Profile cover photo
Profile photo
Johnny Speiermann
522 followers
522 followers
About
Johnny's posts

Post has attachment
Hvis du bruger flere computere med samme eller forskellige operativsystemer, kan jeg anbefale http://synergy-project.org/.

Softwareløsning, der gør det muligt at bruge samme mus og tastatur på alle dine computere.

Hmm. Hvis jeg bestiller en bil i USA er det $60 billigere for den mindste model, hvis jeg bestiller fra Tjekkiet i stedet for fra Danmark. Måske man skulle starte et biludlejningsfirma og ansætte et par tjekker.

God idé. I Prag kan man bestille en Drink & Drive-taxi.

Hvis du er i bil og får drukket lidt for meget, så kan du bestille en taxi med 2 mand. Den ene kører dig hjem, og den anden følger efter i din bil, så den også kommer hjem.

Og prisen er den samme som en almindelig taxi.

Er der nogen, der kan foreslå et godt projektstyringsværktøj? Jeg har bl.a. brug for, at en opgave kan tildeles en prioriteret liste over personer, så kun én person får besked om en opgave, og så sendes opgaven til nr. 2, hvis 1. prioriteten afviser opgaven.

Spørgsmål til mail marketing-folket:

En PS-linje er et stærkt værktøj, men da jeg arbejder mest med den sproglige del, så har jeg et spørgsmål til en meget lille detalje:

Er der nogen, der har testet, om det gør en forskel, om man skriver "PS:" eller "PS!"?

Der er ingen sproglige regler for, om man skriver "PS.", "PS:" eller "PS!". Fra et sprogligt synspunkt er det dog vigtigt, at vi gør det ens hver gang. Og så skal vi helst undgå udråbstegn på dansk.

Så jeg synes, at det kunne være interessant at vide, om man kan påvirke folk ved at bruge "PS: for your info" og "PS! Act now on this call to action".

Tak for input.

Overvejer at blive troende eller "lønslave". Kunne være sjovt at prøve at holde fri i Påsken.

Nogen der ved, hvad "SPKR" står for i firmanavne? Bruges ofte i ApS-navne.

Hvis jeg søger på CVR.dk, så får jeg kun opløste virksomheder, men der er dog nogle, der bruger SPKR, selvom de stadig kører.

Min datter på 10 fortalte, at hun havde set +Blom fortælle sin historie på DR Ultra. Så nu vil hun også være selvstændig. Det virker åbenbart bedre, når det kommer fra andre end ens far. :-) Nu bliver det spændende at se, om hun går ind og tømmer sin sparegris.
Wait while more posts are being loaded