Profile

Cover photo
John G. Pedersen
453 followers|371,645 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
Årets Mobil 2016
Og vinderen er... :-)

Samsung Galaxy S7 Edge. Stort tillykke til Samsung Danmark med førstepladsen.

Det skal så siges, at der var tæt løb mellem første og andenpladsen.

http://meremobil.dk/2017/01/salaxy-s7-edge-aarets-mobil-2016/

Resultatet er baseret på en læserafstemning.

Vh John G.
 ·  Translate
Årets Mobil 2016 blev Samsung Galaxy S7 Edge, men andenpladsen endte som en kæmpe overraskelse. Se også hvilken telefon der er 'bedst til prisen'.
1
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
Det er godt nok længe siden jeg har gjort noget her på G+. Er der overhovedet liv i det eller er det slut?
 ·  Translate
2
Morten Ganer's profile photoThomas Pedersen's profile photoMads Thomsen's profile photo
3 comments
 
Her er masser af liv, men man skal selv finde de rigtige at følge. Det er min primære kilde til IT relaterede nyheder. Sker der noget nyt, bliver nyheden lynhurtigt spredt her, men det gør den formodentlig også på andre sociale medier.
Det er desuden et fint sted at dele billeder og så er her (endnu) ingen reklamer og det er et kæmpe plus.
Jeg bliver hængende så længe det eksisterer. Jeg har prøvet andre steder og de tiltalte mig ikke pga for meget personligt fnidder, løgne og overdrivelser.
Google Plus bliver drevet af en stab af ret kompetente mennesker som man forbavsende nemt kan komme i kontakt med. Der bliver lyttet meget til feedback og selvom man måske ikke lige lægger mærke til det bliver brugerfladen konstant opdateret på den baggrund.
 ·  Translate
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
Har du interesse i den dårlige kvalitet, at antennerne inde i vores smartphones ofte er i? I så fald skal du høre den seneste udgave af Teknologimagasinet MereMobil, der udkommer som podcast.

Jeg har nemlig undret mig over, hvorfor ingen bød ind på en opgaveløsning, da Energistyrelsen satte gang i en ny mobilantennetest. Ikke mindst hvorfor Aalborg Universitet bød ind? Så vidt jeg ved er de de eneste i Danmark, der kan udføre sådanne tests.

Når jeg interesserer mig for det handler det om, at der alt for ofte fokuseres på mobilnetværkene, når der tales dækning. Men faktisk er mobilernes dårlige antenner en utrolig vigtig faktor.

Lyt med her:
http://meremobil.dk/2016/03/podcast-34-derfor-vil-ingen-teste-hvor-ringe-din-mobilantenne-er/

Du kan også subscribe via iTunes - afgiv i øvrigt gerne en stemme og en kommentar på programmet :-)

https://itunes.apple.com/dk/podcast/id632639261
 ·  Translate
BAGGRUND: Ingen ville teste antennerne i smartphones for Energistyrelsen, fordi testmetoden kun er tilgængelig for producenterne. Hvor gode antenneegenskaberne er, i 25 aktuelle telefoner og fem tablets, skulle være offentliggjort den 29. marts 2016. I en rapport fra Energistyrelsen skulle forbrugerne kunne aflæse hvor gode, eller dårlige, antennerne er i de testede produkter, men testen blev i første omgang ikke til noget. Som vi tidligere har b...
3
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
TIP: Hvor varm må mobilopladeren egentlig blive, før man skal smide laderen til elektronikskrot?

Her er svaret :-)
http://meremobil.dk/2016/03/saa-varm-maa-mobilopladeren/
 ·  Translate
TIP: Mobilopladeren må gerne blive varm, men ikke føles brændende i hånden. Læs her hvor varm opladeren må blive. Når din smartphone, hvad enten det er en Android eller iPhone, oplades, så udvikler det varme i batteriet, men også opladeren bliver varm. Debatten om de potentielt farlige Apple-opladere har kørt et stykke tid, hvilket har fået flere forbrugere til at undre sig over varmeudviklingen fra særligt opladeren, der bliver meget varm – og d...
3
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
OPRÅB: Kære danske medier. Den nye #iPhoneSE koster IKKE 2.500 kroner. Det er så forkert som det næsten kan blive.

iPhone SE koster 3.699 kroner i Danmark for udgaven med 16 GB.

Læs de korrekte priser her:
http://meremobil.dk/2016/03/iphone-se-danske-priser-tilgaengelighed/

I både aviser, radio m.v. kan man læse/høre, at der videregives forkerte priser... Arhhhh :-/ #dkmedier
 ·  Translate
Hvad koster iPhone SE i Danmark? Her er overblikket over den danske pris og tilgængelighed. Apple præsenterede iPhone SE fra Town Hall, i deres hovedkvarter, i Cupertino, Californien. Telefonen har en skærm på 4 tommer, men hardwaren matcher på mange punkter hardwaren fra iPhone 6S. En iPhone SE er altså en iPhone 6S pakket sammen i et mindre format, men i udtrykket fra en iPhone 5S. – Alt du skal vide om iPhone SE iPhone SE erstatter iPhone 5S i...
3
Thor B. S. Nørregaard's profile photo
 
3.699 hmm sindsygt, trist hvis folk gider at bruge penge på den, de gamle mænd hos apple griner af deres fans.
 ·  Translate
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
Her er Årets Mobil 2015 :-)
 ·  Translate
 
Årets Mobil 2015 blev en #Android
Vinderen i år er #Samsung Galaxy S6 Edge. Se hitlisten her: http://meremobil.dk/2016/01/samsung-galaxy-s6-edge-er-aarets-mobil-2015/
 ·  Translate
Årets Mobil 2015 blev Samsung Galaxy S6 Edge, som tydeligt slog iPhone 6S. Samsung og Apple blev presset lidt af Nexus 6P. Afstemningen om den prestigefyldte titel som ”Årets Mobil” er slut. 34 nominerede telefoner konkurrerede side om side for at vinde titlen. Det var fra starten af afstemningen tydeligt, at 2015-vinderen skulle findes i et opløb mellem Apple og Samsung, hvilket ikke som sådan er overraskende, da disse to brands sidder på hovedp...
3 comments on original post
5
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
Så er jeg klar med et nyt #podcast

Hvis du har interesse i lyd, og ikke mindst gerne vil have mere ud af streaming-tjenester som Spotify, Tidal, Deezer og Apple Music, så lyt med.

Jeg har talt med lyd-ekspert Thomas Holm Petersen fra Hi Fi Klubben. Han fortæller, at Spotify faktisk kan lyde rigtigt godt - og så går vi ellers ombord i streamingsnak, lydformater, højtalere om komprimering af musik.

God weekend lytning :-)

http://pod.services/meremobil/sadan-far-du-bedre-lyd-fra-streamingtjenesterne/

 ·  Translate
PODCAST #38: Hvordan får jeg Spotify til at lyde bedre? Her får du tips til, hvordan du optimerer på lydkvaliteten gennem det udstyr du bruger sammen med din foretrukne streamings-tjeneste. I episode 38 af Teknologimagasinet MereMobil er kan du møde Thomas... #musik #podcast #streamingtjenester
2
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
TEST: Normalt tester jeg ikke telefoner, der ikke sælges i Danmark.

Årsagen er, at jeg ikke vil ud og købe testprodukter (så kan jeg hurtigt få tømt kassen). Desuden er der rigeligt at se til, når man bare fokuserer på dem som sælges i Danmark, officielt.

Pixel XL fra Google er en forskel. Det er en signaturtelefon, der skal vise hvad Android kan - sådan som Google har tænkt det. På mange punkter, er det denne oplevelse, at Android-producenterne skal stræbe efter.

Pixel XL er en voldsomt FED telefon :-) når det kommer til den samlede oplevelse. Designet er kedeligt, og du har ikke en masse "fancy features" - men nøøøj hvor det virker, det som er tilbage.

Tag med på rejsen ind i Pixel XL, og læs hvorfor du skal være rigtig ærgerlig over, at Pixel-telefonerne ikke sælges officielt i Danmark :-/

/John G :-)
http://meremobil.dk/2016/11/pixel-xl-test/

 ·  Translate
TEST: Genialt kamera, kraftig hardware og helt igennem en fed telefon. Pixel XL fører andre, og viser hvordan Android skal skæres.
1
Kim Østergaard Christiansen's profile photoJesper Thorius's profile photo
2 comments
 
Hej John, jeg har flere steder læst at Nexus 6 også får android 7.1. Så det bliver spændende at se om du har ret mht det, når du skriver det modsatte i indlægget. 😀
 ·  Translate
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
Så er Galaxy S7 og S7 Edge telefonerne sendt hjem til Samsung Danmark efter endt testperiode.

Derfor har jeg fundet Galaxy S6 Edge+ frem fra skuffen. Savner jeg noget? Ikke det store :-)

Vh John G.

http://meremobil.dk/2016/03/3-ting-jeg-savner-paa-samsung-galaxy-s7-s7-edge/
 ·  Translate
Farvel til Galaxy S7 og S7 Edge, og det er ikke meget jeg savner, efter årets topmodeller er sendt retur. Så fik Samsung deres Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge tilbage efter endt testperiode. Ingen tvivl om det er fede telefoner, som helt klart sætter en høj standard for, hvordan et topprodukt skal fungere og se ud. Jeg startede min test med Edge-modellen, som i designudtrykket er den klart fedeste, men jeg blev aldrig venner med Edge-funktionerne, de...
1
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
Podcast: Hvorfor ikke benytte påskens sidste dag til at lytte vores seneste #podcast?

Vi har sat fokus på sagen hvor Energistyrelsen gerne ville teste hvor dårlige (eller gode) antennerne er inde i vores telefoner. Trods den åbenlyse vigtighed af en sådan undersøgelse kom der ikke nogle bud på opgaven.

I episoden "Derfor vil ingen teste din dårlige mobilantenne" taler vi med sagens parter. Du får blandt andet svar på, hvad der skal ske fremadrettet, og hvorvidt mobilantennerne overhovedet bliver testet.

Teknologimagasinet MereMobil, episode 34, varer cirka 23 minutter. God fornøjelse :-) Hilsen John G.

http://meremobil.dk/2016/03/podcast-34-derfor-vil-ingen-teste-hvor-ringe-din-mobilantenne-er/

 ·  Translate
Podcast: Download BAGGRUND: Ingen ville teste antennerne i smartphones for Energistyrelsen, fordi testmetoden kun er tilgængelig for producenterne. Hvor gode antenneegenskaberne er, i 25 aktuelle telefoner og fem tablets, skulle være offentliggjort den 29. marts 2016. I en rapport fra Energistyrelsen skulle forbrugerne kunne aflæse hvor gode, eller dårlige, antennerne er i de testede produkter, men testen blev i første omgang ikke til noget. Som ...
1
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
Så er vi klar med endnu et podcast. Lidt længe siden den seneste udsendelse var online, men tiden har desværre ikke været til det.

Jeg håber du vil lytte og synes om programmet :-)

Tak til +Mike Forde der har stået for produktionen og finpudsningen.

vh John G.


 ·  Translate
 
#Podcast : Så er vi klar med endnu en udgave af Teknologimagasinet MereMobil, som du kan lytte online, på YouTube og i iTunes.

Kom med bag processen bag #ID1 fra ID2ME i denne episode er gæsten Christina Agger, grundlægger og idékvinde bag ID1

Hør blandt andet:

– Hvordan ID1 blev til
– Hvorfor softwaren ikke er udsendt som en launcher i Google Play
– Hvordan tør Christina Agger satse alt på en telefon?
– Hvis ikke ID1 bliver en succes. Hvad så?
– Gode råd til iværksættere

Læs mere her:
http://meremobil.dk/2016/01/podcast-33-derfor-tror-id2me-paa-succes-for-id1/

Find også podcasten på iTunes:
https://itunes.apple.com/dk/podcast/meremobil.dk/id632639261

Hvis du synes om programmet så giv os gerne en stemme på iTunes.

God fornøjelse med lytningen :-) / John G.
 ·  Translate
View original post
3
Add a comment...

John G. Pedersen

Shared publicly  - 
 
Hjælp os med at kåre Årets Mobil 2015

Stem nu: http://meremobil.dk/2015/12/aarets-mobil-2015-stem-nu/

Del gerne med dine venner :-) Tusinde tak på forhånd for hjælpen.

PS. Rigtig glædelig jul… :)
 ·  Translate
AFSTEMNING: 2015 lakker mod enden, og vi skal have fundet Årets Mobil 2015, valgt af køberne. Afgiv din stemme her. Inden længe skal vi skifte sidste side på 2015-kalenderen ud med første side i 2016. Derfor er det også blevet tid til at se tilbage og gøre status over de bedste mobiltelefoner i år. Året har budt på en række interessante produkter, selvom det er begrænset med de helt store revolutioner. Du kan læse alle anmeldelserne fra i år i li...
3
2
Add a comment...
Story
Tagline
Mobilekspert og foredragsholder
Introduction
Mobilekspert, journalist, foredragsholder og grundlægger af Mobilsiden.dk. I dag ejer jeg Meremobil.dk der leverer indhold til om mobilbranchen, smartphones og tablets til forskellige medier.
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Networking
Other names
John G.
Work
Occupation
Journalist, foredragsholder, mobilekspert
Hyggeligt personale med et glimt i øjet. Stegt flæsk med persillesovs er de kendte for.
Public - a month ago
reviewed a month ago
Frisklavet og virkelig velsmagende!
Public - 2 months ago
reviewed 2 months ago
God placering men langsom elendig betjening.
Public - a year ago
reviewed a year ago
8 reviews
Map
Map
Map
Virkelig sløv og langsom betjening. Men plus for, at det er lokalt.
Public - 2 months ago
reviewed 2 months ago
Glimrende shopping oplevelse og parkering lige ved døren, gratis.
Public - a year ago
reviewed a year ago