Profile cover photo
Profile photo
Jonas Krogslund
65 followers -
Iværksætter med stor passion indenfor corporate filmproduktion og online marketing. Indehaver af Pravour Filmbureau.
Iværksætter med stor passion indenfor corporate filmproduktion og online marketing. Indehaver af Pravour Filmbureau.

65 followers
About
Jonas's posts

Post has attachment
Vi er hos HappyHello utrolig stolte over at have så kompetente kræfter indover som Magnus bidrager med.

En sprød artikel, der kommer lidt tættere på nogle af Magnus investeringer - og så takker vi da også for mention! :-)

http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/135897/artikel.html?hl=YTozOntpOjA7czoxNDoiTWFnbnVzIEtq-GxsZXIiO2k6MTI7czo2OiJNYWdudXMiO2k6MTM7czo3OiJLavhsbGVyIjt9 

Post has attachment

Post has attachment
Straks efter du har fundet popcornene frem foran TV'et bliver din film afbrudt af de kommercielle budskaber. Er det snart fortid og har TV-reklamer tabt til de mange andre medier, såsom YouTube?

http://pravour.dk/youtube-vs-tv-reklamer/

Post has attachment

Post has attachment
Det kunne jo ske at der var nogle her, som ikke holdte Sjællandske. Derfor er her artiklen omkring jeg og Pravour Filmbureaus positive udvikling og samarbejde med de helt store brands, trods vi er beliggende i "udkanten" af Danmark. 

http://sn.dk/Slagelse/Lokal-filmmager-bygger-bro-til-de-store-brands/artikel/510329

Post has attachment
Jeg og Pravour Filmbureau er i dag omtalt i Sjællandske med en utrolig flot artikel, hvor jeg beskriver fordelen ved at gå imod strømmen og samtidig samarbejde med helt store brands.

"Udkantsiværksættere har i mange år set store udfordringer, når der skal arbejdes sammen med de helt store firmaer. Den lokale iværksætter og filmskaber Jonas Krogslund møder dog ikke de store bump på vejen." - Kilde: Sjællandske.
Photo

Post has attachment
Vi har i længere tid været på udkig efter nye lokaler og det er nu lykkedes! Vi er i dag flyttet ind nye lokaler og er så småt allerede ved at være på plads. Ja, vejret er lidt overskyet, men det klarer vi nok! 
Photo

Post has attachment
"En kampagnefilm fra Dansk Sygeplejeråd, kreeret af det lille selskab Pravour Filmbureau, nåede i sommer på under et døgn ud til mere end en kvart million danskere via de sociale medier."
- Kilde: Markedsføring.dk

http://pravour.dk/markedsfoering-dk-succes-for-politisk-kampagnefilm-kreeret-af-pravour-filmbureau/

Post has attachment
Huset Markedsføring​ bringer i dag en artikel omkring vores succesfulde kampagnefilm for Dansk Sygeplejeråd. Kampagnefilmen, der gik viralt og ramte over en kvart million danskere på kun ét døgn. 

Hør mine udtagelser om, hvorfor jeg tror filmen gik viralt: http://markedsforing.dk/artikler/kampagner/succes-politisk-film

Post has attachment
Jamen, hvor er det dog en ære at være bag rettet i Pravour Filmbureau i disse tider. Vi skaber store resultater for vores kunder og er i kæmpe vækst på alle måder!

Her et billede fra gårsdagens optagelser på Hotel STAY Copenhagen!   #pravour   #bubbles2go  
Photo
Wait while more posts are being loaded