Profile

Cover photo
Johan Jacobs
Attended Katholieke Universiteit Leuven
Lives in Geel, Belgium
141 followers|166,551 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Johan Jacobs

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
This movie helped us to repair our coffee machine so we can enjoy good coffee again, thanks !

Johan Jacobs

Shared publicly  - 
 
Op woensdag 20 maart gaf ik de keynotepresentatie op de Infosecurity.be beurs. Je kan de presentatie hier bekijken. Infosecurity 2013- Social it-balanceren tussen vrijheid en veiligheid from Joha...
1
Add a comment...

Johan Jacobs

Shared publicly  - 
 
Smartphones en sociale media doen grens tussen werk en privé vervagen | Keynotespeech door @johanjacobs21 http://bit.ly/XTlBqk #sirris #IS13
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
141 people
Jozef Schildermans's profile photo
vpro tegenlicht's profile photo
jan desitter's profile photo
Talking Heads's profile photo
Geert Declercq's profile photo
Karl Gilis's profile photo
Marc Vael's profile photo
gerd bolsens's profile photo
Cathy Martin's profile photo

Johan Jacobs

Shared publicly  - 
 
In 2014 zal sociale media ook in de bedrijfswereld aan belang blijven winnen. Om in te spelen op deze trend breidt communicatieadviesbureau C-Works haar aanbod uit met de ontwikkeling van een sociale media strategie op maat.Het gebruik van …
1
Add a comment...

Johan Jacobs

Shared publicly  - 
 
It was 2008 when the word cloud was starting to get used to identify the broader concept of the internet. Before we saw iconic drawings of the internet as a cloud in presentations, but the term was actually not really used. Very soon the cloud was filled with recuperated concepts dating back to the beginning of the dot.com bubble. Then we spoke about application service providing (ASP), in the cloud rebaptized as Software-as-a-Service, utility co...
1
Add a comment...
People
Have him in circles
141 people
Jozef Schildermans's profile photo
vpro tegenlicht's profile photo
jan desitter's profile photo
Talking Heads's profile photo
Geert Declercq's profile photo
Karl Gilis's profile photo
Marc Vael's profile photo
gerd bolsens's profile photo
Cathy Martin's profile photo
Education
  • Katholieke Universiteit Leuven
    Wiskunde, 1978 - 1982
  • Sint-Jan Berchmanscollege Diest
    Latijn-Wiskunde, 1972 - 1978
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
ICT Manager SPK en Project Manager digidak. Ik volg de nieuwste ICT trends en deel deze kennis via social media. Ik ondersteun de organisatie in de dagdagelijkse IT-werking en verzorg de educatieve materialen voor gebruik door de vrijwilligers in de digidaks.
Introduction
Na mijn studies licentiaat wiskunde koos ik voor een job als analist-programmeur in de ontwikkelafdeling van de binnenhuistelefooncentrales (PABX) van Alcatel Bel Telephone. Na het opdoeken van deze afdeling werkte ik ook nog een aantal jaren voor de afdeling Mobile Switching. Na 18 jaar verliet ik het bedrijf om als consultant te werken rond innovatie in KMO´s met behulp van informatica voor Innotek te Geel. Zo belandde ik bij KMO-IT waarmee ik reeds vanuit het project ICT-Kempen vanuit Innotek samenwerkte. Onder het label KMO-IT bundelt het Agentschap Ondernemen alle inspanningen die de Vlaamse overheid levert om uw klein- of middelgroot bedrijf te versterken en te laten groeien dankzij het efficiënt inzetten van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Nadat KMO-IT volledig binnen Agentschap Ondernemen werd opgenomen ging ik aan de slag bij Sirris, het collectief onderzoekscentrum van de technologische industrie. Momenteel werk ik als ICT Manager bij SPK vzw te Turnhout en als project manager bij digidak. Meer info op www.spk.be en www.digidak.be.
Tussendoor was ik ook gedurende een 6-tal jaren docent wiskunde in de richting informatica en docent informatica in de richting bedrijfsmanagement aan de KHK te Geel.
Ikzelf ben 30 jaar gehuwd met Mieke Homblé (leerkracht wiskunde aan TISJ te Geel) en wij hebben 3 dochters Kathleen 28 architecte, Els 26 bachelor Wiskunde, Aardrijkskunde, Godsdienst KHL en Veerle 24 Interieurarchitectuur.
In mijn vrije tijd ben ik actief als ondervoorzitter van KWB Geel-Punt waarmee wij vele verschillende activiteiten organiseren zoals dropping, wandeldag, ontbijtbuffet, quiz, jogging, lezingen, infoavonden, ... Regelmatig vind je mij op één van de vele quizzen in de Kempen en jaarlijks organiseer ik er ook eentje, meestal op de eerste zaterdag van maart.
Als webmaster van de site www.geelpunt.be en als auteur van de jaarlijkse parochiejaarkalender zorg ik voor de bekendmaking van de activiteiten die door de socio-culturele verenigingen van Geel-Punt worden georganiseerd.
Work
Occupation
Consultant
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Geel, Belgium
Previously
Diest
Pannenkoeken zijn inderdaad lekker maar de uitbater is niet echt kindvriendelijk te noemen.
Public - 3 months ago
reviewed 3 months ago
1 review
Map
Map
Map