Profile cover photo
Profile photo
KPN
1,027 followers -
Welkom op de Google+ pagina van KPN Nederland. Hier ontdek je het laatste nieuws en handige tips rondom (mobiel) bellen, internetten en tv-kijken.
Welkom op de Google+ pagina van KPN Nederland. Hier ontdek je het laatste nieuws en handige tips rondom (mobiel) bellen, internetten en tv-kijken.

1,027 followers
About
KPN's posts

Post has attachment
Is phubbing een gevaar voor jouw relatie? Dwangmatig draag ik overal mijn smartphone mee naar toe. Op werk, de badkamer, de slaapkamer, de natuur - mijn telefoon altijd in de hand als een soort magisch zelfverdedigingsmiddel om mij te beschermen tegen al het kwaad in de wereld. Onbewust maakt iedereen zich wel eens schuldig aan phubben. Een reden is omdat wij bang zijn om mentaal alleen te zijn.

Check: http://forum.kpn.com/t5/Altijd-online/Is-phubbing-een-gevaar-voor-jouw-relatie/ba-p/368592

#phubbing   #relatie  #bayloruniversity
Photo

Post has attachment
Last van een stalker, bedreigingen of andere telefonische overlast? Helaas voor veel mensen een bekend probleem. Erg vervelend natuurlijk, zeker als de overlast maar niet ophoudt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om hier iets tegen te doen. In dit artikel geef ik je drie tips om overlast te voorkomen en te stoppen.

Check: http://forum.kpn.com/t5/Technologie/Drie-tips-om-ongewenste-telefoontjes-te-stoppen/ba-p/367640

#tips   #ongewenstetelefoontjes  
Photo

Post has attachment
Bijna een jaar geleden kocht ik mijn eerste paar hardloopschoenen. Het was eind december, de feestdagen stonden voor de deur en op voorhand had ik al besloten om in 2015 echt eens wat aan de conditie te gaan doen. Herkenbaar? Ik weet bijna zeker dat heel wat mensen wel eens in mijn schoenen hebben gestaan.

Check: http://forum.kpn.com/t5/Altijd-online/Spotify-maakt-bewegen-op-jouw-beats-nog-leuker/ba-p/367968

#spotify   #muziek  
Photo

Post has attachment
Great Scott, de toekomst is eindelijk hier. Even terug naar 1989, ik had een slogan bedacht voor RedBand (misschien ken je hem wel: Redband als je voor pret bent) en voor die inzending had ik 25,- aan bioscoopbonnen gewonnen. Samen met de buurman ging ik naar … juist. In Back to the Future Part II reizen Dr. Brown en Marty McFly naar 21 oktober 2015. De film maakte een aantal verbazingwekkend nauwkeurige voorspellingen over de toekomst van moderne technologie. Maar welke voorspellingen kwamen uit en waar zijn ze compleet de mist in gegaan?

Check: http://forum.kpn.com/t5/Technologie/Welke-tech-uit-Back-to-the-Future-II-werd-werkelijkheid/ba-p/367489

#BTTF   #tech   #mcfly   #doc   #delorean   #nikemag  
Photo

Post has attachment
Afgelopen zomer ben je waarschijnlijk veel onderweg geweest of misschien ga je nog weg. Maar ook tijdens het reizen in Nederland en op momenten waar je even geen stopcontact hebt kun je natuurlijk niet zonder je telefoon. Aan het begin van de dag is je telefoon tot 100% opgeladen, maar als je niet oppast heb je een paar uur verder nog maar 40% en dan is je werk- of schooldag nog niet eens voorbij.

Check: http://forum.kpn.com/t5/Technologie/De-powerbank-een-extra-batterij-op-zakformaat/ba-p/365290

#batterij   #powerbank   #externe   #extraenergie  
Photo

Post has attachment
WhatsApp is de ideale manier om snel met een grote groep mensen te communiceren. Tijdens mijn vakantie in Japan heb ik bijvoorbeeld een groep aangemaakt om het thuisfront mee te nemen in mijn Aziatische avontuur. Waren ze er toch een beetje bij. Wil je als docent leerlingen bereiken? Ook dan kan communiceren via Whatsapp handig zijn, maar soms gaat het ook goed mis. Consternatie alom als een expliciete foto van een leraar per ongeluk in een groepsapp met leerlingen beland. Wat zijn de gedragsregels?

Check: http://forum.kpn.com/t5/Ouders-van-vandaag/Gedragsregels-WhatsApp-tussen-leerling-en-leraar/ba-p/363912

#whatsapp   #gedragsregels   #leraar   #leerling   #ouders  
Photo

Post has attachment
Deze zomer was ik voor de eerste keer in Zweden, een heerlijk land met mooie natuur, schitterende steden en zeer vriendelijke mensen. Een absolute aanrader, maar goed ik dwaal af, ik begin namelijk niet voor niets over mijn vakantie. Op weg naar de grens van Zweden kwamen wij namelijk over de brug tussen het Deense Kopenhagen en het Zweedse Malmö, een kilometers lang technisch kunststukje, dat beide landen met elkaar verbindt. Laat deze brug nou net het middelpunt vormen van de serie The Bridge.

Check: http://forum.kpn.com/t5/Kijktip/Met-deze-vijf-series-kom-jij-de-herfst-wel-door/ba-p/362810

#films   #series   #kpn   #herfst   #thebridge  
Photo

Post has attachment
Heb jij het nieuwste besturingssysteem van Apple al gedownload? Sinds vorige week is iOS9 beschikbaar voor je iPad of iPhone, tijd om de nieuwe onderdelen en mogelijkheden op een rij te zetten. 

Check: http://forum.kpn.com/t5/Altijd-online/Wat-is-er-nieuw-in-iOS-9/ba-p/360544

#apple   #ios9  
Photo

Post has attachment
Hello! Ik ben Eric en ik ben 26 jaar. Ik ben all-round creatief met een voorkeur voor exotische werk locaties. Met veel plezier heb ik de LG G4 Stylus getest en daar een video review van gemaakt. Bekijk mijn video om te zien waarom dit toestel de perfecte budget smartphone is! 

Check: http://forum.kpn.com/t5/Technologie/Wat-maakt-de-LG-G4-de-perfecte-budget-phone/ba-p/356353

#review   #gratistoestel   #kpn   #lgg4  
Photo

Post has attachment
6 apps die je leven meer kleur gaan geven. De ene app is de andere niet, maar welke heb ik nu echt nodig in het dagelijks leven. Welke app maakt mijn leven net even iets beter. WhatsApp heb ik voor de chat, naar Tinder ga ik als ik een lekker stukje vlees zoek en Snapchat is eigenlijk een combinatie van die twee, om foto’s te delen van na het eten ;-) Ik ben op zoek gegaan naar die apps die je leven iets meer kleur gaan geven. Eet smakelijk.

Check: http://forum.kpn.com/t5/Technologie/6-apps-die-je-leven-meer-kleur-gaan-geven/ba-p/356122

#apps   #tinder   #snapchat   #games  
Photo
Wait while more posts are being loaded