Profile

Cover photo
Johnny Dertien
Works at iboardcast.com
Lives in Amsterdam
346,792 views
AboutPostsReviews

Stream

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
13 februari: Nail the Rail. Wie maakt de langste boardslide? Dit event staat zeker op onze agenda. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Wij kregen een uitnodiging om samen met het +Vans Off The Wall  #Skate team de Vans Gilbert shoes te testen in +Pier15 Skatepark 
 ·  Translate
Met trots kunnen wij zeggen dat Vans al een lang tijd een vaste partner van iboardcast is. En ook in 2015 werken we weer samen. Om dat te vieren nodigde Vans ons uit om mee te doen met de Vans Gilbert Crockett Weartest. De 10 beste skateshops van Nederland en België waren uitgenodigd om naar Pier 15 in Breda te komen. Daar kregen zij eerst een nieuw paar Gilbert Crockett Pro Shoes om daarna lekker te gaan skateboarden in het park. Natuurlijk was ...
1
Add a comment...
 
Vorige week was er in Ladybird Skatepark de battle Belgie vs Nederland "FINISH HIM". De iboardcast.com video staat op de timeline...

#skateboard   #ladybird   #belgie   #Nederland   #battle  
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Wat een dikke video!
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Afgelopen september waren wij in Chantilly voor de finale van the Millennium. De World Cup van het subair paintball. Het team van +AmsterdamHeat  had 2 doelen: het toernooi winnen en promoveren naar de CPL. De paintball pro league.
Gaat het de mannen lukken om de eerste plek te pakken en volgend jaar mee te spelen met de allergrootste teams van de wereld.

+Social Paintball +PAINTBALL CHANNEL +PbNation Paintball +PBXS (Paintball Extreme Sports) 
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
#NK #kiteboarding  voor de Jeugd. We moesten 8 dagen wachten... maar toen ging het toch echt los op de Brouwersdam.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
 
Taylor Sieling goes back D on the "Squatch Rail" DIY. See more photos and video in my latest Skidmark Skatemag blog post.

http://skidmarkskatemag.com/blogs/tranny-love/16337320-the-squatch-rail
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Nederland en België strijden om de winst in Ladybird Skatepark in Tilburg. Welke coach heeft het beste elftal.
 ·  Translate
De beste skateboarders uit Nederland en België waren naar Ladybird skatepark in Tilburg gekomen voor de skateboard Interland Nederland tegen België. Bondscoaches Mike van Anrooy (NL) en Ben Daeleman (B) moesten beide een elftal selecteren uit de 50 skateboards die in de voorronden al het dak er af skaten. De Belgen stonden al met 3-0 voor dus zou het de Nederlanders deze keer lukken er met de winst, en de 1100 euro, vandoor te gaan. Video produc...
1
Add a comment...
 
Nederland vs België: Dit is wat ik zoek!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
Hebben jullie Sewa’s Sequence – The ultimate combo al gezien. Wij hebben hem gepost op onze website.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Johnny Dertien

Shared publicly  - 
 
De finale van de beste #skateboard  wedstrijd van het jaar: De +Vans Riopriot 2014 in skatepark Flesg and Bones in Belgie.  Burnside pakt de 1e plek.

+Vans Off The Wall 
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Het dak ging er af tijdens de finale van de +Vans Off The Wall  Shopriot in skatepark Flesh and Bones in Aalst Belgie

#Vans   #Shopriot   #vansshopriot   #skateboard   #skateboarding  
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Amsterdam
Previously
Amsterdam
Story
Tagline
Johnny Dertien host van de iboardcast video podcast.
Introduction
Johnny Deurholt ook wel Johnny 13 is de host van de iboardcast video podcast. Elke week maken wij een nieuwe boardsports video.
Skateboarden, snowboarden, wakeboarden, BMX, of freeski. Als wij het een mooi action sport event vinden dan gaan wij er heen om te filmen. Deze Extreme Sports video's kan jij gratis bekijken op onze website www.iboardcast.com - youtube.com/iskateboardvidcast - of hier op Google+.

Kijk jij ook mee?
Bragging rights
Kom op de leukste plekken, spreek de leukste mensen, film de tofste sporten, heb een fantastische vrouw en coole kinderen..... Leven is cool.
Work
Occupation
Video Podcaster
Employment
  • iboardcast.com
    video podcaster, present
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Married
Midden in de randstad vind je cablepark Wet n Wild met het 0172 Wake Park. Daan Rigter is de man achter het wakeboard park en de obstakels. En met zijn wakeboard ervaring weet je dat je hier goed zit. Het mooie aan dit park is dat alle obstakels aan 1 kant van de baan liggen (behalve een kleine kicker) en laat dat nu aan de walkant zijn. Als je dus valt, hoef je niet lang te zwemmen. Dat maakt dit de ideale plek om tricks te oefenen. Het park bestaat uit 2 Kickers, 1 aan de binnenkant (deze is iets lager) en 1 aan de buitenkant. Dan een Rooftop aan de buitenkant en een Straight Box aan de binnenkant, een Step-up Rail (zie de foto) en aan het eind een uprail van Park Solutions. Gedurende de zomermaanden kan je bij Daan een Obstacle Clinic volgen zodat je je park skills kan verbeteren. Als je een goede wakeboarder wilt worden dan is dit de ideale spot. Meer park reviews op onze website.
• • •
Public - 6 months ago
reviewed 6 months ago
Wij kregen van @dafurskater een uitnodiging om eens te komen skateboarden in skatepark de Wezenlanden in Zwolle. Omdat wij toch op weg waren naar het Skatepark in Harderberg leek ons dit een goede tussenstop. Het skatepark ligt aan de rand van het stadspark vlak voor het provinciehuis van Overijssel. Het eerste wat opvalt is het wat ruwe asfalt. Niet dat het slecht rijdt, maar we zijn ondertussen wel aan het gladde beton van andere skateparken gewent. In het park vind je een wat gedateerde opstelling. Met aan de ene kant een bank, quarter, bank opstelling. Aan de andere kant het zelfde maar dan in twee stappen. Daartussen wat obstakels. Maar alles is aanwezig. Curbs, hubbas, rails en een gekke push bump. Aan de kop vind je een flinke pool. Niet diep, wel groot. En met een prima flow. En de bowl sluit direct aan op het street gedeelte. Dit is een KEER GAAN park. Zeker als je het combineert met een bezoek aan het skatepark van Harderberg.
• • •
Public - 7 months ago
reviewed 7 months ago
Op het weg naar het zuiden, naast de A13 ligt dit killer park die je op je trip niet mag missen. Het Red Rock skatepark is uit drie delen opgebouwd. Een normaal street gedeelte met verschillende hips, boxen, banks en een euro gap. Een street plaza. En een bowl. Het park zit strak in elkaar een heeft een goede flow. Je hoeft niet echt te wennen. Het rijd hier gewoon lekker. Je bent hier zo een uur of twee zoet. Meteen even tanken bij de buren en dan weer verder. Op weg naar de zon.
• • •
Public - 7 months ago
reviewed 7 months ago
4 reviews
Map
Map
Map
Wij kregen een uitnodiging om eens te komen skateboarden in skatepark de Wezenlanden in Zwolle. Omdat wij toch op weg waren naar het Skatepark in Harderberg leek ons dit een goede tussenstop. Het skatepark ligt aan de rand van het stadspark vlak voor het provinciehuis van Overijssel. Het eerste wat opvalt is het wat ruwe asfalt. Niet dat het slecht rijdt, maar we zijn ondertussen wel aan het gladde beton van andere skateparken gewent. In het park vind je een wat gedateerde opstelling. Met aan de ene kant een bank, quarter, bank opstelling. Aan de andere kant het zelfde maar dan in twee stappen. Daartussen wat obstakels. Maar alles is aanwezig. Curbs, hubbas, rails en een gekke push bump. Aan de kop vind je een flinke pool. Niet diep, wel groot. En met een prima flow. En de bowl sluit direct aan op het street gedeelte. Dit is een KEER GAAN park. Zeker als je het combineert met een bezoek aan het skatepark van Harderberg.
• • •
Public - 7 months ago
reviewed 7 months ago