Profile cover photo
Profile photo
Johan Öbrell
185 followers
185 followers
About
Johan's posts

Post has shared content
I'm doing my part!

Post has shared content

Post has shared content
Cool, a bit easier to work with than my own NEAT implementation. 
TensorFlow Playground - Don’t Worry, You Can’t Break It. We Promise.

Have fun with #TensorFlow Playground, an open source visualization of how neural networks learn and optimize. Created by Google Brain team members +Daniel Smilkov and +Shan Carter, TensorFlow Playground is a tool we hope can make neural networks a little more accessible.

Post has shared content
Nej Telia, jag tycker inte det blev bättre
#telia

Inte bättre alls faktiskt. 
Photo

Post has shared content

Har G+ slutat automatiskt uppdatera flödet (eller ja, visa en knapp man kan trycka på när nya inlägg finns)??

Post has shared content
I dag svek EU-parlamentet sina väljare och sitt egna ställningstagande som bara är ett år gammalt: att skydda nätneutraliteten. Mattias Bjärnemalm som jobbar på Julia Redas kontor skriver: "Kan vara värt att veta att de enda svenska parlamentariker som röstade för nätneutralitet var från gröna gruppen och vänstern. Det fanns gott om enskilda ledamöter från både socialdemokraternas och liberalernas grupper som gick emot grupplinjen och röstade för nätneutralitet, men de svenska parlamentarikerna gjorde det inte."

Här kan du läsa Julia Redas kommentar om vad som hände idag: https://juliareda.eu/2015/10/european-parliament-delivers-neither-net-neutrality-nor-an-end-to-roaming/
Photo

Post has shared content
Miljöpartiets arbetsutskott* vill ta ut "bredbandsskatt" på internet (för att stötta kultursektorn). Och idag vann Copyswede en dom som går ut på att ta ut privatkopieringsersättning för smarta telefoner, denna gången handlade det om Samsung. Vi citerar Martin Appel i vår lilla internetskola, med ett par kunskaper som verkar behöva spridas lite vidare här i världen.

Läs mer: http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.640156/martin-appel-copyswede-samsung
http://www.dn.se/ekonomi/miljopartister-vill-ha-bredbandsskatt/

Johan Rydén förklarar på facebook vad gäller MPs utskott: "Vi har inget kulturutskott internt i (mp). Det var en arbetsgrupp under ledning av tjänstemän (alltså inte ens våra egna politiker) som tog fram ett förslag till proposition som alltså eventuellt ska läggas fram av partistyrelsen för att sedan dras genom partikongressen i vår. Skulle inte blir förvånad om förslaget då (på kongressen) förpassas dit det hör hemma. Men partistyrelsen har alltså inte ens behandlat förslaget från arbetsgruppen än, och jag har redan sett flera (ja, två) partistyrelsemedlemmar kritisera just bredbandsskatten på sina FB-väggar.

Länk till kulturpolitiska texten: http://www.mp.se/sites/default/files/kulturen_-_det_fjarde_valfardsomradet.pdf
Photo

Post has shared content
Nu slutar Bahnhof (igen) att lämna ut uppgifter ur datalagrat material: "Vid allvarliga brott samarbetar vi med myndigheterna. Annars inte. EU-domstolen är på vår sida."

Länk till artikel: http://unvis.it/www.svd.se/vi-vagrar-lamna-uppgifter-till-polisen/om/debatt
Photo

Post has attachment
40 Gate new meta for LOTV? #starcraft   #lotv   #legacyofthevoid  
Wait while more posts are being loaded