Profile cover photo
Profile photo
JiiPee Kulmala
87 followers -
Generally used in humorous ways.
Generally used in humorous ways.

87 followers
About
JiiPee's posts

Post has attachment

Post has attachment
party time, excellent

Post has attachment

Post has attachment
So crazy

Post has attachment
Tästä voinee päätellä, että kiinalaiset saivat viimein lisättyä avaruusrakettiinsa keittiömoduulin?

Post has attachment

★ HYVÄÄ, HALVALLA JA HUOMISEKSI ★
Otan vastaan vinkkejä heti vapaasta tai kesällä vapautuvasta kivasta turkulaisesta yksiöstä (mielellään akselilta Martti-Kupittaa, mutta ei niin nuukaa – saa ehdottaa mitä vaan). Asukkaaksi olisi tarjolla varjoaan hiljaisempi cowboy. Jos olisin valtio, olisin Sveitsi. Pidän eläimistä silloin kun ne ovat muiden lemmikkejä, tai ne löytyvät lautaseltani. Kuuntelen vain hyvää musiikkia ja sitäkin kuulokkeiden kautta tupakoimatta. Jos omistaisin television, niin en katsoisi sieltä salkkareita, idolseja, gleetä enkä muuta äänihäiriöitä aiheuttavia laatuohjelmia. Olen horoskoopiltani vesimies, joten astianpesukone on pelkkää plussaa.
Autopaikka tai pysäköintimahdollisuus korttelin läheisyydessä ois kiva!
㋡

Post has attachment
Nojoo, ihan kiva.

Pohdin tänään, että mikä saa ihmiset polkemaan autotiellä, kun 50 cm oikealla on erinomaisessa kunnossa oleva pyörätie? Eikä tänään kyseessä ollut tyypillinen polkupyöräfanaatikko uuden karhealla Carrerallaan, vaan ihan kolme tavallista opiskelijatyttöstä.

Post has attachment
About the founder, Gabe Newell, the manual says, "Of all the people at this company who aren't your boss, Gabe is the MOST not your boss, if you get what we're saying."
Wait while more posts are being loaded