Profile

Cover photo
Jonathan Lindahl
Works at JLOnline
Attends København Universitet
Lives in Fredensborg
867 followers|899,245 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Sådan opsætter du Content Upgrades .. væsentlig billigere end LeadPages.net

Jeg har længe brugt LeadPages.net til mine Content Upgrades og anbefalet det til andre. Jeg har dog fået en del e-mails, om jeg kender et billigere alternativ end LeadPages.

Derfor har jeg har søgt, og har faktisk fundet et væsentlig billigere alternativ, som kan nogenlunde det samme (det har ikke helt ligeså mange muligheder mht. personalisering af designet til dine bokse, men i store træk kan det nogenlunde det samme). Ønsker du at se hvilket alternativ det drejer sig om, har jeg skrevet om det i mit seneste nyhedsbrev. Jeg viser også hvordan man opsætter Content Upgrades med det: http://bit.ly/1JThdTs.

Forsat dejlig tirsdag!
 ·  Translate
10
1
Tue Lindblad (Onlinebijobber)'s profile photoJonathan Lindahl's profile photoNicklas Holm Jørgensen's profile photoLennart Øster's profile photo
5 comments
 
Jeg så videoen, det må være tilstrækkeligt :-) tak for tippet!
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Hold k___ et godt podcast!

Jeg fik lige lyttet til +Mikael Rieck​​​s podcast med +Mogens Møller​​​ her i morges og nej, hvor er det godt! Så godt, at jeg simpelthen bliver nødt til at dele det her. Det er uden tvivl en af de bedste og mest inspirerende podcast jeg længe har hørt.

Så har du endnu ikke hørt det. Så gør dig selv den tjeneste at tage en notesblok og en blyant frem, og giv det et lyt - for Mogens deler guldkorn på guldkorn ud.

 ·  Translate
Forstår du at udnytte disse 9 tricks, så er sandsynligheden for at blive succesfuld iværksætter forøget markant. Lyt og lær hvordan Mogens Møller har gjort.
8
1
Mogens Møller (Konverteringsnørden)'s profile photoMorten Vadskær's profile photoJonathan Lindahl's profile photoSasa Kovacevic's profile photo
4 comments
 
+Morten Vadskær Ja, hørte faktisk godt podcastet da det kom ud i 2012, og det er også hamrende godt og inspirerende! Men tror da egentlig, at jeg vil give det et lyt til her i aften :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Jeg blev overrasket af min familie med en dejlig tur til norditalien her i påskeferien. Den sidste dag tog jeg mig den frihed at løbe en tur op i bjergene sammen med min bror, og her blev vi nok mødt af noget af den smukkeste udsigt vi nogensinde har set.

Til venstre kunne vi se ind over alperne, mens vi til højre kunne se ind over byen Como og Comosøen. Misunder sku' +Nikolaj Astrup Madsen​ som kan tage løbeture i lignende omgivelser i bjergene omkring Barcelona (eller hvor han nu lige befinder sig i verden). Det er bare noget helt særligt at være sådanne omgivelser, og det er altid i sådanne omgivelser (hvor det bare er mig (og så også lige min bror i dette tilfælde) og naturen) hvor jeg får mine bedste idéer til mine projekter. 

Når, men håber I alle har haft en lige så dejlig påske som jeg har haft!
 ·  Translate
51
2
finn sørensen's profile photoCarla Jack's profile photoAllan Brøchner's profile photoMichael Willadsen's profile photo
6 comments
 
Meget, meget flotte billeder! Jeg har også været i Bayern engang. Det er bare fantastisk!!! 
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
175 siders gratis e-bog om SEO

Søger du lidt mandags aften læsning, så har +Linkdex udgivet en ret lækker e-bog om SEO, som du helt gratis kan downloade. Den kommer ind på emner som teknisk SEO, linkbuilding mv. og i alt 25 SEO eksperter - fx +Eric Enge, +Gianluca Fiorelli, +Aleyda Solis og mange andre - bidrager til e-bogen.

Ønsker du e-bogen, kan du gratis hente den her: http://www.linkdex.com/campaigns/seo-now/. 
 ·  Translate
9
3
Klaus Larsen's profile photoMark Buskbjerg's profile photoNikolaj Mogensen's profile photoJakob Kristensen's profile photo
 
Den var faktisk ret spændende som hurtig læsning om state of SEO. Og der var ikke meget salgspres. Lækkert! 
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Kurateret indhold der virker. Sådan blev Wizzi en nyttig tjeneste for online marketers

+Joakim Ditlev har skrevet et fint indlæg omkring kurateret indhold (det at samle, organisere og udgive en givne branche (bedste) indhold), hvor han bl.a. har brugt min tjeneste Wizzi.dk som case.

Vil du læse lidt mere om fordelene ved kurateret indhold og hvorfor jeg egentlig startede Wizzi, så læs her: http://bit.ly/kurateret-indhold.
 ·  Translate
Alle hader at gå glip af noget, og alle elsker at blive anerkendt. Lær hvordan Jonathan Lindahl arbejder med kurateret indhold på wizzi.dk.
9
3
Munter Marie-Louise's profile photoKasper Tang Højriis's profile photo
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Årets Wizzi i 2014 blev ..

+Nikolaj Mogensen og +Mikael Rieck (og som du kan se på billedet nedenunder, er især Nikolaj glad for den nyhed) :-) Så i år blev der ikke bare én årets Wizzi, men hele 2! 

Nikolaj og Mikael har været på Wizzi's top 10 liste hele 9 gange i løbet af året, så de deler i år de mange præmier af en værdi på over 28.000 kr. Du kan se årets stilling (og evt. hvilken plads du selv kom på) her: http://wizzi.dk/aarets-wizzi-2014/.

Hvis du ikke har set det, kan du desuden se det bedste danske indhold om online markedsføring som blev produceret i december her: http://bit.ly/1zAIy3Q.

Jeg kan desuden fortælle, at vi pr. dags dato er oppe på 496 abonnenter af Wizzi - og jeg vil derfor benytte lejligheden til at takke mange gange til alle de 496 personer. Det er super fedt, at I vil abonnere på Wizzi. Abonnerer du ikke på Wizzi, kan du tilmelde dig helt gratis her: http://wizzi.dk/, og hver måned modtage en e-mail med en top 10 liste over det bedste danske indhold om online markedsføring.

Og tilbage er der bare at sige, at jeg håber I alle havde en rigtig dejlig jul og et godt nytår! :-)
 ·  Translate
34
2
Lars Skjoldby's profile photoJonathan Lindahl's profile photoMorten Vadskær's profile photoJacob Worsøe's profile photo
9 comments
 
Tak for tippet +Lars Skjoldby :-) Det vil jeg lige prøve at kigge nærmere på.
 ·  Translate
Add a comment...
Have him in circles
867 people
Sune Schulze's profile photo
Bernt Elkjær-Pedersen's profile photo
Christian Brix's profile photo
Niels Vium's profile photo
k  b kristensen's profile photo
Carsten Christensen's profile photo
Filip Rasmussen's profile photo
Helene Rosendahl Hillersdal's profile photo
Jacob Rasmussen's profile photo

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Månedens Wizzi (ny konkurrence i Wizzi)

Jeg kan med glæde præsentere en lille bonus konkurrence med Wizzi.dk, som jeg vil sætte stor pris på at høre din mening om. Jeg har nemlig været så heldig, at +Mark Guldbrandsen (ejer af http://vimea.dk/) vil tilbyde et års hastighedsoptimering til det bedst produceret indhold i maj.

Jeg tænker, at der er 2 måder hvorpå vi kan finde månedens bedste indhold på:

(1) Jeg vil i starten af juni ligge top 10 listen for maj op på List.ly. Og så vil I kunne stemme på det bedst produceret indhold ifølge jer, og så vil det indhold der er fået flest stemmer blive månedens Wizzi.

(2) Folk vil kunne uploade deres indhold til en liste på List.ly i løbet af maj. Og så vil de 10 indhold som har fået flest stemmer komme på top 10 listen, og det indhold der har fået flest stemmer vil blive månedens Wizzi.

Men personlige favorit er umiddelbart (1), da der vil være en fordel i at lave indholdet og uploade det så tidligt som muligt i løsning (2), da folk så har længere tid til at stemme på ens indhold.

Men lad mig endelig høre din mening (og meget gerne, hvis du mener der er en endnu bedre løsning). Og hvis I synes det her er en god ide, kunne det være, at "Månedens Wizzi" skulle erstatte "Årets Wizzi".

Modtager du desuden ikke Wizzi, så kan du se top 10 listen for april her: http://bit.ly/1I1bR76.
 ·  Translate
5
1
Tue Lindblad (Onlinebijobber)'s profile photoLars Skjoldby's profile photoEric Ziengs's profile photoJacob Worsøe's profile photo
10 comments
 
Ja selvfølgelig +Lars Skjoldby  - tænkte ikke lige på at List.ly baseres på profiler. Godt tænkt fra starten +Jonathan Lindahl :)
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Wizzi's Top 10 e-mail kommer først imorgen (men til gengæld kan jeg præsentere en bonus konkurrence)

Til dem som havde glædet sig til Wizzi's Top 10 e-mail i dag, må jeg desværre lige skuffe og sige, at den først udkommer imorgen. Men det skyldes simpelthen, at jeg er kommet op (til miniferie) hos min kærestes forældre uden min PC, hvori der er et Notepad dokument med alle månedens kandidater. Så e-mailen udkommer først imorgen, når jeg kommer hjem. 

Men til gengæld kan jeg imorgen præsentere en bonus konkurrence, som jeg har glædet mig rigtig meget til at præsentere og se jeres mening om. Så stay tuned og god store bededag/1. maj :-)
 ·  Translate
6
Morten Kusk's profile photoMorten Vadskær's profile photoJonathan Lindahl's profile photo
5 comments
 
Ja, kan da godt være jeg skal give mig i kast med en af de smarte værktøjer. Men jeg er sku' ikke meget for det - Notepad har været en så trofast ven igennem Wizzi's levetid (så dog lige med undtagelse af i dag) :-D
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Øgede konverteringsraten af nye e-mail abonnenter med 2516 pct.

Det er altid en fornøjelse at modtage e-mails fra personer, som har kunne bruge ens blog indlæg til noget. Og især denne her fra Anette Jensen gjorde mig ekstra glad.

Anette er retail chef for http://shop.universe.dk/shop/frontpage.html, som er en webshop der sælger legetøj. I halvandet år har de fået ~3 abonnenter om måneden. Men efter at have læst mit indlæg om at få flere e-mail abonnenter og gjort brug af +SumoMe, har de øget det til 76 om måneden. Det er altså en stigning på hele 2516 pct.

Det er altså noget der gør en rigtig glad og øger motivationen for at blive ved med at skrive flere indlæg. Og du kan også forvente noget fra mig inden for den nærmeste tid.

Skulle du forresten ikke have læst indlægget endnu, så kan du gøre det lige her: http://bit.ly/1AzCA4i.

Og til sidst er der bare at sige, forsæt dejlig dag derude!
 ·  Translate
9
1
Morten Vadskær's profile photo
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Præmierne til Årets Wizzi 2015 har en værdi for over 29.000 kr. (reglerne er desuden lavet lidt om)

Så er det blevet tid til at offentliggøre præmierne til Årets Wizzi 2015. I år er der i alt 13 præmier på spil. Bl.a. er +Jacob Kildebogaard og +Casper Victor Jensen's to bøger (hhv. AdWords-bogen for webshopejere og WordPress Master) tilføjet til præmielisten. Du kan se alle præmierne og den nuværende stilling her: http://bit.ly/arets-wizzi-2015.

Desuden er reglerne lavet lidt om for at gøre det muligt, at alle personer som har været på listen har en chance for at vinde en præmie. Du kan læse mere om disse ændringer i reglerne i ovenstående link.

P.S. Du er meget velkommen til at kommentere på ændringerne i reglerne. Fx hvis du mener de skal ændres lidt eller du overhovedet ikke synes om dem, men bare mener de skal være som før. For så kan jeg sagtens få dem ændret.

Og hav en forsat fantastisk dag derude!
 ·  Translate
5
Tue Lindblad (Onlinebijobber)'s profile photoHalfdan Timm's profile photoJonathan Lindahl's profile photo
5 comments
 
Haha! :-) Med den form for flabethed kommer du sku til at ligge nummer sidst i fremtiden, Halfdan! :-D
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Jeg har været så heldig, at mit indlæg med 16 metoder til at få flere e-mail abonnenter (http://bit.ly/flere-email-abonnenter) er blevet nomineret den nye kategorien nyhedsbrev i årets +SEMAwardhttp://bit.ly/1woL4Iv

Har du ikke allerede set det, så vil jeg helt sikkert anbefale dig at se kategorien. Der er simpelthen så mange guldkorn at hente i de indlæg. Og husk at stemme på din favorit. +Søren Sieg Jensen's glimerende indlæg har umiddelbart fået min stemme.  
 
P.s. har også to indlæg nomineret i kategorien SEO (http://bit.ly/1sYgFWn), men der er +Lars Skjoldby da helt stukket fra :-)
 ·  Translate
9
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Bedste Black Friday deals for online marketers

Black Friday er ikke blot en god dag for webshopejerne .. Nej, det er også en god dag for os som arbejder med online markedsføring. For Black Friday medfører nemlig vanvittige tilbud på forskellige tools, WordPress temaer o. lign.

Derfor har jeg i mit seneste nyhedsbrev lavet en komplet oversigt over de bedste Black Friday deals, som er relevante for online marketers (du har bl.a. mulighed for at få 102 royalty-stock fotos fuldstændig gratis og meget andet).

Du kan se oversigten her: http://bit.ly/1HKur33.

Og forsat dejlig dag :-)
 ·  Translate
9
Add a comment...
People
Have him in circles
867 people
Sune Schulze's profile photo
Bernt Elkjær-Pedersen's profile photo
Christian Brix's profile photo
Niels Vium's profile photo
k  b kristensen's profile photo
Carsten Christensen's profile photo
Filip Rasmussen's profile photo
Helene Rosendahl Hillersdal's profile photo
Jacob Rasmussen's profile photo
Work
Occupation
Studerer
Employment
  • JLOnline
    Ejer, 2014 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Fredensborg
Contact Information
Work
Email
Story
Tagline
Stor interesse for Søgemaskineoptimering, Affiliate Marketing & WordPress.
Introduction
Jeg studerer til daglig Økonomi på Københavns Universitet - hvilket jeg er meget glad for.

Derudover driver jeg min konsulent hjemmeside WPMaker - som tilbyder WordPress Support, Grafisk Design og Tekstskribent. Du kan også følge mig på min personlige blog Jonathan Lindahl. Derudover er jeg ejer af servicen Wizzi.dk, hvor du gratis én gang om måneden kan modtage den seneste måneds bedste danske indhold om online markedsføring.

Derudover har jeg stor interesse inde for Online Markedsføring, og driver efterhånden en del Affiliate sider.
Education
  • København Universitet
    Økonomi, 2012 - present
Basic Information
Gender
Male
Links
Other profiles
Contributor to
Jonathan Lindahl's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Mobile Security & Antivirus
market.android.com

Secure your phone and tablet with our top-rated free mobile security app with both antivirus and anti-theft protection.avast! Mobile Securit

20stepguide
plus.google.com

Bliv god til det du drømmer om...

Skjoldby
plus.google.com

Specialist i markedsføring på Google.

PageSpeed Insights
developers.google.com

Web Performance. Learn more about web performance tools at Google, including browser extensions and APIs for Insights, PageSpeed Service, an

HusPlusHave
plus.google.com

Hus plus have | Gør-det-selv guides og gode råd til husejeren

Billigste-Internet
plus.google.com

På http://www.billigste-internet.dk/ sammenligner vi udbydere af Mobilt Bredbånd & ADSL Bredbånd.

8 SEO Experts on Link Building for Affiliates - via @magicrob
www.inbound.org

Find The Best Inbound Marketing Content In The World From Inbound.org.

Sådan finder du det billigste mobil abonnement • Billigste-Internet.dk
www.billigste-internet.dk

Du kan spare rigtig mange penge på at skifte til et billigere mobil abonnement. Vi har skrevet en guide og lavet en oversigt over mobil abon

Findcaps
plus.google.com

På Findcaps.dk kan du sammenligne priserne på caps / kasketter og meget andet.

Her er 20 fede teknik gadgets • Billigste-Internet.dk
www.billigste-internet.dk

Der findes rigtige mange fede gadgets. Derfor har vi lavet en liste med de - ifølge os - 20 fedeste tekniske gadgets. Ser dem her.

PlayStation 4 - PS-4.dk
plus.google.com

PS4 nyheder, anmeldelser, konkurrencer og Danmarks billigste priser.

Bredbåndsudbydere overholder ikke ny aftale
www.juf.dk

1. marts blev en ny aftale mellem Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn og Telekommunikationsindustrien indgået - men sidstnævnte overholder i

WordPress SEO by Yoast (Danish)
www.slideshare.net

WordPress SEO by Yoast anses af mange som de bedste SEO plugin til WordPress, og det er ikke uden grund. Her har du lagt flere muligheder en

WordPress SEO by Yoast Guide
www.slideshare.net

WordPress SEO by Yoast is considered by many - including me - to be the best SEO plugin for WordPress - and it is not without reason. There

Findkollegie
plus.google.com

Kollegie - og ungdomsboliger i Danmark.