Profile cover photo
Profile photo
Johanna Amnelin
836 followers
836 followers
About
Posts

Post has attachment
Ihanaa, että olet päätynyt esittelysivuillemme lukemaan tarinaa Saaren Taika tuotteista sekä ideologiasta niiden takana!
Kerron ihan aluksi kuka minä olen ja keitä perheeseeni kuuluu:
Nimeni on Johanna Amnelin ja olen synnynnäinen taiteilija- ja taistelijaluonne!
Synnyin vuonna 1976 Turussa työläisperheeseen jossa toisinaan toinen- tai molemmat vanhemmat toimivat yrittäjinä ja toisinaan tekivät kahtaa työtä pärjätäksemme.
Olin ujo lapsi ja aina hiukan erilainen. Myöhemmin aikuisena erilaisuudelleni löytyi selityskin, se on erityisherkkyys ja ADD, eli tuttavallisemmin tarkkaavaisuushäiriö. Huonon koulumenestykseni syy ei siis ollut tyhmyys eikä laiskuus vaan keskittymisen ongelmat ja aivojeni neurologinen erilaisuus.
Onneksi aikuisena olen päässyt näyttämään todellisen minäni opiskelemalla itselleni tuotekehittäjän erikoistutkinnon, sekä toimimalla yrittäjänä itseäni kiinnostavan aihepiirin parissa! Kurkkaa yksi monista minusta kirjoitetuista lehtiartikkeleista Me Naisten sivuilta 🙂Taiteilua ja taistelua olen harjoittanut aivan nuoresta asti ja olen taiteillut itseni valokuvauksen saralla kansainvälisten valokuvauskilpailujen palkintosijoille ja myös kansainvälisiin valokuvanäyttelyihin asti (mm. Lontoo, Sveitsi).
Taistelua taas olen tahtomattani saanut harjoittaa taistellessani itseni irti huumekoukusta, väkivaltaisesta parisuhteesta ja masennuksesta, tosin tätä jälkimmäistä taistelua käyn ihan päivittäin edelleenkin ja siitä syystä en jaksakaan työskennellä ihan niin pitkiä päiviä kuin yrittäjät yleensä.
Lue loppuun alta: 😁👍
Tarinamme
Tarinamme
saarentaika.com
Add a comment...

Post has attachment
#arvonta käynnissä www.facebook.com/saarentaika Tämä päivä aikaa äänestää oma suosikki voittoon <3 Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Saaren Taika tuotesetti <3 Muistakaa myös tukea ihania pienyrittäjä-jälleenmyyjiämme ostamalla heidän kaupoistaan <3 Oikein ihanaa alkanutta syysviikkoa Juuri inulle <3
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Rasvaisen ihon hoito Saaren Taika tuotteilla
Tässä artikkelissa aiheena on rasvaisen ihon hoito. Rasvaista ihoa on kahdenlaista: Öljyisen rasvainen iho sekä pintakuiva rasvainen iho. Ihon rasvoittuminen alkaa teini-iässä ja voi jatkua pitkälle aikuisikään asti. Tästä jutusta selviää mistä ihon rasvaisuus johtuu, miten öljyisen rasvainen iho ja pintakuiva rasvainen iho eroavat toisistaan ja miten hoitaa rasvaista ihoa Saaren Taika-tuotteilla.

Rasvaiselle ihotyypille tyypillisiä piirteitä ovat:
Runsas talintuotanto
Suurentuneet ihohuokoset
Ihon epäpuhtaudet (mustapäät ja finnit)
Paksu iho
Samea väri
Perimmäinen syy ihon rasvoittumiseen on liian vilkas talintuotanto, eli yliaktiiviset talirauhaset. Tähän vaikuttavat erinäiset asiat. Joihinkin asioihin pystyt vaikuttamaan omilla teoillasi, mutta rasvaisuuteen voi olla myös perinnöllinen taipumus.

Talintuotantoa kiihdyttää ja rasvoittumista voimistaa:
Puutteellinen tai väärä ihonhoito
Epäterveelliset elämäntavat (liian sokerin ja rasvan käyttö ravinnossa, alkoholin käyttö, tupakointi sekä vähäinen veden juonti)
Ruuansulatushäiriöt
Häiriöt hormonitoiminnassa
Stressi
Öljyisen rasvainen iho
Rasvaista ihotyyppiä on kahdenlaista: öljyisen rasvainen iho ja pintakuiva rasvainen iho. Öljyisen rasvainen iho on öljyisen kiiltävä ja runsaan talinerityksen takia ihon kosteuspitoisuus on normaali. Öljyisen rasvainen iho on usein väriltään kellertävä.

Öljyisen rasvaista ihoa tulisi hoitaa kotona seuraavasti:

Talintuotannon tasapainotus
Ihohuokosten supistaminen
Epäpuhtauksien poistaminen ja niiden syntymisen ennaltaehkäisy
Kotihoidossa kannattaa öljyisen rasvaiselle iholle valita Saaren Taika-tuotteista ihotyypille sopivat tuotteet. Kasvojen iho kannattaa puhdistaa aamuin illoin Saaren Taika Teepuu- saippualla. Öljyisen rasvaiselle iholle kannattaa valita hellästi kuoriva tuote n. 2 kertaa viikossa käytettäväksi. Saaren Taika- tuotteista tähän soveltuvin tuote on Veera Suolasaippua. Öljyisen rasvaiselle iholla on tärkeätä valita oikea kasvovoide. Tähän oiva tuote on Saaren Taika Sheavoide.

Pintakuiva rasvainen iho
Pintakuiva rasvainen iho vuorostaan on pintakuiva ja se saattaa jopa hilseillä. Pintakuivan rasvaisen ihon kosteuspitoisuus on laskenut ja ihon väri voi ihon kuivuuden takia olla jopa harmaa. Pintakuiva rasvainen iho on usein hyvin arka.

Pintakuivaa rasvaista ihoa tulisi hoitaa kotona seuraavasti:

Talintuotannon tasapainotus
Ihohuokosten supistaminen
Epäpuhtauksien poistaminen ja niiden syntymisen ennaltaehkäisy
Ihon rauhoittaminen.
Ihon kosteuspitoisuuden parantaminen
Pintakuivan rasvaisen ihon kotihoidossa kannattaa erityisesti huomioida ihon kosteuspitoisuuden parantaminen yhdessä talintuotannon tasapainottamisen ja epäpuhtauksien ennaltaehkäisyn kanssa. Pintakuivan rasvaisen ihon hoidossa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, ettei käytä vahingossa liian kuivattavia tuotteita. Siksi suosittelen valitsemaan syväpuhdistavien tuotteiden rinnalle myös super tehokosteuttavat ja rauhoittavat Saaren Taika-tuotteet.

Päivittäinen aamuin illoin tehtävä puhdistus kannattaa tehdä syväkosteuttavalla Saaren Taika Saariston Suolasaippualla tai Särkisalon Suolasaippualla. Pintakuivan rasvaisen ihon hellävarainen kuorinta kannattaa tehdä Veera- saippualla kerran viikossa. Voiteista pintakuivan rasvaisen ihon valinta on ehdottomasti rauhoittava ja tasapainottava Kamomilla- Sheavoide.

https://www.saarentaika.com/rasvaisen-ihon-hoito-saaren-taika-tuotteilla/

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!
Add a comment...

Post has attachment
Tiedätkös jo täysekologisen Saaren Taika pyykkietikan kaikki käyttökohteet?
Saaren Taika pyykkietikkaa voi käyttää myös urheiluvaatteille, joihin ei tavallista huuhteluainetta suositella.
Sitä voi laimentaa suihkepulloon ja suihkia raikkaaksi esim. tunkkaiset verhot, sohvat, matot, patjat ja muut tekstiilit joita ei aina saa pestyä!
Se avaa ja puhdistaa putkistoasi kalkkisaostumista ja pesuainejäämistä jokaisella käyttökerralla.
Sitä voi käyttää myös silityssuihkeena laimantamalla sitä suihkepulloon ja samalla suihkeella voi pestä ja desinfioida myös kodin kovat pinnat kuten lavuaarin, hanat jne.

🌿Saaren Taika pyykkietikka on täysin biohajoava eli se ei häiritse ekosysteemiämme vahingoittamalla pieneliöitä tai jäämällä haitalliseksi aineeksi luontoon.
🌿Saaren Taika pyykkietikkaa ei ole laimennettu vedellä, jolloin sen on riittoisampaa (jopa 1/2 ruokalusikallista riittää!). Se ei sisällä keinitekoisia hajusteita, eikä siihen ole lisätty säilöntä- tai lisäaineita.

🌿Saaren Taiat valmistetaan käsin täällä Salon saaristossa 100% luonnollisista ainesosista, eli luonnollisesta suomalaisesta väkiviinaetikasta ja luonnollisista eteerisistä öljyistä. Eteeriset öljyt tuoksuvat miedommin kuin keinotekoiset eivätkä ole haitallisia ympäristölle. Jopa jotkut keinotekoisille hajusteille herkistyneet käyttäjät ovat kertoneet voivansa käyttää Saaren Taikaa 💖

🌿Saaren Taika - Puhtaiden, tuoreiden ja ekologisten luonnonkosmetiikka- sekä ekosiivoustuotteiden valmistaja Särkisalosta.

“Valmistamme aidosti ekologisia, luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia luonnolle tai terveydellesi.”

Saaren Taika tuotteiden suunnittelun lähtökohtana ovat puhtaat ja vähäiset ainesosat, sekä tuotteen turvallisuus niin käyttäjälle, kuin luonnollekin.

Koko tuotevalikoimamme on vegaaninen, eli tuotteissamme käytetään ainoastaan kasvisperäisiä ainesosia.

Emme testaa tuotteitamme eläimillä, emmekä käytä eläimillä testattuja raaka-aineita.

➡️ Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

➡️ Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
#arvonta www.facebook.com/SaarenTaika osallistu yllärin arvontaan antamalla äänesi lemppari Saaren Taika hyllylle ja auta suosikki #saarentaikajälleenmyyjä ä voittamaan myös ylläripalkinto
#saarentaika #leikkimielinenkisa #shoppaillaan #tueyrittäjää
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Näin syksyn kynnyksellä ajattelin, että riittoisat ja voimakkaammin tuoksuvat vuodenaika pyykkietikat kaipaavat ajankohtaan paremmin sopivat kuvat ja sellaiset sainkin otettua. Lisäksi sain jälleen vangittua kameran kennolle myös ylvään merikotkan kaartelua, sekä kauniin joutsenpariskunnan rauhallista lipumista meremme tyynillä aalloilla.

Rantauduimme muutaman saaren päähän jylhien kallioiden muodostamaan poukamaan. Saaren kallioilla oli monenlaisia luonnon sinne järjestämiä kuvaukseen sopivia elementtejä, kuten keloutuneita puita, kirkkaan liilana loistavaa kanervikkoa, meren pyöreäksi hiomia kiviä ja tietty itse meri!

Luonnon ollessa näin läsnä ja lähellä täällä saaristossa eläessämme, on vaikeaa kuvitella tuotteen valmistuksessa raaka-aineita, jotka olisivat haitallisia luonnolle. Pohdin tätä asiaa tänään kiivetessäni erään kivikkoisen poukaman kallioisia seinämiä ylöspäin. Kallioiden halkeammissa sitkeät kasvit kukoistivat hauraina myrskyjen ja tuulten armoilla, silti niin kauniina ja voimakkaina.

Luonnon voima ja hauraus on niin käsin kosketeltavaa täällä ja toivoisin, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus joskus päästä tällaisiin paikkoihin imemään tätä kaunista luontoamme sisuksiinsa! Pohdin myös miten välinpitämätöntä on tyrkätä ympäristölle myrkyllisiä keinotekoisia hajusteita tuotteisiin, jotka käytössä joutuvat aika suoraan takaisin vesistöihin, kuten siivoukseen ja pyykkäämiseen käytettävät aineet. Jotenkin tuntuu, että toisille se luonto on niin kovin kaukana, sillä jos he asuisivat tällaisessa paikassa, tuskin hekään haluaisivat niin mahdottomasti sellaisia tuotteita valmistaa.

Saaren Taika - Aidosti ekologista puhtautta! Ei keinotekoisia hajusteita 🌿
“Valmistamme aidosti ekologisia, luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia luonnolle tai terveydellesi.”

100% luonnolliset ja 100% biohajoavat Saaren Taika pyykkietikat on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista, ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ne eivät rasita ympäristöä ja ovat täysin biohajoavia.

Pyykkietikkaa voi käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena, siivouksessa.

Pyykkietikka pehmentää ja raikastaa pyykin jättämättä tekstiiliin imukykyä heikentävää kalvoa.

Pyykkietikka raikastaa myös pesukonettasi jokaisella pesukerralla, sekä poistaa kalkki- ja pesuaine jäämiä niin koneesta, kuin putkistoistakin!

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

Lue blogikirjoitukseni tästä luontokokemuksesta veneretkeltä: https://goo.gl/yRGEJp
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hyvää Maailman siivouspäivää!
Ekologinen Saaren Taika Saaren Taika Siivoussaippuaa on saatavana kahdessa eri koossa; n. 120g litteä neliönmallinen pala sekä n. 300-400g kuutionmallinen säästöpala. Se sisältää vain kahta luonnollista öljyä; oliiviöljyä ja kookosöljyä, emme käytä tuotteissamme palmuöljyä laisinkaan.

Siivoussaippua on erittäin riittoisa ja se kannattaakin leikata heti kotona vaikka kahteen tai neljään osaan eri käyttötarkoituksille.

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille.

Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Saaren Taika Siivoussaippua on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta se ei sisällä lainkaan kiisteltyä palmuöljyä. Saaren Taika Siivoussaippua on pesuteholtaan vahvempi kuin tavallinen Marseille ja Siivoussaippuaa ei suositellakaan henkilökohtaiseen pesuun käytettäväksi.

INCI: Sodium olivate, sodium cocoate
Ainesosat: Saippuoidut oliiviöljy ja kookosöljy

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!
#ekologinen #siivoussaippua #siivouspäivä
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Palashampoo vs. nestemäinen shampoo, miksi itse suosin nykyään palaa?
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kaikki luonnollinenkaan ei ole aina turvallista tai biohajoavaa, siksi on tärkeää ostaa kodin siivoustuotteet luotettavilta valmistajilta!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded