Profile

Cover photo
Johnny Dertien
Works at iboardcast.com
Lives in Zaanstad
589,582 views
AboutPostsReviews

Stream

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Heb jij al zo vette #poederbaas muts? Wij waren op bezoek op het Poederbaas HQ voor het verhaal achter deze mutsen.

http://www.iboardcast.com/2015/11/poederbaas-muts/
 ·  Translate
Poederbaas mutsen Op elk wintersport (of watersport) event waar Johnny13 staat te filmen hij komt ze tegen: Poederbaas mutsen. Felle kleuren, je kan ze niet missen. Johnny13 was benieuwd naar het verhaal onder de mutsen. Hij maakte een afspraak met Stenmar IJff, het brein achter Poederbaas. Johnny13 stapte in de auto, op naar het Poederbaas HQ. Daar kreeg hij een rondleiding en hoorde hij het verhaal achter Poederbaas. Koude winter Ben jij al ...
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Bibian Mentel laat ons keer op keer zien dat er maar 1 weg is: Vooruit!
 ·  Translate
Bibian is voor de tweede keer dit jaar aan het strijden tegen kanker. Wij; man, kinderen, vrienden en familie staan helaas machteloos en wij zijn boos. Boos dat die ziekte kanker weer terug is. Daarom schreeuwen wij het uit, wij schreeuwen voor schone...
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Vandaag ben ik 44 geworden. Mijn neefje werd zestien. Wat zijn de verschillen? #zestien   #verjaardag  
 ·  Translate
De afgelopen 28 jaar zijn er heel wat regels voor de jeugd gemaakt. Bier mag niet meer en stap niet zo maar op een brommer. Kraken? Vergeet het maar!
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Soms kom je een video tegen en dan denk je wauw! #redbull   #wakeboard  
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Wauw!
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Grote fan van Hasenchat Music. Lekkere beats voor de video's!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
De eerste #snowboard video van het seizoen. L1 Premium Goods
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Vanmiddag stond ik met mijn camera voor #arfojack   Check eens wie hem kwam feliciteren....
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Af en toe komt er een #boardsport   event voorbij wat de Nederlandse scene echt een boost geeft. Deze keer was het the Hague #freestylepro  
#skateboard   #snowboard   #bmx   #wakeboard   #mtb  
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Net thuis van de campeer trip moest ik toch even iets schrijven. De wonderbaarlijke transformatie als mensen op de #camping  staan.
 ·  Translate
Elk jaar, in de zomermaanden ondergaat een groot gedeelte van het Nederlandse volk een wonderbaarlijke transformatie. We gaan namelijk op binnenkort vakantie. Snel thuis nog even leuke bikini of zwembroek kopen. Stel je voor dat ze dat niet op je vakantie bestemming hebben. Dan loop je wel 14 dagen voor lul. Ikzelf hoor bij de groep die in juli de klapkar weer van stal haalt, even de stof er af poetst, spullen er in, en dan hup naar de camping. D...
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
De beste windsurfers van Nederland stonden klaar voor de 2e stop van het #nk   #windsurfen  op de Grevelingendam in #zeeland   #fruittogo   #funsporttour2015  
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Onze agenda stond afgelopen weekend tot de nok toe vol. #skimboarding   #skimboard  
 ·  Translate
Pinksterweekend 2015 staat in mijn agenda als een super druk weekend. Er waren meerdere actiesport evenementen gepland en daar wilde ik zo min mogelijk van missen. Maar je kan niet overal tegelijkertijd zijn. EK Skimboard Noordwijk   Europees Kampioenschap Skimboarden De zaterdag morgen begon natuurlijk op het voetbalveld. Er was dit weekend helaas geen tijd om zelf de wedstrijd te kijken (2-3 gewonnen. Go Hellas!) want in Noordwijk was het Kite...
1
Add a comment...
Story
Tagline
Videograaf \ Podcaster \ CamJo \ Show Host
Introduction
Johnny Deurholt ook wel Johnny 13 is de host van de iboardcast video podcast. Elke week maken wij een nieuwe boardsports video.
Skateboarden, snowboarden, wakeboarden, BMX, of freeski. Als wij het een mooi action sport event vinden dan gaan wij er heen om te filmen. Deze Extreme Sports video's kan jij gratis bekijken op onze website www.iboardcast.com - youtube.com/iskateboardvidcast - of hier op Google+.

Kijk jij ook mee?
Bragging rights
Kom op de leukste plekken, spreek de leukste mensen, film de tofste sporten, heb een fantastische vrouw en coole kinderen..... Leven is cool.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Zaanstad
Previously
Amsterdam
Work
Occupation
Video Podcaster
Employment
  • iboardcast.com
    video podcaster, present
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Married
Deskundig en up to date.
Public - 3 months ago
reviewed 3 months ago
Midden in de randstad vind je cablepark Wet n Wild met het 0172 Wake Park. Daan Rigter is de man achter het wakeboard park en de obstakels. En met zijn wakeboard ervaring weet je dat je hier goed zit. Het mooie aan dit park is dat alle obstakels aan 1 kant van de baan liggen (behalve een kleine kicker) en laat dat nu aan de walkant zijn. Als je dus valt, hoef je niet lang te zwemmen. Dat maakt dit de ideale plek om tricks te oefenen. Het park bestaat uit 2 Kickers, 1 aan de binnenkant (deze is iets lager) en 1 aan de buitenkant. Dan een Rooftop aan de buitenkant en een Straight Box aan de binnenkant, een Step-up Rail (zie de foto) en aan het eind een uprail van Park Solutions. Gedurende de zomermaanden kan je bij Daan een Obstacle Clinic volgen zodat je je park skills kan verbeteren. Als je een goede wakeboarder wilt worden dan is dit de ideale spot. Meer park reviews op onze website.
• • •
Public - a year ago
reviewed a year ago
Wij kregen een uitnodiging om eens te komen skateboarden in skatepark de Wezenlanden in Zwolle. Omdat wij toch op weg waren naar het Skatepark in Harderberg leek ons dit een goede tussenstop. Het skatepark ligt aan de rand van het stadspark vlak voor het provinciehuis van Overijssel. Het eerste wat opvalt is het wat ruwe asfalt. Niet dat het slecht rijdt, maar we zijn ondertussen wel aan het gladde beton van andere skateparken gewent. In het park vind je een wat gedateerde opstelling. Met aan de ene kant een bank, quarter, bank opstelling. Aan de andere kant het zelfde maar dan in twee stappen. Daartussen wat obstakels. Maar alles is aanwezig. Curbs, hubbas, rails en een gekke push bump. Aan de kop vind je een flinke pool. Niet diep, wel groot. En met een prima flow. En de bowl sluit direct aan op het street gedeelte. Dit is een KEER GAAN park. Zeker als je het combineert met een bezoek aan het skatepark van Harderberg.
• • •
Public - a year ago
reviewed a year ago
5 reviews
Map
Map
Map
Wij kregen van @dafurskater een uitnodiging om eens te komen skateboarden in skatepark de Wezenlanden in Zwolle. Omdat wij toch op weg waren naar het Skatepark in Harderberg leek ons dit een goede tussenstop. Het skatepark ligt aan de rand van het stadspark vlak voor het provinciehuis van Overijssel. Het eerste wat opvalt is het wat ruwe asfalt. Niet dat het slecht rijdt, maar we zijn ondertussen wel aan het gladde beton van andere skateparken gewent. In het park vind je een wat gedateerde opstelling. Met aan de ene kant een bank, quarter, bank opstelling. Aan de andere kant het zelfde maar dan in twee stappen. Daartussen wat obstakels. Maar alles is aanwezig. Curbs, hubbas, rails en een gekke push bump. Aan de kop vind je een flinke pool. Niet diep, wel groot. En met een prima flow. En de bowl sluit direct aan op het street gedeelte. Dit is een KEER GAAN park. Zeker als je het combineert met een bezoek aan het skatepark van Harderberg.
• • •
Public - a year ago
reviewed a year ago
Op het weg naar het zuiden, naast de A13 ligt dit killer park die je op je trip niet mag missen. Het Red Rock skatepark is uit drie delen opgebouwd. Een normaal street gedeelte met verschillende hips, boxen, banks en een euro gap. Een street plaza. En een bowl. Het park zit strak in elkaar een heeft een goede flow. Je hoeft niet echt te wennen. Het rijd hier gewoon lekker. Je bent hier zo een uur of twee zoet. Meteen even tanken bij de buren en dan weer verder. Op weg naar de zon.
• • •
Public - a year ago
reviewed a year ago