Profile cover photo
Profile photo
Juliet le Sweetheart (juliet le sweetheart)
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Buat onde-onde buah Melaka with my handsome little helper
Tetiba teringin nak makan onde-onde buah Melaka. Pastu rasa macam susah nak cari sebab bukan bulan puasa. Huhuhu... Kalau bulan puasa, rasanya berlambak jer jual kat pasar Ramadhan. Tapi bila bukan bulan puasa, macam tak tau mana nak cari. Jadinya... buat s...

Post has attachment

Post has attachment
**
Hujung minggu pun sibuk bagi lecture ayah ni. Tapi student yang sorang tu berani betul buat bising masa lecturer garang tengah bercakap. Ish ish ishhhhh... nasib baik comel. Tak jadi lecturer garang nak marah. Huhuhu... My Khairunns 💙

Post has attachment
5 Syarat Kerja Jadi Ibadah
5 Syarat Kerja Jadi Ibadah
julieluvneezam.blogspot.com

Post has attachment
5 Syarat Kerja Jadi Ibadah
Assalamualaikum wbt. Artikel enche Neezam hari ni di akhbar Harian Metro sisipan Minda. Artikel penuh di bawah ni. Selamat membaca dan semoga bermanfaat. 5 SYARAT KERJA JADI IBADAH Dalam satu hadis Rasulullah SAW (diriwayatkan oleh al-Hakim, al-Tirmizi dan ...
5 Syarat Kerja Jadi Ibadah
5 Syarat Kerja Jadi Ibadah
julieluvneezam.blogspot.com

Post has attachment
Bilik iron
Bilik iron
julieluvneezam.blogspot.com

Post has attachment
Bilik iron
Al-kisah bilik iron... Ada sebuah almari lama. Kecik dan pendek je. Dua pintu. Dalam almari tu aku simpan semua cadar-cadar, sarung bantal, bantal, comforter, alas meja dan banyak lagi lah. Dah lama pakai tetiba pintu almari dah tak boleh nak slide betul. M...
Bilik iron
Bilik iron
julieluvneezam.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment
Gambar passport Neeyaz dan disebalik tabir
Disebalik tabirlah sangat kan... Huhuhu... So, tadi gi tangkap gambar Neeyaz. Aku dah risau gak... macam manalah nak tangkap gambar baby Neeyaz ni? Mesti tak reti duduk diam ni... Tapi alhamdulillah... tak sampai 30 saat. Letak jer Neeyaz kat kerusi. Uncle ...
Wait while more posts are being loaded