Shared publicly  - 
 
Librarians are there...

:-)

( met dank aan +Edwin Mijnsbergen ! )
Geplaatst door Edwin Mijnsbergen op 4/29/2012 03:24:00 PM. Labels: bibliothecarissen, bibliotheken, Google, humor. 0 reacties: Een reactie plaatsen · Ouder bericht Startpagina · Mijn foto · Edwin Mijn...
2
Tim Beringen's profile photoEdwin Mijnsbergen's profile photoJoost Geraets's profile photo
3 comments
 
Mmm... Niet helemaal mee eens. Voor een gedeelte doen ze allebei ook het omgekeerde. Ik weet zeker dat een bibliothecaris/carrese zijn/haar werk niet zal doen als deze niet betaald krijgt (met uitzondering van vrijwilligers).
En sommige medewerkers van Google zullen ook wel wat willen betekenen, in plaats van dat ze het alleen maar voor het geld doen.
Translate
 
Het is er een met een knipoog uiteraard. Google begon ook uit drijfveren van liefhebberij, en daar werken heel veel mensen die veel meer willen dan geld verdienen inderdaad, zoals er ook veel bibliothecarissen zijn die naast hun werk gedreven bezig zijn met allerlei zaken die met het vak te maken hebben. Het plaatje komt vooral voort uit de hoop van een bibliothecaris, dat klanten zien dat bibliotheken ook nog meerwaarde kunnen hebben, naast alle mooie diensten van Google. Dat is niet meer vanzelfsprekend in ieder geval.
Translate
Translate
Add a comment...