Profile cover photo
Profile photo
JobbPortalen.no
Å finne riktig jobb er å investere i sitt eget liv!
Å finne riktig jobb er å investere i sitt eget liv!
About
JobbPortalen.no's posts

Post is pinned.Post has attachment
1 års vikariat som kommuneoverlege/fastlege i 100 % stilling
Beiarn kommune - for felleskap, tradisjon og nye utfordringer!

Å jobbe i Beiarn kommune er å påta seg det unike oppdraget. Derfor er vår organisasjonen preget av kommunikasjon, åpenhet og samspill. Gode holdninger, sterke felles verdier og fokus på engasjement og kompetanseheving - det gir motiverte ansatte! #legejobb #beiarnkommune #fastlege #kommuneoverlege

Post has attachment
#stillingledig #jobb Sykepleiere - Lervig sykehjem - Allerede nå kan vi love deg jobb som sykepleier ved byens nyeste og mest moderne sykehjem som vil stå ferdig i januar 2018.

Post has attachment

Post has attachment
#stillingledig #jobb Ergoterapeut - Avd.hverdagsrehabilitering.Madla og Tjensvoll hjemmebaserte tjenester

Post has attachment
#stillingledig #jobb Kontaktlærer - Hundvåg skole - Hundvåg skole ligger like utenfor Stavanger sentrum med flotte grønne arealer rundt oss. Skolen har omtrent 450 elever og 50 ansatte fordelt på skole og SFO. Vi er en barneskole med 3 klasser på hvert trinn.

Post has attachment
#stillingledig #jobb 100 % fast stilling som kommunalleder - Vår trofaste, ytterst lærevillige og hardt arbeidende Ågot Eide har begynt å tenke på sin pensjonisttilværelse. Er du hennes arvtager?

Post has attachment

Post has attachment
#stillingledig #jobb Analytikere/Tallknusere - Oslo kommune har mer enn 300 ulike IT-systemer. Flere av disse dekker samme formål, og vi vurderer at det er store drifts- og forvaltningsbesparelser å hente på sanering og standardisering. UKE har derfor startet arbeidet med å samle data fra kommunens ulike virksomheter. Vårt analytikerteam vil analysere innsamlede data om systemporteføljen og utarbeide business cases for sanering og konsolidering.

Post has attachment
#stillingledig #jobb Barnehagelærer - Manglerud barnehage - Manglerud barnehage bygger på lange tradisjoner helt fra husmødrenes barnehager på 50-tallet og frem til i dag. Fra tradisjonell drift og tanker om barns behov til fokus på barns medvirkning på egen dag, deres ressurser og de ansattes kompetanse.

Post has attachment
#stillingledig #jobb Modersmålslärare och/eller studiehandledare för åtta olika språk
Wait while more posts are being loaded