Profile cover photo
Profile photo
Jotiko
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Eind vorig jaar was het aantal mensen dat een website bezocht via mobiele apparatuur hoger dan het aantal mensen dat een desktop apparaat gebruikte.
Dit geeft maar weer aan hoe belangrijk het is dat je website op mobiele apparatuur goed bruikbaar is.
Google heeft daar een uitgebreide test voor ontwikkeld. Als je deze - eenvoudig uit te voeren - test uitvoert, kun je zelfs gratis een rapport opvragen dat laat zien hoe jouw website presteert. Als je site niet door de test komt heb je echt een probleem want dan loop je misschien waardevolle klanten mis. Google gaat namelijk zo ver dat sites die niet door de test komen op mobiele apparatuur niet meer getoond worden. Onderneem dus zo snel mogelijk actie. Wil je liever geen gedoe met techniek? Laat mij je dan helpen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.
Mobile Website Speed Testing Tool - Google
Mobile Website Speed Testing Tool - Google
https://testmysite.thinkwithgoogle.com/ />
Add a comment...

Het maken van een website lijkt tegenwoordig heel simpel. In principe is het dat ook, maar als je een website wilt die goed bezocht wordt en die mensen aanmoedigt om actie te ondernemen naar aanleiding van de informatie op je website, dan komt daar veel meer bij keken dan alleen een mooi design. Sterker nog: het design is helemaal niet zo belangrijk. Wat dan wel? Daarover zal ik je regelmatig berichten via deze pagina.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded