Profile cover photo
Profile photo
Juliet le Sweetheart (juliet le sweetheart)
19 followers
19 followers
About
Juliet le's posts

Post has attachment

Post has attachment
Banteras rasuah cemari dunia sukan
Artikel enche Neezam minggu ni. Macam biasa di Harian Metro sisipan Minda. Ada orang tanya... Kenapa gambar pasukan bola sepak Kedah? Untuk pengetahuan korang, enche Neezam hanya menyumbang artikel sahaja. Segala gambar dan grafik adalah daripada pihak Hari...

Post has attachment
Minggu 35 | Dah dapat tarikh lahir untuk baby Khairun
السلام عليكم Sejak kebelakangan ni sangat tak sempat nak update blog sebab busy sesangat! Kat office busy nak menyiapkan list kerja yang panjang. Hopefully dapat siapkan sebelum menjelang 'due date'. Tapi... tak der maknanyerlah nak habis, kan? Tapi sekuran...

Post has attachment

Post has attachment
Minggu 34 | Checklist beg ibu dan bayi ke hospital
Officially... minggu ni dah masuk ke 34. Dah 8 bulan setengah dah! Insya Allah... ada lebih kurang 4 minggu jer lagi aku akan terbaring kat OT. Huh... Perasaan bercampur baur. Takut nak kena operate but at the same time tak sabar sangat nak jumpa baby! Exci...

Post has attachment

Post has attachment
Relax sebelum bersalin @ Avillion Cove Port Dickson
Hujung minggu ni enche Neezam berkursus kat sini. So, aku dan little Khairuns mengekor laaaa... lepak-lepak... relax-relax... di kala enche Neezam stress pecah otak pagi petang siang malam sepanjang hujung minggu ni. Huhu... Avillion Cove ni... kali kedua k...

Post has attachment

Post has attachment
Minggu 33 | Misi mencari stroller idaman
Alhamdulillah... usia kandungan dah masuk minggu yang ke 33! Memang dah terasa sarat sangat. Setakat ni barangan kelengkapan baby yang penting-peting dah sedia. Sekarang baru fikir nak cari stroller untuk baby. Stroller! Penting ke tidak? Bagi aku memang sa...

Post has attachment
Sambutan Earth Hour : Usaha didik generasi muda hargai alam
Bersempena dengan sambutan earth hour pada 25 March yang lepas, enche Neezam ada menulis artikel berkaitan dan seperti biasa disiarkan kat sisipan Minda Harian Metro yang disiarkan hari ni. Untuk bacaan artikel penuh dan lebih jelas, boleh klik di link bawa...
Wait while more posts are being loaded