Profile cover photo
Profile photo
Jochem Koole
1,389 followers -
Helpt B2B dienstverleners sociale media succesvol zakelijk in te zetten
Helpt B2B dienstverleners sociale media succesvol zakelijk in te zetten

1,389 followers
About
Jochem's posts

Post has attachment
Na (te) lange tijd weer eens een blogartikel geschreven voor +MarketingfactsNL.

Zijn medewerkers het 'nieuwe marketing goud'? Zeker niet! Vormen zij de sleutel tot een succesvolle implementatie van social business? Dat denk ik wel, maar pas goed op voor deze 3 valkuilen. 

Post has attachment
Het jaar is bijna voorbij; er wordt weer volop teruggeblikt en vooruit voorspelt. Hierbij de ultieme social business slides voor 2016. Doe er je voordeel mee!

Post has attachment
Mijn één-na-laatste stop op de 17-urige werkdag van afgelopen dinsdag was het hoofdkantoor van Canon Nederland in Den Bosch. Daar mocht ik namens Marketingfacts aanwezig zijn bij een evenement over klantgerichtheid in de financiële sector. Benieuwd hoe de vlag erbij hangt? Lees dit - vrij lange - artikel.

Post has attachment
Veel #socialbusiness projecten bereiken niet hun volledige potentieel, omdat er niet of nauwelijks wordt gemeten, laat staan gerapporteerd. Leuk of niet, het hoort er nu eenmaal bij. Doe je het wel, dan liggen er mooie dingen in het verschiet.

Post has attachment
Waarschijnlijk krijg jij - net als ik - af en toe onpersoonlijke LinkedIn-uitnodigingen. Ik vind daar iets van en heb een kort artikeltje geschreven waarin ik je in ongeveer 3 minuten uitleg hoe ik ermee omga.

Post has attachment
Hoe je het ook wendt of keert: zaken doen heeft met geld te maken. In dit artikel een aantal handige online tools om jouw inzage te geven in de financiële situatie van jouw prospects, klanten, leveranciers en concurrenten.

Graag zou ik in contact komen met iemand bij +Google Nederland of +Google+ Your Business die mij iets meer kan vertellen over het verifiëren van een locatie op Google Maps. Het betreft een specifieke vraag die ik graag met een persoon zou willen bespreken. Wie biedt?

Post has attachment
Nieuwe praktische tip: een paar krachtige LinkedIn features op een rijtje en waar jij ze kan vinden binnen LinkedIn.

En nee, je hebt er geen betaald account voor nodig :-)

Post has attachment
Sociale media zijn fantastische middelen die jij goed kan gebruiken om relaties op te bouwen en te versterken. De middelen zelf zijn echter niet zo sociaal... Een artikel over de verdienmodellen achter Facebook, LinkedIn en Twitter en waar jij als marketeer over na zou moeten denken op het moment dat je sociale media zakelijk wil gaan inzetten.
Wait while more posts are being loaded