Profile cover photo
Profile photo
Jueliza Jamani
531 followers
531 followers
About
Jueliza's posts

Post has attachment
Ok boleh masuk list dalam bag mekap!! Hanie foundation hanya 3 minit siap mekap. Tekstur yang lembut dan tidak berminyak pkai kat muka. Selain menutup cela, foundation ni boleh merawat muka.. best kan!! .

Meh baca detail di sini http://www.mamajue.com/2016/12/lebih-unggul-dengan-hanie-foundation.html
.

#MamaJueBlogger
#mamajuedotcom
#MamaBlogger
#MalaysiaBlogger
#LifestyleBlogger
#FulltimeBlogger
#MediaBlogger
#MamaJueReview
#ProductReview
#Siap3minit
#LebihUnggul
#HanieBeautyCare
#HanieFoundation
#HaniePatiIbuPutih
#HanieWhiteningBodyLotion
#MisiViral

Post has attachment
Zaman sekarang ni kalau kita tak jaga pemakanan asyik membedal makanan berminyak, seafood & fastfood alamatnya kolestrol bersarang dalam badan bukan kira umur dah tau. Apa kata kita cuci kolestrol dengan Jus Qalbi Al-Ehsan ni dengan 5 bahan asli jer.

http://www.mamajue.com/2016/11/jus-qalbi-al-ehsan-bukan-hanya-untuk.html

Post has attachment

Post has attachment
Sekarang nak beli barang semua hujung jari anda.. Dari sekecil2 benda sampai la sebesar2 barang semuanya online.. Kalo korang malas nak meredah jem macam mama hanya semata2 nak beli ink toner printer meh tengok mama update ni.. ada satu website jual online & siap ada warranty setahun.. Nak tahu kat mana terjah blog mama ya..

http://www.mamajue.com/2016/08/beli-ink-toner-secara-online-di-apple.html

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded