du få en gratis Goodie Bag med hvis du køber for over 250 kr. hos KaffeKapslen.
I pakken er 5 Nestlé Kit Kat Singles, 2 pakker Nestlé Choco Cheerios morgenmad og én pakke Marabou Choco Grain.

Læs mere om tilbudet her:
http://www.kaffekapslen.dk/her-og-nu-tilbud/goodie-bag-kitkat-cheerios-choco-grain.html

Med Venlig Hilsen KaffeKapslen

#KitKat #Cheerios #Marabou #KaffeKapslen #48timer
 ·  Translate
Tilbudet gælder kun de næste 48 timer og ved køb for over 250 kr! ;Savner du lidt lækkert til kaffen? Prøv vores nye gratis Goodie Bag. ; ; ;KaffeKapslens Goodie Bag indeholder 5 Nestlé Kit Kat Singles, 2 pakker Nestlé Choco Cheerios morgenmad samt én pakke Marabou Choco Grain. ; ;Du sparer kr. 50,00!
1
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
 
Spar mest når du køber meget!
Betal for 200 stk Café Noir kapsler og få 100 kapsler ekstra gratis med.

http://www.kaffekapslen.dk/nespresso-kapsler-old/cafe-noir-kapsler-til-nespresso/cafe-noir-mix-til-nespresso-300.html

Med Venlig Hilsen KaffeKapslen
#cafenoir  #Nespresso #tilbudpåkapsler   #kaffekapslen  
 ·  Translate
;KLIK OG SE VORES UDVALG TIL NESPRESSO® ; ; Kun på KaffeKapslen.dk - spar 33% I denne sammenpakning får du 300 kapsler - 100 kapsler af hver af Café Noirs varianter. ; ; ;Du betaler kun for 200 kapsler, og får altså 100 kapsler gratis. ; ; Bemærk: Dette er et specialtilbud, og leveres derfor håndpakket med samtlige varianter pakket sammen.
4
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
 
KaffeKapslen udvider sortimentet med 14 nye varianter. Disse eksklusive varianter som ikke findes i butikkerne er nu tilgængelige hos KaffeKapslen.dk. Læs mere om de nye kaffe-, kakao- og tevarianter.

SORT KAFFE 
Kenco 100% Colombian - Frugtig og balanceret kaffe med Rainforest Alliance-certificerede Arabica-bønner fra Colombia.

Jacobs Médaille d'Or - Nyd den velafbalancerede blanding og milde smag af Jacobs Médaille d'Or, der består af 100% Arabica-bønner.

Jacobs Caffé Crema Mild - Jacobs Caffé Crema Mild er en mindre intens kaffe. En mild blanding afrundet med et overdådigt lag af gyldent crema.

Jacobs Krönung Filterkaffe - Krönung er kongen af Jacobs mellemristede kaffe. Denne kontinentale blanding giver dig en følelse af at have fået et energitilskud.

Jacobs Krönung XL - Hvis du ikke kan få nok af denne mellemristede elegante kaffe, kan du med én kapsel lave 350 ml.

Café Long Delicat - Oplev den intense aroma fra den rene, colombianske kaffe. Delicat har en frugtagtig og afbalanceret smag, som virkelig er værd at nyde.

Carte Noire Cappuccino - Carte Noire Cappuccino har en lækker, godt afrundet smag med appetitvækkende mælkeskum. En klassisk cappuccino.

KAKAO 
Cadbury varm kakaodrik - Oplev denne rige, cremede, varme kakaodrik fra ét af Storbritanniens højst elskede mærker. Kakao'en er afrundet med et indbydende lag skum.

Milka varm kakaodrik - En fløjlsblød og cremet, varm kakaodrik, der er lavet med rigtig bjergmælkechokolade for at skabe den smag, som hele familien elsker.

Tassimo Mælkekapsel - Lav dine egne cappuccino'er og latter med denne kapsel. Du får et luksuriøst, cremet lag mælkeskum til dine Tassimo-drikke.

TE 
Étoile de Russie - Oplev en mild smagsblanding inspireret af russiske, sorte teer, der er nydeligt afrundet med en snert af mandarin, appelsin, grapefrugt og citron.

Twinings Green Tea & Mint - Nyd de nærende kvaliteter ved grøn te med en forfriskende undertone af mynte. Teen fra Twinings giver dig en dejlig følelse af velvære.

Twinings English Breakfast - En klassisk engelsk te, som på trods af navnet er god på alle tidspunkter af dagen. Energigivende og frugtagtig 
sort te.

Twinings Forest Fruit - Undertoner af hyben og hibiscus bringes til live i denne forfriskende frugtte fra Twinings. Let og elegant skovbærte.

Med Venlig Hilsen KaffeKapslen.dk 
#Tassimo #nyevarianter #kaffekapslen  #kaffe #te #kakao 
 ·  Translate
1
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
 
Bestil kaffekapsler inden kl 17 og få leveret kapsler til påsken.

Med Venlig Hilsen KaffeKaplsen.dk
#kaffekapsler  #påske #fåleveretimorgen   #dolcegusto   #tassimo   #nespresso  #senseo #caffitaly #coffeelover #coffeetime #kaffekapslen
 ·  Translate
1
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
 
God søndag derude :)

Med Venlig Hilsen KaffeKapslen
#coffelovers #haveaniceday #smileitissunday
 ·  Translate
3
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
 
Vi har lyttet til alle de gode input fra kunder og kan nu tilbyde et kaffemix til Dolce Gusto. Heri er to kapsler af alle vores kaffevarianter.
Læs mere om det og bestil det her:
http://www.kaffekapslen.dk/dolce-gusto-kaffemix.html

Med Venlig Hilsen KaffeKaplsen.dk
#DolceGusto #kaffemix #godkaffe   #allevarianter  #kaffe #Kaffekapslen 
 ·  Translate
Kun på Kaffekapslen.dkLige nu har du mulighed for at smage alle vore varianter af sort kaffe og espresso til Dolce Gusto.Mixet indeholder 13 varianter af sort kaffe og 5 espresso-varianter. ;Du får 2 kopper af hver variant, i alt 36 kapsler. ; ; ;Bemærk:Dette er et specialtilbud, og leveres derfor håndpakket med samtlige varianter i én kasse. ; ; BEMÆRK: Kapslerne passer udelukkende til Dolce Gusto-maskiner.
1
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
 
Nu kan du vinde præmier fra imerco hvis du køber Tassimo-kapsler! 

Hvis du blot køber tre produkter hos Tassimo kan du vinde gavekort på op til 500 kr. hvis du bare indsender et billede af kvitteringen. Der bliver trukket vindere hver uge.

Alt du skal gøre er, at tage et billede af din kvittering og sende den som MMS til 1204. 
Det koster alm. MMS takst at deltage, og kun kvitteringer fra 3. marts til og med 7. juni 2014 er gyldige. Læs mere på: http://bit.ly/OZcxCk

Med Venlig Hilsen KaffeKapslen.dk
#konkurrence  #MMS  #tassimo  #kaffekapslen #2vinderehveruge 
 ·  Translate
1
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
 
Bruger du Nespresso og er i tvivl om hvilken variant, der er din favorit?
Vi har nu fået anmeldt vores varianter til Nespressomaskiner hos eReviews, som du kan læse om i linket herunder:

http://www.ereviews.dk/nespresso-kaffekapser-fra-kaffekapslen-dk/

Vi håber det kan hjælpe til at få et overblik over de mange varianter.
Med Venlig Hilsen www.Kaffekapslen.dk
#anmeldelser   #kaffekapslen  #nespresso #kaffe #capmundo  #cafenoir
 ·  Translate
2
Add a comment...

KaffeKapslen

Shared publicly  - 
Aktuelt tilbud - spar kr. 1.219,70! Ved dette pakketilbud får du en flot rød Dolce Gusto Creativa-maskine, 6 æsker Dolce Gusto-kapsler, en gratis Dolce Gusto-kapselholder samt en gratis pakke afkalkning. Normalpris kr. 2.218,70. Sådan bestiller du: Nedenfor finder du nogle felter med en rullemenu. I nogle af felterne er kaffemaskinen samt afkalkningen og holderen allerede valgt for dig. I de resterende felter skal du vælge de ønskede s...
1
Add a comment...
Story
Tagline
KaffeKapslen.dk tilbyder varianter til de 5 største kapselsystemer: Nescafé Dolce Gusto, Tassimo, Senseo, FrancisFrancis/Illy og fyld-selv kapsler til Nespresso.
Introduction
Historien bag KaffeKapslen.dk

Det er ikke nyt for mig at beskæftige mig med kaffe. I mange år arbejdede jeg som indkøber af kaffe hos Coop og de seneste 7 år hos Nestlé (står bag Dolce Gusto, Nespresso og Nescafé) med ansvar for salg af kaffe til de største danske kaffeindkøbere. Jeg har derfor i mange år fulgt udviklingen indenfor kaffebranchen og hvordan interessen for kaffe og ikke mindst kapselmaskiner er vokset. Hos Nestlé var jeg med til at lancere Dolce Gusto, som er blevet taget godt imod på det danske marked.

Med kaffe på kapsler har vi fået mulighed for at kombinere høj kvalitet med nemhed. Alle har nu mulighed for at lave den gode kaffe nemt og hurtigt og bringe cafestemningen hjem. Jeg syntes der manglede et sted, der specialiserede sig udelukkende i kaffe på kapsler. Et sted med stort og bredt sortiment, ekspertise og et højt serviceniveau. Dette fik mig til at tage springe fra min trygge faste stilling til at blive selvstændig med KaffeKapslen.dk


Med KaffeKapslen.dk vil jeg skabe en onlinebutik, som er 100% dedikeret til kapselkaffe. Derfor har jeg valgt at forhandle alle varianter som er tilgængelig på det danske marked til de 5 største kapselsystemer: Nescafé Dolce Gusto, Senseo, Nespresso, Francis Francis og Tassimo. Mit mål er at skabe en nem og overskuelig webshop med et komplet sortiment af kaffekapsler, maskiner og tilbehør. Det er vigtigt at man kan finde alt, hvad man behøver til sin maskine her og vi prøver løbende at sammensætte gode tilbud. Se vores aktuelle pakketilbud her >>

ET HØJT SERVICENIVEAU ER VIGTIGT

For mig har det desuden været vigtigt at skabe et sted med et højt ekspertise- og serviceniveau. Kaffekapslen.dk er en onlinebutik, men det er vigtigt i altid kan komme i kontakt med os og få de råd og den vejledning i har brug for. Derfor vil du altid kunne kontakte os på:

Telefon: 70 12 7-9-13, hverdage ml. 10-16
Onlinechat
Mail: info@kaffekapslen.dk - besvares inden 24 timer
Facebook, spørg og følg os her på Facebook
Twitter, få nyhedsopdateringer ved følge os på Twitter
Blog: Læs tests, nyheder og spørg på vores egen blog www.Kaffe-Kapsler.dk 
Vi arbejder konstant på at blive bedre og giver derfor vore kunder mulighed for at vurdere vores serviceniveau via Trustpilot.dk. Alle anmeldelser, bliver læst, værdsat og taget til efterretning. Vores anmeldelser på Trustpilot kan læses her http://www.trustpilot.dk/review/kaffekapslen.dk

Vi leverer vores varer med GLS, hvilket giver mulighed for levering til både pakkeshops, private og erhvervsadresser. Med levering til pakkeshops kan vi tilbyde gratis levering ved køb over 399,-, man kan hente sin pakke når det passer en hos forretninger i ens nærmiljø. Ofte steder med lange åbningstider og ingen kø. Ordrer der er afgivet inden 17.00 på hverdage afsendes samme dag, med forventet levering den næste hverdag. Efter afsendelse af din ordre, vil du have mulighed for at følge din pakke med GLS track & trace. 

LIDT MERE OM OS:

KaffeKapslen.dk har til huse i Højbjerg, hvor vi har både kontor og lager. Her sidder vores kundeservicemedarbejdere og vores grafiker.

Med www.kaffekapslen.dk, håber jeg at have skabt et sted for alle os der elsker kaffe på kapsler. Et sted hvor man både kan få hele udvalget, men også råd og vejledning. Sidst vil jeg vil ønske jer gode smagsoplevelser og nem shopping her hos os.

Mange hilsner

Morten Ravn
Contact Information
Contact info
Phone
70127913
Email