Profile cover photo
Profile photo
Jessica Berggren Turban
En skånefödd tös med passion för både juridik och skrivande/läsande.
En skånefödd tös med passion för både juridik och skrivande/läsande.
About
Jessica's posts

Post has attachment
Nästa gång kan det handla om dig eller någon anhörig. Registrera dig därför som blodgivare om du har möjlighet. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Post has attachment
Nästa gång kan det handla om dig eller någon närstående. Registrera dig därför som blodgivare om du har möjlighet, så att vi tillsammans kan se till så att den här situationen inte uppstår.

"Tack vare" SJ:s nya tågtidtabellsändring får jag gå upp en kvart tidigare varje morgon: klockan 4.45 istället för 5.00 för att hinna med tåget som nu går 6.11 (innan 6.26). Tack älskade SJ! Precis vad morgontrötta jag behövde!

Post has attachment
När man behöver muntras upp. :-)

Post has attachment
haha! Den här är rolig. fast man måste kanske kunna en del av de juridisk-engelska begreppen som de använder sig av för att se det roliga. Jag gillar den här i alla fall! :-D

Post has attachment

Post has attachment
Det är så sjukt att vi människor gör på det sättet! Varför inte bara acceptera att vi alla ser olika ut?!

I dag var jag tydligen dagens tågattraktion med tanke på att en medelåldersman satt och stirrade på mig nästan hela tågresan hem från Stockholm. Tur att man kan glädja någon.

Jag och min kompis hade förresten vädergudarna på vår sida i dag i huvudstaden. Varmt och solsken hela förmiddagen. När jag kom hem till Köping välkomnades jag av regnet så fort jag steg av tåget.

Woho! Då har jag säkrat mitt VG i juridisk svenska genom lagstiftningstekniks-uppgiften i juridisk svenska. Känns bra när man lade ned en del tid på att få vår "proposition" att se ut som en riktig. :-)

Åh, vad jag blir galen på skolans sista-minuten-schemaändringar! Nu längtar man mer än lovligt efter examen. Bara 5 veckor kvar ... Bara 5 veckor kvar ...
Wait while more posts are being loaded