Profile cover photo
Profile photo
Jolanda Linders, BewustzijnsMentor voor HSP
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment
Spiksplinternieuw blog met 9 onmisbare tips en 3 praktische oefeningen, waardoor je absoluut geen last meer zult hebben van prikkels uit je omgeving. Je gaat je kalm, helder en beschermd en krachtig voelen. Heerlijk, toch?
Laat je alsjeblieft feedback achter zodat ik weet of jij je geholpen voelt met dit soort informatie?
En ik zou het enorm waarderen als je dit bericht zou willen delen. Vast bedankt!

https://jolandalinders.com/hsp-en-overprikkeld-zo-bescherm-je-jezelf/

Post has attachment
Imagine.....

200 liefdevolle, bewuste, sensitieve vrouwen die hun hart volgen en samenkomen op een prachtige plek om krachten te bundelen. Dochters, moeders, grootmoeders, zussen, vriendinnen, soulsisters.
Twee dagen en een nacht lang een ceremonieel vuur, continu verzorgd door vuurvrouwen.
Je ruikt het vuur, je hoort de drums, je voelt de hartslag van Moeder Aarde...
Prachtige workshops waar je je aan kunt warmen en die inspiratie, bewustzijn en transformatie brengen, die een hogere energie brengen.
Ontvangen, geven, doorgeven. Voor jezelf en voor de ander. Met elkaar en voor elkaar. Dienstbaar zijn voor onze kinderen, voor Al Wat Is.
Helen. Transformeren. Groeien. Bloeien. Je uitdagingen en zelfs je beperkingen overstijgen. Naar dat hogere level van energie en bewustzijn in jezelf en om jou heen.
Samen. Samen mediteren, samen dansen, samen het leven vieren. Samen een enorme hoeveelheid positieve energie scheppen en dat over laten stromen naar de Schepping die daar zoveel behoefte naar heeft.

Sluit nu je ogen eens en kijk naar jouw hart. Verlangt het daar naar?
Ja? Dan roept het Universum jou ook...

Please share if you care... <3

https://jolandalinders.com/womens-gathering/

Post has attachment
Ik voelde vanaf de eerste seconde dat ik bij deze bijzondere Women's Gathering moet zijn, dat ik hierbij aanwezig wil zijn. Om te geven en te ontvangen. Om dienstbaar te zijn aan Al Wat Is. Om samen te helen, te groeien en het leven te vieren. Wij als team, zijn al volop bezig om een krachtig energieveld te scheppen.

Tijdens de Women's Gathering verzorg ik de workshop 'Ontmoet je gids & verhoog je trilling'.
Ik help je tijdens deze workshop om de communicatie met jouw persoonlijke gids tot stand te brengen en middels een aantal oefeningen zul je een diepere connectie met jouw hart en ziel ervaren en een hoger bewustzijn aanspreken.

Daarnaast worden er nog andere workshops aangeboden, van verschillende krachtvrouwen. Gedurende dit weekend zorgen de vuurvrouwen er bovendien voor dat er continu, dus dag en nacht, een ceremonieel vuur brandt. Ik kan simpelweg niet wachten om daar rond te zitten en dansen!

Ik nodig al mijn sensitieve soulsisters uit om ook te komen, om ook te geven, om ook te ontvangen, om ook dienstbaar te zijn aan het grote geheel. Mijn helpers en ik roepen je en als het goed voor jou voelt, dan ontmoet ik je echt heel erg graag in het weekend van 24 en 25 juni, dan gaan we samen krachten bundelen en meer liefde in onszelf en om ons heen creëren.

Zie ik je daar? Het lijkt me sowieso fantastisch om je in real life te ontmoeten en mooier dan tijdens deze magische samenkomst, wordt het toch niet?
https://jolandalinders.com/womens-gathering/

Post has attachment
NIEUW: de Transformatie Webinars.
Tot en met donderdag 27 april met BONUS MP3: Volg je hart & vind je kracht. Helemaal gratis!

Met de Transformatie Webinars gaat een van mijn hartewensen in vervulling: vanaf nu verzorg ik iedere maand een sjamanistische healing zodat jij continue kunt blijven helen, transformeren, groeien en bloeien.

✓ Iedere maand een webinar met een sjamanistische healing: steeds nieuwe inzichten, hoger bewustzijn, meer HarteKracht.
✓Iedere maand magie: van het Universum, voor jou.
✓Iedere maand een boost: voor jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

https://jolandalinders.com/transformatie-webinars/

Post has attachment
Ik merk dat mijn klanten vaak een ernstig vervuild energiesysteem hebben. Ze zijn super sensitief en hebben dus heel veel 'voelsprieten' waar van alles aan blijft kleven. Met als gevolg een knetterende hersenpan, uitputting en verwarring. Ze raken letterlijk zichzelf en hun eigen energie kwijt.

Vaak kennen zij goede oefeningen om hun aura te beschermen maar die geven blijkbaar niet het gewenste resultaat: een schoon en krachtig energiesysteem, een kalm en helder hoofd en een blij hart.

Tijd om een blog te schrijven waarin ik je uitleg waarom het vaak mis gaat en wat je kunt doen om wel op een gezonde manier met alle prikkels om te gaan zodat je juist gebruik kunt maken van alle voordelen die jouw sensoren je bieden.

Laat je me in het reactieveld onder het blog weten of je nieuwe inzichten hebt gekregen? Dat zou ik enorm waarderen.

http://jolandalinders.com/hsp-en-overprikkeld-zo-voorkom-je-het/

Post has attachment
Breng jezelf en je bedrijf verder tot bloei:
✓ Krijg helderheid over jouw unieke missie
✓ Maak zonder twijfels de juiste keuzes
✓ Ga van intentie over tot actie
✓ En maak daadkrachtig jouw mooiste dromen waar.

http://jolandalinders.com/boost-je-business-ochtend-meditatie/

Post has attachment
YES! Je kunt hem nu downloaden!
De Boost Je Business OchtendMeditatie, voor gedreven ondernemers met een spiritueel hart.
Geef gehoor aan het diepste verlangen van jouw hart,
maak acties van jouw intenties,
hak zonder twijfels knopen door
en maak daadkrachtig jouw mooiste dromen waar.

http://jolandalinders.com/boost-je-business-ochtend-meditatie/

Post has attachment
Mocht jij nog twijfels hebben over of hoogsensitiviteit nu een vloek is of een zegen, dan moet je dit blog echt lezen zodat je daarna heel dankbaar zult zijn voor alle signalen die je oppikt....

http://jolandalinders.com/mijnmankreegherseninfarctenmijnhoogsensitiviteitreddezijnleven/

Post has attachment
Is het niet vreemd om zo ontzettend veel kennis en inzicht te hebben, de beste adviezen voor anderen te hebben, maar voor jezelf altijd te twijfelen?
Laat mij je er in dit blog in een klap vanaf helpen :-)
http://jolandalinders.com/in-een-klap-van-al-twijfels-af/

Post has attachment
IK DAAG JOU UIT!
Maandag aanstaande (20 juni) is het weer volle maan.
Ho! Stop! Jij wil nu gaan googelen om te zoeken naar de betekenis van deze volle maan maar ik vraag je om dat deze keer eens niet te doen. Ik moedig je aan om helemaal blanco te blijven zodat Grootmoeder Maan zelf kan beslissen wat ze jou aan wil reiken.
In mijn blog leg ik je uit hoe ik mijn volle maan rituelen opbouw en geef ik je tips zodat ook jij meer haalt uit jouw magische ontmoeting met Grootmoeder Maan.
Trouwens best apart, om alles zo te benoemen en beschrijven, wat ik normaal juist zo ‘zonder woorden’ doe.
Laat je me dinsdag, na volle maan, weten hoe jij jouw authentieke Volle Maan Ritueel uitgevoerd en beleefd hebt? Laten we ervaringen uitwisselen om elkaar te inspireren! Zeg 'Yes' als je dat doet!

http://jolandalinders.com/meer-dan-44-tips-authentiek-volle-maan-ritueel/
Wait while more posts are being loaded