Profile cover photo
Profile photo
Joppe's Trappen
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
De kleuren waarin de Wall zwevende trap verkrijgbaar is. De treden zijn altijd van massief beukenhout.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
22-03-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Een ingewikkeld werkje? Dat klopt, maar dan is het resultaat er ook naar!
Mooooooie trap die Ring Line!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
31-01-17
12 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Mooie binnenspiltrap van staal met massief hardhouten treden in verschillende kleuren beschikbaar. Levertijd ca. 2 weken en prijs vanaf € 1.600,- inclusief BTW én bezorging!
http://www.joppestrappen.nl/a-38191932/spiltrappen/ring/
PhotoPhotoPhotoPhoto
30-01-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
De Mini uit de Pixima lijn is de ruimtebesparende trap die heel goed loopt en weinig ruimte inneemt!
Ideaal voor de zolder of kelder, vide, entresol of mezzanine.
Bekijk deze trap op onze website en zie het zelf: apart, fraai en robuust!
http://www.joppestrappen.nl/a-26718593/ruimtebesparend/mini/
PhotoPhotoPhotoPhoto
27-01-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Ook al is het pas januari: het voorjaar komt er aan. Ieder jaar weer blijft het een feit.

Kijkt u ook al uit naar het voorjaar? Ziet u zichzelf ook alweer zitten in de tuin of op het balkon of dakterras?
Dan is het misschien wel al een idee om plannen te maken om dat balkon of dakterras toegankelijk te maken. En laten wij nu nét de ideale trappen in ons assortiment hebben...

Hoewel de winter nog maar net is begonnen is het toch niet verkeerd om vast aan het voorjaar te denken.
Dat jonge groen in de tuin, bloesem aan de bomen, voorjaarsbloemen, vogeltjes, de eerste echte warme zonnestralen... Openslaande deuren, lekker met een kop thee of koffie naar buiten in je ochtendjas, even lekker relaxen op je balkon of dakterras met uitzicht over de tuin van de buren... én die van jezelf natuurlijk....

Ja.

'Maar dan moet er nog wel e.e.a. gebeuren aan die tuin en nu we het er toch over hebben: zullen we het dan meteen even hebben over een opgang richting dat dakterras of naar dat balkon?

Dat zou vast heel mooi staan en is ook superhandig en o ja: is dat dan ook niet meteen hartstikke veilig zo'n extra nooduitgang? Maar het is vast ook stikduur en past vast niet in de tuin en als het wel past en betaalbaar is dan is het vast goedkope rommel uit het oostblok, zo'n trap is gewoon niks voor ons... '

En zo kunnen we nog wel tig Hollandse redenen bedenken om het vooral níet te doen.

Heel graag wil ik u er op wijzen: wij hebben 4 supergave, betaalbare, kwalitatief sterke en ook nog leuk uitziende onderhoudsvrije buitentrappen in ons assortiment vanaf een diameter van slechts 110 cm vanaf € 1.200,- inclusief BTW en bezorging!

Onze buitentrappen zijn allen spiltrappen die eindigen met een bordes tegen de verdiepingsvloer. Dit betekent dat ze niet meer ruimte in beslag nemen dan de diameter groot is: een trap met een diameter van 120 cm steekt daarbuiten niet uit en zo verliest u niet teveel ruimte in de tuin of balkon. (Om een indruk te geven: Teken een cirkel op de vloer in de gewenste diameter, zowel aan de onder- als aan de bovenkant zal de trap niet buiten deze cirkel komen.)

Dat de trap met een bordes tegen de verdiepingsvloer eindigt betekent dat de spil niet tegen deze vloer aan komt te staan maar ter hoogte van de radius (de straal) van de trap. (O jee, wat is de radius ookalweer??? Dat is o.a. terug te vinden op de pagina van de trappentaal en andere weetjes op onze homepage www.joppestrappen.nl , maar in het kort: de helft van het breedst van de cirkel/ diameter van de trap. V.b: bij een trap met een diameter van 120 cm is dit 60 cm.) Wat is daar nu het voordeel van? Dat de trap dus niet buiten de diameter zal steken, een cirkel draait van ca. 360 graden en redelijk vaak makkelijk in een hoek van de tuin is weg te zetten.

Standaard inbegrepen bij alle buitentrappen (en tevens bij al onze spiltrappen) zijn de leuning en het hekje voor op het bordes, tevens is er hekwerk of railing langs de dak- of balkonrand beschikbaar voor een meerprijs.

Mocht u interesse hebben in een van onze buitentrappen? Zijn er vragen? Wilt u een situatie ter plekke bespreken en evt. in laten meten? Laat het ons weten! (Dit kost u niets!)

Indien u een trap wilt laten plaatsen komend voorjaar, wacht niet te lang met bespreken: onze monteurs zijn de voorjaarsmaanden al aan het inplannen voor plaatsingen: vol = vol! (Vraag vrijblijvend naar de prijzen voor montage: ook voor België!)
http://www.joppestrappen.nl/c-3794155/het-voorjaar-komt/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Voorjaars plannen? Bekijk vast onze tuintrap, buitentrap, balkontrap, terrastrap van verzinkt staal: Onderhoudsvrij en een robuuste trap! Voor de prijs hoef je het niet te laten: vanaf € 1.400,- inclusief BTW geleverd in Nederland en België.

http://www.joppestrappen.nl/a-46635906/buitentrappen/steel-zink/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bekijk de Magia 50 in wit of grijs: geschikt voor binnen en buiten, van gecoated staal met antislipmatten op de treden. Ook geschikt voor sauna of zwembad maar uiteraard ook voor het balkon, het dakterras of gewoon voor binnen.

http://www.joppestrappen.nl/c-407826/spiltrappen/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
14-12-16
10 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Een Mini uit de Pixima lijn in chroom met naturel beuken treden.

http://www.joppestrappen.nl/c-428523/ruimtebesparend/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De Nice_4 is voor veel situaties geschikt.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded