Profile

Cover photo
Jonathan Lindahl
Works at JLOnline
Attends København Universitet
Lives in Fredensborg
860 followers|891,788 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Jeg blev overrasket af min familie med en dejlig tur til norditalien her i påskeferien. Den sidste dag tog jeg mig den frihed at løbe en tur op i bjergene sammen med min bror, og her blev vi nok mødt af noget af den smukkeste udsigt vi nogensinde har set.

Til venstre kunne vi se ind over alperne, mens vi til højre kunne se ind over byen Como og Comosøen. Misunder sku' +Nikolaj Astrup Madsen​ som kan tage løbeture i lignende omgivelser i bjergene omkring Barcelona (eller hvor han nu lige befinder sig i verden). Det er bare noget helt særligt at være sådanne omgivelser, og det er altid i sådanne omgivelser (hvor det bare er mig (og så også lige min bror i dette tilfælde) og naturen) hvor jeg får mine bedste idéer til mine projekter. 

Når, men håber I alle har haft en lige så dejlig påske som jeg har haft!
 ·  Translate
51
2
finn sørensen's profile photoCarla Jack's profile photoAllan Brøchner's profile photoMichael Willadsen's profile photo
6 comments
 
Meget, meget flotte billeder! Jeg har også været i Bayern engang. Det er bare fantastisk!!! 
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
175 siders gratis e-bog om SEO

Søger du lidt mandags aften læsning, så har +Linkdex udgivet en ret lækker e-bog om SEO, som du helt gratis kan downloade. Den kommer ind på emner som teknisk SEO, linkbuilding mv. og i alt 25 SEO eksperter - fx +Eric Enge, +Gianluca Fiorelli, +Aleyda Solis og mange andre - bidrager til e-bogen.

Ønsker du e-bogen, kan du gratis hente den her: http://www.linkdex.com/campaigns/seo-now/. 
 ·  Translate
9
3
Klaus Larsen's profile photoMark Buskbjerg's profile photoNikolaj Mogensen's profile photoJakob Kristensen's profile photo
 
Den var faktisk ret spændende som hurtig læsning om state of SEO. Og der var ikke meget salgspres. Lækkert! 
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Kurateret indhold der virker. Sådan blev Wizzi en nyttig tjeneste for online marketers

+Joakim Ditlev har skrevet et fint indlæg omkring kurateret indhold (det at samle, organisere og udgive en givne branche (bedste) indhold), hvor han bl.a. har brugt min tjeneste Wizzi.dk som case.

Vil du læse lidt mere om fordelene ved kurateret indhold og hvorfor jeg egentlig startede Wizzi, så læs her: http://bit.ly/kurateret-indhold.
 ·  Translate
Alle hader at gå glip af noget, og alle elsker at blive anerkendt. Lær hvordan Jonathan Lindahl arbejder med kurateret indhold på wizzi.dk.
9
3
Munter Marie-Louise's profile photoKasper Tang Højriis's profile photo
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Årets Wizzi i 2014 blev ..

+Nikolaj Mogensen og +Mikael Rieck (og som du kan se på billedet nedenunder, er især Nikolaj glad for den nyhed) :-) Så i år blev der ikke bare én årets Wizzi, men hele 2! 

Nikolaj og Mikael har været på Wizzi's top 10 liste hele 9 gange i løbet af året, så de deler i år de mange præmier af en værdi på over 28.000 kr. Du kan se årets stilling (og evt. hvilken plads du selv kom på) her: http://wizzi.dk/aarets-wizzi-2014/.

Hvis du ikke har set det, kan du desuden se det bedste danske indhold om online markedsføring som blev produceret i december her: http://bit.ly/1zAIy3Q.

Jeg kan desuden fortælle, at vi pr. dags dato er oppe på 496 abonnenter af Wizzi - og jeg vil derfor benytte lejligheden til at takke mange gange til alle de 496 personer. Det er super fedt, at I vil abonnere på Wizzi. Abonnerer du ikke på Wizzi, kan du tilmelde dig helt gratis her: http://wizzi.dk/, og hver måned modtage en e-mail med en top 10 liste over det bedste danske indhold om online markedsføring.

Og tilbage er der bare at sige, at jeg håber I alle havde en rigtig dejlig jul og et godt nytår! :-)
 ·  Translate
34
2
Lars Skjoldby's profile photoJonathan Lindahl's profile photoMorten Vadskær's profile photoJacob Worsøe's profile photo
9 comments
 
Tak for tippet +Lars Skjoldby :-) Det vil jeg lige prøve at kigge nærmere på.
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Mit bedste tip til at få mere trafik

Jeg delte igår min bedste strategi til at få mere trafik til ens hjemmeside via mit nyhedsbrev. En strategi der har været stærkt medvirkende til, at trafikken på et af mine hjemmesider er steget med ~223 pct. over de seneste 6 måneder. Vil du gerne se strategien, kan du se den her: http://bit.ly/1y19b2H.

Og vil du gerne selv modtage sådanne tip i din indbakke, så tilmeld dig oppe i venstre hjørne på ovenstående link.

Og forsat dejlig weekend derude :-)
 ·  Translate
26
4
Martin Bengaard's profile photoKristian Konradsen's profile photoJens Friis Felber's profile photoLars Drimer Faltz's profile photo
3 comments
 
Jeg takker mange gange, +Eric Ziengs! Jeg kan dog ikke se det i statistikken endnu, men håber da det kommer senere :-)
Tusind tak, +Martin Bengaard. Det glæder mig at høre, at du kan bruge det.
Arh, tusind tak for heads-up om det - det er hermed rettet :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
16 metoder til at få flere e-mail abonnenter

Så har jeg været ved tasterne og skrevet et indlæg med 16 metoder til hvordan du kan få flere e-mail abonnenter. Udover min egne metoder, har jeg været så heldig, at +Søren Sieg Jensen, +Morten Vadskær og +Dennis Drejer også hver har bidraget med et tip. Du finder indlægget her: http://bit.ly/e-mail-abonnenter.

Håber du finder indlægget brugbart.

P.S. Glæd dig forresten også til onsdag, hvor jeg udgiver en e-bog der kommer med 10 gode råd om udsendelse af nyhedsbrev fra 10 personer som aktivt arbejder med e-mail markedsføring. Vil du gerne modtage den direkte i din e-mail indbakke, kan du tilmelde dig i ovenstående indlæg.
 ·  Translate
27
6
Casper Christiansen's profile photoThomas Gajhede's profile photoChristian Møller's profile photoJesper Hvejsel's profile photo
2 comments
 
Tusind tak, Lars! :-) Det glæder mig utrolig meget at høre!
 ·  Translate
Add a comment...
Have him in circles
860 people
Peter Netz Lassen (Biz Doktoren)'s profile photo
Jens Iversen's profile photo
Niclas Grünberger's profile photo
Camilla Olesen's profile photo
Michael Alstrup Kristensen's profile photo
Abdo Ali's profile photo
Victor Christiansenn (IT Sec Expert)'s profile photo
Hanh Hedehus's profile photo
Sofies Closet's profile photo

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Øgede konverteringsraten af nye e-mail abonnenter med 2516 pct.

Det er altid en fornøjelse at modtage e-mails fra personer, som har kunne bruge ens blog indlæg til noget. Og især denne her fra Anette Jensen gjorde mig ekstra glad.

Anette er retail chef for http://shop.universe.dk/shop/frontpage.html, som er en webshop der sælger legetøj. I halvandet år har de fået ~3 abonnenter om måneden. Men efter at have læst mit indlæg om at få flere e-mail abonnenter og gjort brug af +SumoMe, har de øget det til 76 om måneden. Det er altså en stigning på hele 2516 pct.

Det er altså noget der gør en rigtig glad og øger motivationen for at blive ved med at skrive flere indlæg. Og du kan også forvente noget fra mig inden for den nærmeste tid.

Skulle du forresten ikke have læst indlægget endnu, så kan du gøre det lige her: http://bit.ly/1AzCA4i.

Og til sidst er der bare at sige, forsæt dejlig dag derude!
 ·  Translate
9
1
Morten Vadskær's profile photo
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Præmierne til Årets Wizzi 2015 har en værdi for over 29.000 kr. (reglerne er desuden lavet lidt om)

Så er det blevet tid til at offentliggøre præmierne til Årets Wizzi 2015. I år er der i alt 13 præmier på spil. Bl.a. er +Jacob Kildebogaard og +Casper Victor Jensen's to bøger (hhv. AdWords-bogen for webshopejere og WordPress Master) tilføjet til præmielisten. Du kan se alle præmierne og den nuværende stilling her: http://bit.ly/arets-wizzi-2015.

Desuden er reglerne lavet lidt om for at gøre det muligt, at alle personer som har været på listen har en chance for at vinde en præmie. Du kan læse mere om disse ændringer i reglerne i ovenstående link.

P.S. Du er meget velkommen til at kommentere på ændringerne i reglerne. Fx hvis du mener de skal ændres lidt eller du overhovedet ikke synes om dem, men bare mener de skal være som før. For så kan jeg sagtens få dem ændret.

Og hav en forsat fantastisk dag derude!
 ·  Translate
5
Tue Lindblad (Onlinebijobber)'s profile photoHalfdan Timm's profile photoJonathan Lindahl's profile photo
5 comments
 
Haha! :-) Med den form for flabethed kommer du sku til at ligge nummer sidst i fremtiden, Halfdan! :-D
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Jeg har været så heldig, at mit indlæg med 16 metoder til at få flere e-mail abonnenter (http://bit.ly/flere-email-abonnenter) er blevet nomineret den nye kategorien nyhedsbrev i årets +SEMAwardhttp://bit.ly/1woL4Iv

Har du ikke allerede set det, så vil jeg helt sikkert anbefale dig at se kategorien. Der er simpelthen så mange guldkorn at hente i de indlæg. Og husk at stemme på din favorit. +Søren Sieg Jensen's glimerende indlæg har umiddelbart fået min stemme.  
 
P.s. har også to indlæg nomineret i kategorien SEO (http://bit.ly/1sYgFWn), men der er +Lars Skjoldby da helt stukket fra :-)
 ·  Translate
9
Add a comment...
 
Bedste Black Friday deals for online marketers

Black Friday er ikke blot en god dag for webshopejerne .. Nej, det er også en god dag for os som arbejder med online markedsføring. For Black Friday medfører nemlig vanvittige tilbud på forskellige tools, WordPress temaer o. lign.

Derfor har jeg i mit seneste nyhedsbrev lavet en komplet oversigt over de bedste Black Friday deals, som er relevante for online marketers (du har bl.a. mulighed for at få 102 royalty-stock fotos fuldstændig gratis og meget andet).

Du kan se oversigten her: http://bit.ly/1HKur33.

Og forsat dejlig dag :-)
 ·  Translate
9
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
10 gode råd til udsendelse af nyhedsbrev

Denne dag har jeg glædet mig meget til. For i dag kan du nemlig hente denne gratis e-bog med 10 gode råd til udsendelse af nyhedsbrev (som forlængelse af indlægget i mandags med gode tips til at få flere e-mail abonnenter).

Jeg har været så heldig, at følgende 10 personer hver især har bidraget med deres tip: +Patrick Teglstrup Rasmussen, +Mogens Møller, +Morten Vadskær, +Søren Sieg Jensen, +Christian Møller, +Kristian Matthes, +Casper Christiansen, +Dennis Drejer, +Jesper Hvejsel og +Rasmus Holdt. Det sætter jeg utrolig stor pris på.

Du kan hente e-bogen helt gratis her: http://bit.ly/nyhedsbrev-ebog (og er du allerede medlem af mit nyhedsbrev, får du den sendt til din indbakke lige om lidt).

P.S. Tusind tak for fødselsdags hilsnerne. Hvis jeg svarer lidt langsomt på eventuelle spørgsmål, er det fordi jeg sidder og nyder en dejlig lagkage :-)
 ·  Translate
17
3
Jonathan Lindahl's profile photoMogens Møller (Konverteringsnørden)'s profile photoSasa Kovacevic's profile photoHenrik Rasmussen's profile photo
2 comments
 
Haha. Det er mig selv der står for det :-) Men nu er det også næsten 1 år siden jeg sidst udgav et indlæg på min blog, så jeg har haft god tid til at skrive indlægget, også er det jo begrænset hvor meget jeg har skrevet i selve e-bogen :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Årets Wizzi 2014 vinder du nu præmier for en værdi på over 28.000 kr.

Præmierne til Årets Wizzi 2014 er blevet opgraderet en del, så vinderen nu ikke "blot" vinder præmier for en værdi på over 14.000 kr., men i stedet for over det dobbelte, nemlig over 28.000 kr.

De ekstra præmier er følgende:

AddWish: 12 måneders gratis Pro abonnement (værdi 9.800 kr.). Har vinderen ikke selv har et website eller webshop, hvor det giver mening at implementere Addwish, så kan han/hun forære det til en kunde, som ønsker at prøve Addwish PRO gratis i et år.

Marketers: 12 måneders gratis Guld medlemskab (værdi ca. 3.170 kr.). Skulle +Mikael Rieck blive Årets Wizzi, tilfalder abonnementet til nummer 2.

SEO-Lex 14: En udgave af +Thomas Rosenstand's ebog: SEO-Lex 14, enten i PDF eller e-Pub format (værdi 1.868,75 kr.).

Linkbuilding bogen: En udgave af +Henrik Bondtofte's e-bog: Linkbuilding bogen (værdi 868,75 kr.).

Kender du ikke til Årets Wizzi, kan du læse mere om det her: http://wizzi.dk/aarets-wizzi-2014/. Her kan du også se den nuværende stilling, hvor +Nikolaj Mogensen fører med én over +Mikael Rieck. Det bliver spændende at se hvem der hiver sejren i land :-)

Abonnerer du ikke allerede på Wizzi's månedlige e-mail med de 10 bedste indhold om Online Markedsføring, kan du gøre det her: http://wizzi.dk/. Du kan her se et eksempel på en tidligere månedlig e-mail, hvis du vil se hvad det er for noget: http://bit.ly/wizzi-september (note: der står Marts i e-mailen; det er en fejl. Der skulle stå September).
 ·  Translate
16
2
Nikolaj Mogensen's profile photoJoakim Ditlev's profile photoHenrik Bondtofte's profile photoTroels Kjems's profile photo
2 comments
 
du forstår, hvad der kan motivere konkurrence-mindede online marketers, Jonathan.
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have him in circles
860 people
Peter Netz Lassen (Biz Doktoren)'s profile photo
Jens Iversen's profile photo
Niclas Grünberger's profile photo
Camilla Olesen's profile photo
Michael Alstrup Kristensen's profile photo
Abdo Ali's profile photo
Victor Christiansenn (IT Sec Expert)'s profile photo
Hanh Hedehus's profile photo
Sofies Closet's profile photo
Work
Occupation
Studerer
Employment
  • JLOnline
    Ejer, 2014 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Fredensborg
Contact Information
Work
Email
Story
Tagline
Stor interesse for Søgemaskineoptimering, Affiliate Marketing & WordPress.
Introduction
Jeg studerer til daglig Økonomi på Københavns Universitet - hvilket jeg er meget glad for.

Derudover driver jeg min konsulent hjemmeside WPMaker - som tilbyder WordPress Support, Grafisk Design og Tekstskribent. Du kan også følge mig på min personlige blog Jonathan Lindahl. Derudover er jeg ejer af servicen Wizzi.dk, hvor du gratis én gang om måneden kan modtage den seneste måneds bedste danske indhold om online markedsføring.

Derudover har jeg stor interesse inde for Online Markedsføring, og driver efterhånden en del Affiliate sider.
Education
  • København Universitet
    Økonomi, 2012 - present
Basic Information
Gender
Male
Links
Other profiles
Contributor to
Jonathan Lindahl's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Mobile Security & Antivirus
market.android.com

Secure your phone and tablet with our top-rated free mobile security app with both antivirus and anti-theft protection.avast! Mobile Securit

20stepguide
plus.google.com

Bliv god til det du drømmer om...

Skjoldby
plus.google.com

Specialist i markedsføring på Google.

PageSpeed Insights
developers.google.com

Web Performance. Learn more about web performance tools at Google, including browser extensions and APIs for Insights, PageSpeed Service, an

HusPlusHave
plus.google.com

Hus plus have | Gør-det-selv guides og gode råd til husejeren

Billigste-Internet
plus.google.com

På http://www.billigste-internet.dk/ sammenligner vi udbydere af Mobilt Bredbånd & ADSL Bredbånd.

8 SEO Experts on Link Building for Affiliates - via @magicrob
www.inbound.org

Find The Best Inbound Marketing Content In The World From Inbound.org.

Sådan finder du det billigste mobil abonnement • Billigste-Internet.dk
www.billigste-internet.dk

Du kan spare rigtig mange penge på at skifte til et billigere mobil abonnement. Vi har skrevet en guide og lavet en oversigt over mobil abon

Findcaps
plus.google.com

På Findcaps.dk kan du sammenligne priserne på caps / kasketter og meget andet.

Her er 20 fede teknik gadgets • Billigste-Internet.dk
www.billigste-internet.dk

Der findes rigtige mange fede gadgets. Derfor har vi lavet en liste med de - ifølge os - 20 fedeste tekniske gadgets. Ser dem her.

PlayStation 4 - PS-4.dk
plus.google.com

PS4 nyheder, anmeldelser, konkurrencer og Danmarks billigste priser.

Bredbåndsudbydere overholder ikke ny aftale
www.juf.dk

1. marts blev en ny aftale mellem Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn og Telekommunikationsindustrien indgået - men sidstnævnte overholder i

WordPress SEO by Yoast (Danish)
www.slideshare.net

WordPress SEO by Yoast anses af mange som de bedste SEO plugin til WordPress, og det er ikke uden grund. Her har du lagt flere muligheder en

WordPress SEO by Yoast Guide
www.slideshare.net

WordPress SEO by Yoast is considered by many - including me - to be the best SEO plugin for WordPress - and it is not without reason. There

Findkollegie
plus.google.com

Kollegie - og ungdomsboliger i Danmark.