Profile cover photo
Profile photo
Joyce Meyer Ministries Nederlands
177 followers -
Wij geven mensen hoop voor hun dagelijks leven – door praktische waarheden uit de Bijbel
Wij geven mensen hoop voor hun dagelijks leven – door praktische waarheden uit de Bijbel

177 followers
About
Posts

Post has attachment
Beste Google+ Community ❤️

Wij willen jullie bedanken voor jullie trouw en vriendschap. Wij zijn blij met jullie 👑! Helaas zullen we ons profiel hier op Google+ verwijderen 😪.

Blijf met ons in contact door Facebook, Instagram, Twitter en YouTube te volgen, mocht je dit nog niet doen.

Wij zien naar jullie uit 😍!
Het Joyce Meyer Team ✨
Photo
Add a comment...

Post has attachment
…want de deur staat hier wijd open voor mijn werk, hoewel er ook veel tegenstanders zijn.
1 Korintiërs 16:9

Elke keer als God een nieuw idee in ons hart legt of ons een droom, visioen of nieuwe levensuitdaging geeft, staat de vijand klaar om tegenstand te bieden.

God roept ons voortdurend tot nieuwe hoogten. Sommige groot en belangrijk; andere relatief klein en onbelangrijk. Wat de situatie ook is, als we een nieuw niveau bereiken met God, zullen we geconfronteerd worden met een nieuw niveau van tegenstand van onze vijand, de duivel.

Maar samen met de tegenstand komen ook de kansen. En God is altijd met ons, dus hoeven we niet bang te zijn. Bepaalde dingen mogen te groot voor ons lijken, maar niets is onmogelijk bij God. Hij is niet verrast of bang voor iets, en met Hem kunnen we elke uitdaging die voor ons ligt, volbrengen.

Als je vastberaden bent om de nieuwe niveaus waartoe God je roept te bereiken, geef dan niet op ongeacht de tegenstand. Besef dat hoe groter de tegenstand is, hoe groter de mogelijkheid is die voor je ligt. Wees moedig en onttrek vrijmoedigheid en moed aan de Heilige Geest, want Hij is altijd met je.

Kort gebed: Here God, laat me niet wankelen als er tegenstand is. Ik weet dat U grote plannen voor mij hebt en dat grote tegenstand slechts een grotere mogelijkheid betekent. Ik vertrouw U en weet dat U mij naar een nieuw geloofsniveau kunt brengen, terwijl ik anderen dien vanuit Uw liefde.

De dagelijkse Joyce Meyer overdenking:

Hoe groter de tegenstand, hoe groter de mogelijkheid.

╰ ▶ Hier kunt u genieten van onze dagelijkse overdenking. Aanmelden: http://www.joyce-meyer.nl/overdenking
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Loop jij ook weg voor dingen in je leven die je eigenlijk onder ogen moet zien 🏃‍♂️? Sta dan nu even stil. Joyce wil je in deze uitzending aanmoedigen om met de hulp van God een nieuwe weg in te slaan ❤️.

Joyce' preek van vandaag:

Omgaan met je verleden en bouwen aan je toekomst (2)
Add a comment...

Post has attachment
Want de hogepriester die wij hebben is er Een die met onze zwakheden kan meevoelen, juist omdat Hij, net als wij, in elk opzicht op de proef is gesteld, met dit verschil dat Hij niet vervallen is tot zonde.
Hebreeën 4:15

Het is belangrijk om de juiste keuzes te maken, vooral te midden van leed, ontmoediging, frustratie en verwarring - wanneer het juiste kiezen een moeilijke keuze is. Wanneer dingen stressvol zijn, zijn we van nature geneigd om de weg van de minste weerstand te kiezen. Maar dat zijn nu juist de momenten waarop het kiezen van het juiste het grootste verschil kan maken. Want om goede resultaten te oogsten in je leven moet je het juiste doen, ook als je er geen zin in hebt.

Het verbaast me steeds opnieuw dat Jezus precies weet hoe we ons voelen. Toen Hij mens werd, werd Hij net als wij in elk opzicht op de proef gesteld. Hij wilde soms ook opgeven en de makkelijke weg kiezen, maar Hij overwon en nam de moeilijke beslissingen.

Wanneer we vermoeid raken en wankelen in onze vastberadenheid, mogen we in vertrouwen weten dat we een God dienen die weet waar we doorheen gaan. Hij wil ons helpen en Zijn genade geven zodat we de moeilijke keuzes niet in ons eentje hoeven te maken.

Wanneer je gestrest bent of op het punt staat om op te geven, onthoud dan dat God met je is en het begrijpt. Vind de kracht om de moeilijke keuzes in Hem te maken.

Kort gebed: Here God, ik ben zo blij en dankbaar dat U alles waar ik doorheen ga en mee worstel, begrijpt. Als ik word verleid om de weg van de minste weerstand te kiezen, vind ik mijn kracht in U om de moeilijke keuzes te maken.

De dagelijkse Joyce Meyer overdenking:

Moeilijke keuzes maken

╰ ▶ Hier kunt u genieten van onze dagelijkse overdenking. Aanmelden: http://www.joyce-meyer.nl/overdenking
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Is er 'reus' in jouw leven waarvoor je wegloopt 😣? In deze uitzending wil Joyce je laten zien hoe je moed kunt vatten om de problemen uit het verleden onder ogen te zien en je een nieuwe start kunt maken 💪

Joyce' preek van vandaag:

Omgaan met je verleden en bouwen aan je toekomst (1)
Add a comment...

Post has attachment
Want Ik weet, welke gedachten Ik over u koester, luidt het woord van des HEREN, gedachten van vrede en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven.
Jeremia 29:11

Zelfmedelijden is een destructieve en negatieve emotie. Het verblindt ons voor de zegeningen en mogelijkheden die voor ons liggen en het steelt de hoop voor zowel vandaag als morgen. Mensen die medelijden met zichzelf hebben denken vaak: waarom zou ik nog proberen om iets te doen? Ik faal toch altijd.

Zelfmedelijden is eigenlijk afgoderij omdat het ik-gerichtheid is tot in het extreme. Wanneer we toestaan om ons in zelfmedelijden te wentelen, verwerpen we in wezen Gods liefde en Zijn vermogen om dingen te veranderen.

Ik moedig je aan om geen enkele dag van je leven meer te verspillen aan zelfmedelijden. Wanneer je de hoop verliest en je jezelf zielig begint te vinden, stop de gedachte en zeg ‘Ik weiger om mijzelf zielig te vinden. Het kan zijn dat ik mij nu in een moeilijk seizoen van mijn leven bevind, maar ik houd niet op om te hopen op betere tijden!’

God heeft het goede voor je, om jou een hoopvolle toekomst te geven. Als je vasthoudt aan je hoop door je te richten op Jezus en in Hem te geloven, zullen er wonderbaarlijke dingen gebeuren in je leven!

Kort gebed: Here God, ik weiger om zelfmedelijden te hebben. Wanneer de omstandigheden moeilijk zijn dan herinner ik mijzelf eraan dat U groter bent dan mijn problemen en dat U een goede toekomst voor mij in petto heeft. Ik wil dat Uw plannen verwezenlijkt worden in mijn leven en ik vertrouw erop dat U mijn omstandigheden verandert naar Uw wil.

De dagelijkse Joyce Meyer overdenking:

Geef niet toe aan zelfmedelijden

╰ ▶ Hier kunt u genieten van onze dagelijkse overdenking. Aanmelden: http://www.joyce-meyer.nl/overdenking
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Is het leven een gevecht en heb je er genoeg van 😡? Ontdek vandaag hoe je de veroorzaker hiervan een halt kunt toeroepen ❤️.

Joyce' preek van vandaag:

Leer de duivel te weerstaan
Add a comment...

Post has attachment
..zodat u kunt onderscheiden waar het op aankomt. Dan zult u op de dag van Christus zuiver en onberispelijk zijn.
Filippenzen 1:10

God is excellent. Als zijn afgevaardigden behoren wij dat ook te zijn. Dus is het belangrijk dat, wat we ook doen, we ons best doen. We moeten gemotiveerd zijn om ons uiterste best te doen in wat we willen bereiken. Paulus dringt er bij ons op aan dat we leren te onderscheiden wat voortreffelijk en wat van waarde is. (Filippenzen 1:10). Als we excellentie tot onze levensstijl maken, zullen we Gods blijdschap ervaren en zijn we een goed voorbeeld voor deze wereld.

Je moet eerst in uitmuntendheid zaaien om een uitmuntende oogst binnen te kunnen halen. We kunnen geen geweldige resultaten verwachten als we niet ons uiterste best doen. De Bijbel leert ons om toewijding, volharding en vastberadenheid te ontwikkelen – dit alles zal ons helpen om te leven in uitmuntendheid.

Ik moedig je aan om je best te doen voor elke opdracht of activiteit die God op je pad brengt. Wees toegewijd. Laat geen ding ongedaan, maar maak, zo goed als je kunt, alles af waar je aan begint. Stel je erop in om volhardend en vastberaden te zijn. Ga ervoor om uitmuntende resultaten te behalen.

God eert een houding van excellentie. Kies ervoor om je best te doen en Hij zal je altijd extra kracht geven.

Kort gebed: Here God, ik wil leven in uitmuntendheid. Geef mij kracht en help mij om in elke situatie mijn best te doen met volharding, toewijding en vastberadenheid.

De dagelijkse Joyce Meyer overdenking:

Doe je best!

╰ ▶ Hier kunt u genieten van onze dagelijkse overdenking. Aanmelden: http://www.joyce-meyer.nl/overdenking
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Brengt het geloof en het vertrouwen me verder in het leven van alledag 😇? Probeer het uit ❤️! Joyce toont vandaag drie manieren hoe je je geloof effectief kan inzetten ✨.

Joyce' preek van vandaag:

Strijd als een christen (3)
Add a comment...

Post has attachment
En daarom oefen ik mijzelf om altijd een zuiver geweten te hebben voor God en de mensen.
Handelingen 24:16

Het is van cruciaal belang om je geweten zuiver te houden, want niets is zo erg als het schuldgevoel dat jou ervan weerhoudt om echt van het leven te genieten.

In Handelingen zegt Paulus dat hij zich erop toelegde om wereldse verlangens te vermijden zodat hij onberispelijk en vrij van schuldgevoel kon wandelen voor God. Hetzelfde geldt voor ons. Wandelen in het vertrouwen een zuiver geweten te hebben, zal ons vrij en gelukkig houden.

Dat klinkt gemakkelijk wanneer het om scherp omlijnde, goed of foute kwesties gaat, maar hoe zit het met de ‘grijze’ gebieden van het leven? Hoe houden wij ons geweten zuiver wanneer we niet zeker zijn wat een goede of foute keuze is? Wat als we per ongeluk zondigen zonder het te beseffen? Ik heb ondervonden dat Gods onderscheidingsvermogen dit probleem oplost.

Onderscheidingsvermogen is geestelijk inzicht en de sleutel tot het leven met een zuiver geweten. Er is oefening voor nodig, maar in feite is het niets anders dan dat je luistert naar je hart. God zal je laten weten om niet iets te doen waar je je later schuldig over zult voelen.

Ik moedig je aan om zo te leven dat je je geweten zuiver houdt. Doe geen dingen waarvan je weet dat je ze niet moet doen. Vertrouw op Gods inzicht wanneer je geconfronteerd wordt met een probleem waar je niet zeker over bent. Hij zal je nooit de verkeerde kant opsturen.

Kort gebed:. God, dank U voor Uw onderscheidingsvermogen. Help mij aandacht te geven aan Uw rustige, zachte stem die tot mijn hart spreekt zodat ik kan leven met een zuiver geweten voor Uw aangezicht.

De dagelijkse Joyce Meyer overdenking:

Onderscheidingsvermogen is de sleutel tot een zuiver geweten

╰ ▶ Hier kunt u genieten van onze dagelijkse overdenking. Aanmelden: http://www.joyce-meyer.nl/overdenking
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded