Profile cover photo
Profile photo
Joomla!dagen
9 followers
9 followers
About
Posts

Post is pinned.
Noteer in je agenda: vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2017 vinden de Nederlandse JoomlaDagen plaats in Woudschoten, Zeist. Kom ook! Deel je kennis, leer, en ontmoet andere Joomlers!

Drie dagen vol Joomla, voor en door de community. Dit jaar is de 12e editie van de Joomla!dagen. De JoomlaDagen zijn een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en je Joomla netwerk te vergroten. Meer informatie en toegangsbewijzen op www.joomladagen.nl
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Van vrijdag 15 t/m zondag 17 april 2016 zijn de Nederlandse Joomla!dagen, voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker! Honderden Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen naar Woudschoten in Zeist. Om kennis te delen en op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. 

Drie dagen vol Joomla, voor en door de community. Dit jaar is het de 11e editie van de Joomla!dagen. De Joomla!dagen zijn dan ook een uitgelezen  kans om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en je Joomla netwerk te vergroten. Meer informatie en toegangsbewijzen op www.joomladagen.nl
Add a comment...

Post has attachment
Negen Joomla!Dagen heeft ze al meegemaakt, en editie 2016 wordt dus haar tiende. In een interview op onze website vertelt Lisette Giesen waarom het voor haar nog steeds leuk is: "Je hebt het gevoel heel veel collega’s te hebben. Concurrentie voel ik nooit. Je bent wel elkaars concurrent, maar dat ervaar ik helemaal niet zo."
Add a comment...

Post has attachment
De 11e editie van de JoomlaDagen Nederland zal plaatsvinden van vrijdag 15 t/m zondag 17 april 2016.

Na een aantal succesvolle edities hebben we ook voor de 11e editie gekozen voor Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

Inmiddels is het Joomla!dagen-team weer druk bezig met allerlei voorbereidingen voor een compleet Joomla-weekend; een afwisselend programma van presentaties, ontmoetingen, borrels, diner en eventueel de mogelijkheid om te overnachten.

Zodra het definitieve programma bekend is zal dit natuurlijk via de verschillende media worden verspreid.

Call for speakers!

Is er een onderwerp waar je veel over weet en wil je die kennis graag delen? Of heb je een goed idee voor een presentatie? Stuur je voorstel naar ons op! Bij deze nodigen we sprekers uit voorstellen voor presentaties en/of onderwerpen in te sturen voor de Nederlandse Joomla!Dagen 2016. De deadline voor inzendingen is woensdag 24 december 2015.

We zoeken niet alleen sprekers over technische onderwerpen, je kan ook een voorstel indienen voor een presentatie met een algemeen onderwerp of een onderwerp dat voor eindgebruikers belangrijk is.
Add a comment...

Post has attachment
Het is zover! Het Joomla!dagen programma overzicht voor beide dagen staat nu online!!

Kijk snel op http://joomladagen.nl/programma/overzicht

Bedankt voor alle aanmeldingen, het is weer een mooi en gevarieerd programma geworden over #Joomla en andere onderwerpen. Binnenkort meer uitgebreide informatie over de inhoud van de presentaties en sprekers.

Heb jij je ticket al? Tot en met 11 maart met 25% korting!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 zijn de Nederlandse Joomla!dagen, voor zowel de beginnende als de gevorderde Joomla gebruiker! Honderden Joomla gebruikers, ontwikkelaars en professionals komen naar Woudschoten in Zeist. Om kennis te delen en op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Twee dagen vol Joomla, voor en door de community. Dit jaar is het de 10e editie van de Joomla!dagen en daarom extra feestelijk! De Joomla!dagen zijn dan ook een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en je Joomla netwerk te vergroten.

Meer informatie en toegangsbewijzen met 25% korting t/m 11 maart 2015 op http://www.joomladagen.nl/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded