Profile

Cover photo
Jonathan Lindahl
Works at WPMaker.dk
Attends København Universitet
Lives in Fredensborg
700 followers|195,606 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Jonathan Lindahl

Linkbuilding  - 
 
E-bog fra +Brian Dean: How to Get 25.000 Visitors Per Month

Så har Brian Dean udgivet en e-bog. Jeg har endnu ikke selv læst den, men jeg er sikker på, at der er mange gode råd/fif i den - så de fleste vil få noget ud af at læse den.

God læselyst og forsat dejlig mandag!  
 ·  Translate
10
Emil Engholm Sørensen's profile photo
 
Jeg har læst det meste af den. Og som altid er Brian meget ærlig, oprigtig og har som altid 100% ret. Den skal læses.

Jeg er 80% igennem den. Og den er både sjov og virkeligt god!!!

Til jer der ikke har hans nyhedsbrev koblet til jeres mail, i går glip af alt :-)
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
The Rules of Link Building med Cyrus Shepard

Måske har du set det, men +Moz udgav igår en rigtig fin video med +Cyrus Shepard omkring The Rules of Link Building. Du kan se den her: http://bit.ly/1fUTvE0.

En rigtig god ting, som Cyrus siger, er: "One thing to always keep in mind that when we're looking at links and how we judge them, the value of the link equals the quality of the traffic that it can drive you ... It's not necessarily the quantity of the traffic that the link can drive you, but the quality."

Denne sætning er rigtig god, for jeg ser desværre rigtig mange, som bruger PageRank, Domain Autorithy vha. Mozbar osv. som de eneste parametre til at bestemme et links kvalitet.

Stop dette!

Kig hellere på hvilke besøgende du kan få ved dette link (og her skal der ligges mærke til hvilke). For vælg hellere et link hvor du får ~100 besøgende med meget høj konverteringsrate end et link, hvor du får ~1000 besøgende med meget lav konverteringsrate. For udover du får højere ROI ved sådan et link, så er det også et mere naturligt og relevant link, og dermed mere værdifuldt ift. det andet link.

(Det skal selvfølgelig siges, at der kan være undtagelser, hvor Domain Authority mv. vægter højere end antal besøgende, fx ved links fra hjemmesider som universiteter, biblioteker, kommuner osv.).
 ·  Translate
5
1
Christopher Hofman Laursen's profile photoSandra Vestergård's profile photoJonathan Lindahl's profile photo
4 comments
 
Jeg er fuldstændig enig, +Christopher Hofman Laursen! 
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
7 avanceret On-Page SEO tips der vil booste dine rankings

Jeg har været så heldig at få lov til at skrive et indlæg på +IVÆKST omkring On-Page SEO - eller rettere sagt 7 avanceret On-Page SEO tips, som vil hjælpe din hjemmeside til højere positionering i SERP.

Lad mig endelig høre hvad du synes om den, og forsat dejlig weekend derude!
 ·  Translate
11
4
Microsys - Danmark's profile photoMaj Wismann's profile photoFilip Rasmussen's profile photoJonathan Lindahl's profile photo
5 comments
 
+Rolf Djernaes Ja, holder lige et lille marathon, men der kommer heller ikke mere nu fra min side for denne gang :-)

Tusind tak +Lars Nørgaard Graversen og +Thomas Schulz.
 ·  Translate
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Hvorfor gæsteblogging på (ingen måde) er dødt

.. så længe det gøres ordentligt. Matt Cutts udtrykte for nu et stykke tid siden gæstebloggings "død". Og selvom det nu er et stykke tid siden, vil jeg alligevel her give dig et klasse eksempel på, hvorfor det ikke (altid) er tilfældet.

Jeg modtog her forleden et gæsteindlæg fra +Martin Villumsen fra +Rigeligtsmør.dk til Findkollegie.dk (eller det var faktisk mig der henvendte mig til Martin) om en opskrift til en 3-retters gourmetmenu på et SU-budget (du kan finde indlægget her: http://bit.ly/1lr6uBo).

Dette er et godt eksempel på et så gennemarbejdet og godt indlæg, at det aldrig nogensinde vil kunne komme i fare for en evt. straf el. lign. Men hvad er det, der er så godt ved netop dette indlæg?

Jo, for det første, så er det virkeligt en gennemarbejdet indlæg, hvor man kan se, at Martin har brugt rigtig langt tid på at skrive det, tage billeder mv. Det er et indlæg som altså yder værdi til læserne på Findkollegie.dk, og som vil gøre det lang tid i fremtiden. Det er et indlæg, som forhåbentlig vil give Martins blog en konstant strøm af trafik i fremtiden. (Ligesom mine to gæsteindlæg hos fx +Anders Saugstrup om søgeordsanalyse, http://bit.ly/1g2xzpi, og +Mikael Rieck om avanceret on-page SEO, http://bit.ly/1isM3T0, stadig giver min blog en konstant strøm af trafik).
For det andet, så "skriger" dette indlæg ikke af, at det er et indlæg som kun er skrevet for linkets skyld. Dette indlæg "brander" Martin og hans blogs image, og øger hans kendskabsgrad.
For det tredje, så er der relevans i dette indlæg. Med det mener jeg, at indlæggets indhold er relevant ift. Martins blog, og han får drejet emnet over til noget der er relevant for Findkollegie.dk (i og med, at opskriften er på et SU-budget). Jeg ser desværre alt for mange der skriver et gæsteindlæg på en blog, også lige linker til deres egen hjemmeside, som ingen relevans har til hverken bloggen eller indlægget. Det kan godt være, at dette stadig virker, men det tror jeg ikke, at det gør inde for den næste tid.

Konklusion: Ud fra dette, er min konklusion, at skal du skrive gæsteindlæg, så gør det ordentligt, så det tilbyder værdi til læserne af indlægget. Find samtidig en så "stor" hjemmeside som muligt at publicere det på. Effekten af dette (både mht. besøgende og SEO) er langt større end at udgive 10 lav-kvalitets indlæg på små-mellem hjemmesider. Husk ikke (kun) at gøre det ud for linkets skyld (der findes altså link building strategier der er langt mere effektive end dette målt på antal brugt tid), men fordi du vil forbedre dit brand og kendskabsgrad (linket er en bonus ved indlægget). Også skriv indhold og publicer det på hjemmesider, som er relevante ift. din hjemmeside.

Det var mine tanker omkring gæsteblogging i 2014. Lad mig endelig høre dine, og hvad du er enig/uenig med mig om.
P.s. skulle du ikke allerede have læst det, så skrev +Lars Skjoldby også et rigtig fint indlæg om netop hans tanker omkring gæsteblogging (du kan læse det her: http://bit.ly/1i6b5sN). Og forresten skrev jeg også for nu et stykke tid siden en guide til gæsteblogging, som du kan finde her: http://bit.ly/1cMfKjT (den er efterhånden lidt gammel, men der er stadig nogen råd der er aktuelle i dag).
 ·  Translate
17
5
Henrik Andersen's profile photoLine Hornslet Falcke's profile photo
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Nyt gratis plugin fra +Yoast: Convert Experiments by Yoast

Skulle du ikke have set det, så udgav Yoast i tirsdag et nyt (kanon fedt) WordPress plugin, som hedder Convert Experiments by Yoast. Med det kan du nemt opsætte A/B split test i WordPress, og endda helt gratis (du kan teste op til 5.000 månedlige besøgende i 12 måneder). Du vil så kunne opgradere til den betalte version, hvis du ønsker det. Du finder det her: http://bit.ly/1gldE7a.

Jeg vil helt sikkert anbefale dig at prøve det af. Jeg er allerede ved at opsætte det på en af mine sites, og det virker til at være utrolig nemt at opsætte.

.. Og forsat dejlig torsdag derude!
 ·  Translate
19
1
Thomas Frost's profile photoRolf Djernaes's profile photoJacob Worsøe's profile photoMikael Rieck's profile photo
9 comments
 
+Mikael Rieck Jeg blev præcis ligeså skuffet som dig :)
 ·  Translate
Add a comment...
Have him in circles
700 people
 
Hvorfor du aldrig må glemme Marketing i Content Marketing

(hvilket mange desværre kan have tendens til). +Christopher Hofman Laursen giver her en rigtig god case på hvorfor det er så vigtigt, at du husker at markedsføre dit indhold (fx via outreach), og ikke bare trykker på Udgiv, og derefter regner med, at besøgende, sociale delinger, links mv. kommer af sig selv.
 ·  Translate
 
Da jeg så, at vi nu ligger på side 1 i Google UK på "new gTLDs" fik jeg lige opdateret vores SEO case study. Se med hvis du mangler inspiration til at ranke i Google
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Årets Wizzi 2014 vinder præmier for en værdi på over 14.000 kr.

Igen i år udkåres der Årets Wizzi, som er den person, som har været flest gange på Wizzi's Top 10 i løbet af 2014. Men denne gang er præmierne til vinderen opgraderet en del, da vinderen får

+TinyRocketLab: 6 måneders gratis Gold abonnement
+Keyword Eye: 6 måneders gratis Pro abonnement
+Visual Website Optimizer: 3 måneders gratis Small business abonnement
+Raven Tools: 3 måneders gratis Raven Pro abonnement
Affiliateplug.in: 12 måneders gratis abonnement
SEMrush: 6 måneders gratis Guru abonnement
+Majestic SEO: 6 måneders gratis Silver abonnement
A1 Website Analyzer & A1 Sitemap Generator.

Som har en samlet værdi på over 14.000 kr. Du kan se hvor meget +Halfdan Timm vandt med i Årets Wizzi 2013: http://bit.ly/IB3kgJ. Og du kan se de nuværende placeringer, og om Halfdan Timm er på vej til genvinde titlen her: http://bit.ly/1rSviGY.

Desuden har forsiden på Wizzi fået en lille opdatering mht. designet, og ligeså har den e-mail som bliver sendt ud hver måned.

Er du endnu ikke tilmeldt Wizzi, så kan du gøre det her: http://wizzi.dk/ (det er helt gratis).
 ·  Translate
22
1
Thomas Schulz's profile photo
Add a comment...
 
9.246 ord om On-Page SEO

Jeg har lavet en større opdatering af min On-Page SEO guide, så der nu i alt er 9.246 ord omkring On-Page optimering: http://bit.ly/1i10WeK

Nye emner der er tilføjet, er emner som heading struktur, rel=publisher, mobilvenligt design og ikke mindst hvordan du rigtigt opsætter Authorship på din hjemmeside. For jeg ser desværre rigtig mange der opsætter Authorship forkert ved at have det på hele deres hjemmeside (forside, om os side mv.), og dette er altså ikke mening. Google har selv været ude og sige, at Authorship kun skal være på sider, hvor der er en egentlig forfatter holdning/perspektiv bagved (dvs. primært blog indlæg), og jeg netop har lavet en videoguide i indlægget, der viser dig hvordan du opsætter det rigtigt på WordPress vha. WordPress SEO by Yoast.

Derudover så glæd dig til imorgen, hvor jeg udgiver en guide med 7 avanceret råd til On-Page SEO, og glæd dig endnu mere til i overmorgen, hvor jeg har noget jeg gerne vil præsentere mht. Wizzi.dk, som jeg virkelig glæder mig til at præsentere.

.. og ellers god læselyst.
 ·  Translate
22
10
Rune Eirby Poulsen's profile photoMicrosys - Danmark's profile photoJens Dalsgaard's profile photoJonathan Lindahl's profile photo
5 comments
 
:-))
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Hvorfor du skal tage mobile enheder seriøst .. selv som affiliaters

Google var nylig ude og sige, at "mobile search volume may exceed desktop search volume by the end of 2014", og det er altså noget du skal tage seriøst.

Jeg kiggede på de forskellige leads på +Billigste-Internet de seneste 6 måneder, og hele 32 % af alle leads'ene kommer fra mobile enheder, og det er endda på et site, som ikke fungerer 100 % optimalt på mobile enheder, i hvert fald ikke på min HTC smartphone. Med den pct. sats kan du hurtigt beregne et estimat af hvor stor omsætning du går glip, hvis du ikke har responsiv design. (Bruger du Adservice.com som et affiliate netværk, kan du selv tjekke din pct. sats inde under Statistics > Conversion Details.)

Derfor er det utroligt vigtigt, at du implementerer responsiv design på din hjemmeside. +Jacob Worsøe udgav sidste år et rigtig fint indlæg om det at implementere responsiv webdesign på ens site. Du kan finde indlægget her: http://bit.ly/1gQOos2.

Derudover udgav +Rand Fishkin igår i Whiteboard Friday en rigtig god video om hvordan mobil SEO kan hjælpe ikke-mobile/ikke-lokale hjemmesider: http://bit.ly/1lY6QzL.

Til sidst kunne det være interessant hvad din fordeling af leads fra computere/mobile enheder er (lige meget om det er en webshop, affiliate site osv.)?

.. og forsat dejlig weekend derude.
 ·  Translate
5
Add a comment...

Jonathan Lindahl

Shared publicly  - 
 
Skal der indkluderes engelsk indhold, skrevet af danskere, på Wizzi's Top 10 liste?

Min umiddelbare holdning har indtil videre været, at der kun skulle være dansk indhold på Wizzi's månedlige Top 10 liste, ligemeget om det var skrevet af en dansker (for så skulle +Michael Aagaard jo også med på listen hele tiden :-)). 

Men efter af fx +Steffen Hedebrandt og +Jacob Kildebogaard for nyligt udgav to super gode indlæg (du kan se dem hhv. her http://bit.ly/OyfzxJhttp://bit.ly/1efkDk8) - som helt sikkert havde været med på listen, hvis de var på dansk - er jeg blevet lidt i tvivl.

Så derfor vil jeg spørge jer - da det jo er jer der modtager e-mailen - om hvad jeres mening er til dette. Mener I, at der kun skal være indhold på dansk på listen, eller må der også gerne være indhold på engelsk, så længe det er skrevet af en dansker (og nok også på egen blog, og ikke et site som fx Moz.com og lignende)?

Og har du endnu ikke fået tilmeldt dig Wizzi.dk - så kan du gøre det her: http://wizzi.dk/.
 ·  Translate
4
Jacob Kildebogaard's profile photoHalfdan Timm's profile photoMikael Rieck's profile photoJonathan Lindahl's profile photo
7 comments
 
Super! Tak for alle jeres feedback - det er virkelig værdsat. Kan se, at I har gjort lidt de samme tanker som jeg selv, og indholdet der kommer på listen vil forsat kun være på dansk.

Så vil der måske, som +Jacob Kildebogaard siger, kunne komme en ekstra "Wildcards/bonus" eller/og en tilvalgsmulighed, som +Anders Saugstrup er inde på, hvis man også vil have en e-mail med en Top 10 liste over det bedste udenlandske indhold om online markedsføring, hvis man ønsker det.
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have him in circles
700 people
Work
Occupation
Studerere
Employment
  • WPMaker.dk
    Ejer, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Fredensborg
Contact Information
Work
Email
Story
Tagline
Stor interesse for Søgemaskineoptimering, Affiliate Marketing & WordPress.
Introduction
Jeg studerer til daglig Økonomi på Københavns Universitet - hvilket jeg er meget glad for.

Derudover driver jeg min konsulent hjemmeside WPMaker - som tilbyder WordPress Support, Grafisk Design og Tekstskribent. Du kan også følge mig på min personlige blog Jonathan Lindahl. Derudover er jeg ejer af servicen Wizzi.dk, hvor du gratis én gang om måneden kan modtage den seneste måneds bedste danske indhold om online markedsføring.

Derudover har jeg stor interesse inde for Online Markedsføring, og driver efterhånden en del Affiliate sider.
Education
  • København Universitet
    Økonomi, 2012 - present
Basic Information
Gender
Male
Links
Other profiles
Contributor to
Jonathan Lindahl's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Mobile Security & Antivirus
market.android.com

Secure your phone and tablet with our top-rated free mobile security app with both antivirus and anti-theft protection.avast! Mobile Securit

20stepguide
plus.google.com

Bliv god til det du drømmer om...

Skjoldby
plus.google.com

Specialist i markedsføring på Google.

PageSpeed Insights
developers.google.com

Web Performance. Learn more about web performance tools at Google, including browser extensions and APIs for Insights, PageSpeed Service, an

HusPlusHave
plus.google.com

Hus plus have | Gør-det-selv guides og gode råd til husejeren

Billigste-Internet
plus.google.com

På http://www.billigste-internet.dk/ sammenligner vi udbydere af Mobilt Bredbånd & ADSL Bredbånd.

8 SEO Experts on Link Building for Affiliates - via @magicrob
www.inbound.org

Find The Best Inbound Marketing Content In The World From Inbound.org.

Sådan finder du det billigste mobil abonnement • Billigste-Internet.dk
www.billigste-internet.dk

Du kan spare rigtig mange penge på at skifte til et billigere mobil abonnement. Vi har skrevet en guide og lavet en oversigt over mobil abon

Findcaps
plus.google.com

På Findcaps.dk kan du sammenligne priserne på caps / kasketter og meget andet.

Her er 20 fede teknik gadgets • Billigste-Internet.dk
www.billigste-internet.dk

Der findes rigtige mange fede gadgets. Derfor har vi lavet en liste med de - ifølge os - 20 fedeste tekniske gadgets. Ser dem her.

PlayStation 4 - PS-4.dk
plus.google.com

PS4 nyheder, anmeldelser, konkurrencer og Danmarks billigste priser.

Bredbåndsudbydere overholder ikke ny aftale
www.juf.dk

1. marts blev en ny aftale mellem Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn og Telekommunikationsindustrien indgået - men sidstnævnte overholder i

WordPress SEO by Yoast (Danish)
www.slideshare.net

WordPress SEO by Yoast anses af mange som de bedste SEO plugin til WordPress, og det er ikke uden grund. Her har du lagt flere muligheder en

WordPress SEO by Yoast Guide
www.slideshare.net

WordPress SEO by Yoast is considered by many - including me - to be the best SEO plugin for WordPress - and it is not without reason. There

Findkollegie
plus.google.com

Kollegie - og ungdomsboliger i Danmark.