Profile cover photo
Profile photo
John Kivit
95 followers
95 followers
About
John's posts

Google Glass verkopen?

Is er nog iemand die zijn Google Glass wil verkopen? Ik heb een opdrachtgever die er graag één of twee wil kopen. 

Youtube simpel afspelen op Glass?

Nog één vraag in de categorie 'dit moet toch kunnen' voor Glass demo's. Is er een eenvoudige manier om een serie video's van Youtube klaar te zetten om ze daarna af te spelen op Glass?

Tx,
John

Demo setup?

Hi mede Explorers. Nog steeds volop aan de slag met Google Glass? Ik wel en het presentatie en demo seizoen lijkt weer volop begonnen. Wat is jullie favoriete setup om het beeld van Glass op een beamer / laptop te laten zien? Ik heb verschillende oplossingen gebruikt, maar echt allemaal stabiel is het nog niet. Alle tips zijn welkom!

Dank,
John

Post has attachment
Nederlandse consumenten lijken nog niet warm te lopen voor Google Glass...

"Het merendeel van de Nederlandse consumenten is niet geïnteresseerd in Google Glass. Er is geen behoefte aan of men vindt het gevaarlijk. Daarnaast maakt een groot deel van de Nederlanders zich zorgen over privacy wanneer Google Glass in het straatbeeld op zal duiken. Dit blijkt uit marktonderzoek onder 1.008 Nederlandse consumenten door onderzoeksbureau Multiscope." 

Zijn er onder jullie al die praktijkervaring hebben met het koppelen van Google Glass via bluetooth met externe randapparatuur zoals keyboards, (hand) scanners of andere apparaten. Het valt me op dat in meerdere (klant) gesprekken hierom gevraagd wordt, maar dat er online nog weinig over te vinden is. 

Ik heb op dit moment een concrete case in de logistiek waarvoor het handig zou zijn om een vingerscanner (barcode scannen) te koppelen aan een Google Glass (voor de order pick lijst).

Any ideas are welcome!

De laatste dagen / weken lijkt mijn Google Glass retetraag te zijn. Ben ik de enige die dit ervaart of zijn er meer mensen met problemen sinds de laatste update? 

Post has attachment
Shareforce is op zoek naar een Linux server beheerder. 

Jij wordt verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van een dertigtal web-, database- en mailservers. Je begrijpt dat snelheid, beschikbaarheid en veiligheid belangrijk zijn voor onze klanten en hebt oog voor details. Je weet wat er nodig is om een platform te beheren waarin bedrijfskritische applicaties optimaal moeten presteren. Wij bouwen op jou en willen nu en in de toekomst een stevige basis hebben voor onze dienstverlening. Je maakt daarom samen met het management de juiste budget en leverancier keuzes.

http://www.shareforce.eu/nl/vacature-linux-server-beheerder
Photo

Post has shared content
Shareforce zoekt mobiele ontwikkelaars. Wil jij ontwikkelen voor smartphone, tablet, Google Glass of smartwatch? http://sharefor.eu/wMMGM

Post has attachment
Shareforce is op zoek naar een PHP developer. Pak de kans om je bestaande kennis te verdiepen of juist te verbreden! 

Post has shared content
Good news, the components are cheap, price can be lowered for mass market.
Google Glass cost price $80 - The materials used for Google Glass have a total cost price of only $80. Teardown.com took Google Glass apart and calculated the costs of each part. Google is selling Glass for a price of $1.500. http://sharefor.eu/2GmVWT
Wait while more posts are being loaded