Profile cover photo
Profile photo
Julia Johari
166 followers -
Jom Baca www.juliajohari.com
Jom Baca www.juliajohari.com

166 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Stay Fresh Body Sparkling Mist dan Pore Purifying Serum Cleanser dari Althea Korea
Stay Fresh Body Sparkling Mist 100ml Artis Titi Kamal yang bukan hanya cantik
tetapi juga bintang filem dan penyanyi yang berbakat dari Jakarta, Indonesia
telah bekerjasama dengan Althea untuk menghasilkan bauan badan pertama yang
diberi nama  Stay Fresh Bo...
Add a comment...

Post has attachment
Sedari Tekanan Emosi Keterlaluan Pembunuh No.1 Wanita Dalam Diam | Part 2
Di luar jendela, terkadang rasa aku tak percaya yang aku... Entry sambungan lepas Part 1 Sampai je HKL, laluan emergency aku terus tak boleh langsung bangun! Percayalah! Dari sakit-sakit sendi sakit keseluruhan badan sampai ke kaki kedua-dua jadi berat dan ...
Add a comment...

Post has attachment
Sedari Tekanan Emosi Keterlaluan Pembunuh No.1 Wanita Dalam Diam | Part 1
Apa yang aku kongsikan, adalah pengalaman sebenar yang terjadi. Biarlah aku titipkan disini, agar ia tidak membebankan kenangan di fikiran, aku nak ia kosong secara berfasa. Bila luah dengan pencipta, kita rasa tenang dan rasanya perkongsian ini mungkin pem...
Add a comment...

Post has attachment
Your personality is your business card.
Assalamualikum, selamat pagi. Tenangnya... Hanya Allah yang sempurna, subhanallah. You have to see the perfection in the imperfection. Mata dan hati. Korang tau tak, manusia memang suka berada dengan orang yang buat dia rasa best. Salah satu caranya SENYUM....
Add a comment...

Post has attachment
Lepas discharge hospital, datang perangai baru pulak dah !
Assalamualikum pembaca disayangi semua, kalian semua sihat? Alhamdulilah, 18 Januari 19 sempena hari Jumaat, penghulu segala hari, doktor pakar beri kebenaran discharge setelah kali ke lima dressing. Syukur alhamdulilah, 23 hari berperang masa di wad untuk ...
Add a comment...

Post has attachment
Day 21 : Orang inilah yang setia menemani aku di wad!
Day 21 : Assalamualikum, sudah hari Rabu 16 Jan 2019. Cepatnya masa berlalu, setiap hari itulah tanpa culas boyfriend julia pasti melawat. Rindu kat girlfriend yang berwajah tanpa secalit makeup, masih bertudung sama, koleksi 21 hari tu je yg ada senang pin...
Add a comment...

Post has attachment
Day 20 : Warded story, let's speak to...
Day 20: How I start my day today? Relax, calm and cheerfull alhamdulilah, thanks Allah beri peluang julia masih merasai hidup sebagai seorang manusia.  Setenang air dilautan, pagi solat subuh duduk, morning walk sekitar dalam hospital, belajar nama-nama wad...
Add a comment...

Post has attachment
Day 18: Kisah warded terkini
Day 18 (13 Jan 18) : Masih menuju proses kesembuhan. Sebelum ni pakar selalu cakap, it takes normally 1 month. Tapi aku selalu ulang cakap dekat diorg, harap bukan tempoh itu, aku cuba sekuat hati untuk tidak capai tempoh itu, lama sangat, aku tak nak perca...
Add a comment...

Post has attachment
Day 14 : TAK SANGKA hari inj sudah 2 minggu di wad rawatan.
DAY 14 : TWO WEEKS ALREADY!  # Sometimes when 'J ' say ' I'm okay ' J want someone to look me in the eyes , hug me tight and say, " No you're not " 😢 # Nobody is every "too busy". If they're interested, they'll make time. 😒 # "Life doesn't get easier, you...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded