Profile cover photo
Profile photo
Juli Hendriana
162 followers -
Take to the Next Level!
Take to the Next Level!

162 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Matahari akan tetap setia terbit dari timur dan tenggelam di barat.kebenaran pasti menang....
Selamat mimpi indah..
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NGaJi jeung NGeJo kudu sa imbang .NGeJo parab Awak, NGaJi parab AkHlaK , NGeJo teu NGaJi PaSti SaSaR, NGaJi Teu NGeJo PaSTi LaPaR...TeU NGaJi TeU NGeJo MODAR

#sony
#Xperia
#z3plus
#droidphotography
#photo
#androidphotography
#droid
#droidphoto
#photodroid
#droidgraphy
#photography
#android
#udung
#bandung
#bdg
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Nyinglar kamelang, salila-lila ngajajanteng di buruan.
Séak bulu punduk cengkat.
Ti jauhna, hawar-hawar kadéngé sora ajag babaung meupeus peuting.

#androidphoto #android #androidgraphy #droidphoto #droidgraphy #droid #photodroid #photo #photography #sony #Xperia #z3plus #bandung #sekeloa
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Duh aduh aduh
raray na remen ka gambar
Peureum ka tembong
beunta karasa
Buah hate panyileukan

#Nikon #photography #braga #bandung #D3200 #photo
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ah beut nyeredet kana hate
Duh sok teu puguh rarasaan
Ah teu beunang di papalerkeun
Angen ratug tutunggulan duh..

#android #androidgraphy #droid #droidgraphy #droidphoto #photodroid #photography #photo #sony #z3plus #xperia #kabbandung #cimenyan #mekarsaluyu #cipisitan
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ngahuleng banget bingung
Heunteu terang kamana nya indit
Turug-turug harita téh,
enggeus burit
Panonpoé geus rek surup

#android #androidgraphy #droid #photodroid #photography #droidgraphy #Sony #z3plus #Xperia #cipisitan #smartphone
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded