Profile cover photo
Profile photo
Jimmi Frederiksen
58 followers -
Så er man kommet på G+ også :- )
Så er man kommet på G+ også :- )

58 followers
About
Jimmi's posts

Post has attachment
Ny eller brugte biler på lydolphauto.dk. Stort udvalg af billige personbiler, varevogne mm. Vores mekanikere udfører også fuld service og reparation. Dit kvalitetsværksted i Næstved. Telefon: 5573 0320, Mobil: 6161 0707.

Post has attachment
EXTRA! EXTRA! Her kan du se Elgigantens EXTRA gode tilbud! Kampagnen gælder indtil søndag d. 23. juni eller så længe lager haves. Finder du noget du kan lide? :)

http://www.elgiganten.dk/cms/s-Y8GsGQVwQPMAAAE_Vd8IrjHo/elgiganten-extra?extra

Post has attachment
Elgiganten chokerer med iPad til foræringspris. Et aggressivt tilbud på iPad giver rynkede pander i branchen, der undres over, at Apples brand er kommet på discount. Elgiganten er nu den frække dreng i klassen, og sælger en iPad 2 til 1.999 kroner, hvilket er 1.000 kroner under normalprisen for en 16 GB-udgave af den populære tablet.

http://www.elgiganten.dk/cms/s-dL.sGQVwstMAAAE_smIIrjdP/shock-box-ipad-2

Post has attachment
SÅ DET NU! VI TYVSTARTER VORES SUPER WEEKEND! og til alle dem som holder ekstra lang weekend pga. Kristi Himmelfartsdag!! Rigtig god weekend men husk vores webshop holder aldrig lukket. Bemærk: enkelte varer i begrænset antal!

Post has attachment

Post has attachment
Det er de etablerede fysiske butikker, der for alvor rykker på listen over de 20 mest populære webshops på pricerunner.dk i Danmark. Den mest besøgte webshop er Elgiganten.

Det viser en analyse som Danmarks største prissøgningstjeneste PriceRunner.dk har foretaget af søgninger på priser og varer på
www.pricerunner.dk

http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/pricerunner-danmark/pressrelease/view/danmarks-mest-populaere-webshops-855086?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Alert&utm_content=pressrelease

Post has attachment

Post has attachment
Så er Elgiganten's Super Weekend, sparket i gang online! God weekend.

Post has attachment
Elgiganten Black Friday

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded