Profile cover photo
Profile photo
Junior Achievement România
150 followers
150 followers
About
Junior Achievement România's posts

Post has attachment
BrighTap, un senzor inteligent ce monitorizează consumul și calitatea apei, a câștigat primul loc în cadrul competiției Startup Open, organizată de Global Entrepreneurship Network (GEN), unde au participat peste 1.000 de start-up-uri din 100 de țări. JA România este una din organizațiile ce implementează proiectele GEN în România. Detalii despre BrighTap aici http://bit.ly/2i7JXgu

Post has attachment
Din 1918 în lume şi din 1993 în România, Junior Achievement invește în educație. Descoperă ce spun oficiali din alte țări!

Post has attachment
+Ascendia, companie fondată de +Cosmin Malureanu, alumn +Junior Achievement România și-a început ascensiunea pe Piața de Capital. Ne dorim ca toate companiile studenților participanți la #jaEEC16‬  să fie listate pe bursă!
Photo

Post has attachment
O echipă de 5 elevi din Constanța a câștigat locul I la cea de-a șaptea finală europeană a competiției Sci-Tech Challenge, organizată de Junior Achievement (JA) Europe și ExxonMobil.
Elevii creativi au reușit să convingă juriul prin proiectul „Rushing Energy”, o soluție integrată care să eficientizeze transportul public din Bruxelles.
Mai multe detalii aici: http://bit.ly/25t37Bc
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-05-31
12 Photos - View album

Post has attachment
Pe scena Ateneului Român am premiat start-up-urile câștigătoare din finala națională a competiției europene de antreprenoriat ”Compania Anului 2016”, în cadrul Galei JA Investește în Educație! Felicitări tuturor echipelor participante!
Mai multe detalii aici http://bit.ly/1TMNVuL

Post has attachment
#makewhatsnext  a inceput la Venetia. Echipa de fete interesate de IT din Romania va prezenta in curand profilul primei femei inginer din lume. Ghiciti din ce tara este aceasta...?
Photo

Post has attachment
Gala JA INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIE! - Business Hall of Fame a început! În această seară recunoaştem contribuţia profesorilor, elevilor și studenților implicați în programe internaționale educaționale JA, precum și a liderilor, managerilor sau antreprenorilor care își aduc contribuția la dezvoltarea legăturii dintre comunitatea academică și cea economică în România.
Photo

Post has attachment
Finala națională a competiției europene de antreprenoriat #CompaniaAnului2016  s-a încheiat! Cele 30 de echipe participante și-au prezentat în cadrul Târgului Compania Anului produsele sau serviciile propuse, susținând un business pitch de 4 minute în fața juriului. Echipele finaliste pot fi găsite aici http://bit.ly/224SrXK
Photo

Post has attachment
Competiția Bani pentru școala ta s-a încheiat! Clasamentul este în curs de validare. Felicitări liceelor participante! #banipentruscoalata  
Photo

Post has attachment
#CompaniaAnului2016  Shift este o platformă online care simplifică modul în care antreprenorii pot să primească suport, feedback despre produse și sfaturi de la alți antreprenori și investitori. Platforma reprezintă un suport pentru companiile în căutare de feedback și consultanță, companiile care dezvoltă produse pentru sectorul Business-to-Business, dar și pentru utilizatori care au fost selectați pentru a integra produsele clienților în viața lor de zi cu zi.
Echipa Shift, ghidată de profesorul Maria Mihaela Simion de la Colegiul Național Bilingv George Coșbuc București este finalistă în cadrul competiției europene JA Compania Anului 2016 la secțiunea elevi.
Photo
Wait while more posts are being loaded