Profile

Cover photo
Johnny Dertien
Works at iboardcast.com
Lives in Amsterdam
480,205 views
AboutPostsReviews

Stream

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Wauw!
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Grote fan van Hasenchat Music. Lekkere beats voor de video's!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Mooie video, gekke actie. Lekker om het weekend mee te beginnen!
 ·  Translate
 
Sin palabras!! Kilian Martin y Brett Novak nos vuelven a sorprender con este pedazo de video. Gracias!!
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Werkt ook op dinsdag!
 ·  Translate
 
Every Monday in May is MAI TAI MONDAY!

Try the Greaser's recipe for a fruity and colourful version of this classic drink: the Orange Mai Tai!
If you were to ask me, adding more fruit juices to a Mai Tai makes it taste even better. This Orange Mai Tai contains orange juice as well as lime juice.
View original post
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Snel een stukje schrijven! Nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen.
 ·  Translate
De uitdaging Ok, so this is your last chance to join our Start-A-Blog Challenge and free 7-day Dream Job writing habits course. Ik las dit en dacht: waarom zou iemand die slecht is in spelling, iets wat dyslectisch is en een hekel heeft aan opstellen schrijven een blog gaan beginnen. Wie gaat dat lezen? Nu zijn we een maand later. Staan 35 blog post online en zijn er meer dan 2000 bezoeken op johnny13.nl geweest. Dictee op de basisschool (1) Het...
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Gast Blog geschreven voor +The Greaser and the Doll 
 ·  Translate
 
Long time skateboarder and host of iboardcast.com +Johnny Dertien has written a guest post for us! Read about his Independent tattoo in our very first guest post, below.
Long time skateboarder and host of iboardcast video podcast Johnny 13 has written a guest post for us! He tells you the story behind his Independent tattoo.
View original post
1
The Greaser and the Doll's profile photo
 
Thanks again, Johnny!!
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
De beste windsurfers van Nederland stonden klaar voor de 2e stop van het #nk   #windsurfen  op de Grevelingendam in #zeeland   #fruittogo   #funsporttour2015  
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Onze agenda stond afgelopen weekend tot de nok toe vol. #skimboarding   #skimboard  
 ·  Translate
Pinksterweekend 2015 staat in mijn agenda als een super druk weekend. Er waren meerdere actiesport evenementen gepland en daar wilde ik zo min mogelijk van missen. Maar je kan niet overal tegelijkertijd zijn. EK Skimboard Noordwijk   Europees Kampioenschap Skimboarden De zaterdag morgen begon natuurlijk op het voetbalveld. Er was dit weekend helaas geen tijd om zelf de wedstrijd te kijken (2-3 gewonnen. Go Hellas!) want in Noordwijk was het Kite...
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Er bestaan vele vormen van suiker. Glucose is daar één van. Glucose is de brandstof voor je lichaam. Het is dus belangrijk dat je voldoende energie in je lichaam krijgt.... Maar niet teveel!
 ·  Translate
Twee weken geleden was het op het nieuws: in 2030 zijn wij allemaal te zwaar. Daar moet wat aan gedaan worden. Ja oké, denk ik dan, maar wat dan. Het is heel simpel voor de instanties om zo’n bewering de wereld in te gooien. Te zeggen dat we teveel, te zoet, te vet en te zout eten, maar er wordt nooit bij gezegd wat jij er dan aan kan doen.
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Je kent ze wel die opmerkingen:"wat een coole tattoo's" of "wat een hip hoedje heb jij op. Hoezo, die draag ik al jaren!
 ·  Translate
"Modieus baardje heb je" - "O, jij hebt ook van die coole tattoo's" - "Leuk hé, die skateboard trend" - "Wat een hip hoedje heb jij op" Wordt jij als actiesporter ook gek van die vragen en opmerkingen. Ik mag dan wel een midlife crisis hebben maar dit zijn dingen die ik al mijn hele leven doe en draag. Vaak met een reden.   Oude klassenfoto Toen ik op zoek was naar mijn school rapport voor de blog post over dyslectie kwam ik een oude klassenfoto ...
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Dingen die niets kosten en toch onbetaalbaar zijn.Waar word jij gelukkig van? 
 ·  Translate
De ijsvogel Op weg naar Studio 13, vlak voordat ik het park uitreed, scheerde hij vlak voor mij langs, een ijsvogel. Blauwe bliksem worden ze wel genoemd. Nu weet ik waarom. Ik stak mijn handen in de lucht en schreeuwde YES! Dit was een zeldzaam moment. Een ijsvogel zo dichtbij, daar werd ik echt even gelukkig van.   Wat is het mooiste wat u tot nu toe heeft meegemaakt? Op mijn werk praat ik vaak met mensen die in het laatste hoofdstuk van hun le...
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
To skateboard, you need to be open-minded.
The Black Label founder weighs in on what's happening in skateboarding today.
1
Add a comment...
People
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Amsterdam
Previously
Amsterdam
Story
Tagline
Johnny Dertien host van de iboardcast video podcast.
Introduction
Johnny Deurholt ook wel Johnny 13 is de host van de iboardcast video podcast. Elke week maken wij een nieuwe boardsports video.
Skateboarden, snowboarden, wakeboarden, BMX, of freeski. Als wij het een mooi action sport event vinden dan gaan wij er heen om te filmen. Deze Extreme Sports video's kan jij gratis bekijken op onze website www.iboardcast.com - youtube.com/iskateboardvidcast - of hier op Google+.

Kijk jij ook mee?
Bragging rights
Kom op de leukste plekken, spreek de leukste mensen, film de tofste sporten, heb een fantastische vrouw en coole kinderen..... Leven is cool.
Work
Occupation
Video Podcaster
Employment
  • iboardcast.com
    video podcaster, present
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Married
Deskundig en up to date.
Public - in the last week
reviewed in the last week
Midden in de randstad vind je cablepark Wet n Wild met het 0172 Wake Park. Daan Rigter is de man achter het wakeboard park en de obstakels. En met zijn wakeboard ervaring weet je dat je hier goed zit. Het mooie aan dit park is dat alle obstakels aan 1 kant van de baan liggen (behalve een kleine kicker) en laat dat nu aan de walkant zijn. Als je dus valt, hoef je niet lang te zwemmen. Dat maakt dit de ideale plek om tricks te oefenen. Het park bestaat uit 2 Kickers, 1 aan de binnenkant (deze is iets lager) en 1 aan de buitenkant. Dan een Rooftop aan de buitenkant en een Straight Box aan de binnenkant, een Step-up Rail (zie de foto) en aan het eind een uprail van Park Solutions. Gedurende de zomermaanden kan je bij Daan een Obstacle Clinic volgen zodat je je park skills kan verbeteren. Als je een goede wakeboarder wilt worden dan is dit de ideale spot. Meer park reviews op onze website.
• • •
Public - 11 months ago
reviewed 11 months ago
Wij kregen een uitnodiging om eens te komen skateboarden in skatepark de Wezenlanden in Zwolle. Omdat wij toch op weg waren naar het Skatepark in Harderberg leek ons dit een goede tussenstop. Het skatepark ligt aan de rand van het stadspark vlak voor het provinciehuis van Overijssel. Het eerste wat opvalt is het wat ruwe asfalt. Niet dat het slecht rijdt, maar we zijn ondertussen wel aan het gladde beton van andere skateparken gewent. In het park vind je een wat gedateerde opstelling. Met aan de ene kant een bank, quarter, bank opstelling. Aan de andere kant het zelfde maar dan in twee stappen. Daartussen wat obstakels. Maar alles is aanwezig. Curbs, hubbas, rails en een gekke push bump. Aan de kop vind je een flinke pool. Niet diep, wel groot. En met een prima flow. En de bowl sluit direct aan op het street gedeelte. Dit is een KEER GAAN park. Zeker als je het combineert met een bezoek aan het skatepark van Harderberg.
• • •
Public - a year ago
reviewed a year ago
5 reviews
Map
Map
Map
Wij kregen van @dafurskater een uitnodiging om eens te komen skateboarden in skatepark de Wezenlanden in Zwolle. Omdat wij toch op weg waren naar het Skatepark in Harderberg leek ons dit een goede tussenstop. Het skatepark ligt aan de rand van het stadspark vlak voor het provinciehuis van Overijssel. Het eerste wat opvalt is het wat ruwe asfalt. Niet dat het slecht rijdt, maar we zijn ondertussen wel aan het gladde beton van andere skateparken gewent. In het park vind je een wat gedateerde opstelling. Met aan de ene kant een bank, quarter, bank opstelling. Aan de andere kant het zelfde maar dan in twee stappen. Daartussen wat obstakels. Maar alles is aanwezig. Curbs, hubbas, rails en een gekke push bump. Aan de kop vind je een flinke pool. Niet diep, wel groot. En met een prima flow. En de bowl sluit direct aan op het street gedeelte. Dit is een KEER GAAN park. Zeker als je het combineert met een bezoek aan het skatepark van Harderberg.
• • •
Public - a year ago
reviewed a year ago
Op het weg naar het zuiden, naast de A13 ligt dit killer park die je op je trip niet mag missen. Het Red Rock skatepark is uit drie delen opgebouwd. Een normaal street gedeelte met verschillende hips, boxen, banks en een euro gap. Een street plaza. En een bowl. Het park zit strak in elkaar een heeft een goede flow. Je hoeft niet echt te wennen. Het rijd hier gewoon lekker. Je bent hier zo een uur of twee zoet. Meteen even tanken bij de buren en dan weer verder. Op weg naar de zon.
• • •
Public - a year ago
reviewed a year ago