Profile

Cover photo
Jesper Normann-Riis
Works at Social Nettet
596 followers|71,438 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
 
2 ÅRS FØDSELSDAG HOS SOCIAL § NETTET.
Fødselsdagspris for opstart. NU kr. 612,
Den 06.12. har Social Nettet 2 års fødselsdag. I den anledning har vi nedsat opstartsgebyret til kr. 612,. Normalpris 1.500, Du får altså en rabat på kr. 888, Vælg mellem opstart i december eller januar måned. Der betales ved opstart.(tilbuddet gælder aftaler indgået senest den 06.12.15). Udfyld formularen på vores hjemmeside: http://socialnettet.dk/kontakt
 ·  Translate
View original post
1

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
Så er det officielt og en milepæl for min rådgivningsvirksomhed, Social Nettet - www.socialnettet.dk
 ·  Translate
 
+Social Nettet har nu formelt indgået et samarbejde med jurist Mette Heap, fra Din Socialjurist. Vi samarbejder bl.a. om komplicerede sager, ligesom vi mødes flere gange månedligt. Hensigten er også, at vi skal dække ind for hinanden ved ferie og sygdom, fx i møder på kommunen. Se vores fælles side; www.socialjur.dk
 ·  Translate
View original post
1

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
 
Hvem kan ikke bruge 20.000 kr. ekstra? Vi gi'r dig dem gerne, hvis du kan formidle salget af vores i øvrigt ret dejlige lille hus på knap 200 m2 fra kælder til kvist. Du kan se mere her: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1650049435214451&id=1504413243111405
 ·  Translate
Hej, jeg hedder Karoline, og er 3,5 år gammel. Jeg bor i et rigtig dejligt 3-plans hus, sammen med mine forældre og 2 søskende. Jeg har desværre en...
16 comments on original post
1

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
Sociale bevidste virksomheder tænker også i fastholdelse af sårbare medarbejdere. Har du en medarbejder eller kollega, der fx er udfordret af alkoholmisbrug, stress, depression eller lignende, som påvirker arbejdsevnen?
 ·  Translate
1

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
Har du selv, eller kender du nogen, der af den ene eller anden grund har behov for en privat socialrådgiver, der kan hjælpe med en social sag, der er strandet hos kommunen - så tilbyder jeg min assistance.
 ·  Translate
1
In his circles
159 people
Have him in circles
596 people
Anette Schou's profile photo
Søren Hampen Kristensen's profile photo
Morten S. Hvid's profile photo
Linda Lawton's profile photo
Christian Bowall's profile photo
Unique Travel's profile photo
Joakim kruse's profile photo
Michael Pasgaard's profile photo
Carrsten Johan Thessen's profile photo

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
Travlhed hos +Social Nettet. Her hjælper vi borgere og virksomheder med social faglige opgaver, fx hvis du er pårørende eller arbejdsgiver til en person med nedsat funktionsevne eller psykisk sårbarhed.
 ·  Translate
1

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
Har du gennem længere tid oplevet at blive forfulgt på internettet, eller måske modtaget ubehagelige SMS'er? Hvad kan du gøre?
1

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
Har du, eller oplever du at være klemt i det sociale system på den ene eller anden måde - så er du velkommen til at publicer din sociale sag på socialesager.dk. Måske kan det være andre til gavn!
 ·  Translate
1

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
 
Private socialrådgivere med selvstændig virksomhed vinder mere og mere frem. Syge borgere møder urimelige krav / formynderi på Jobcentrene.
View original post
1

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
Coaching for personer, der har oplevet en social begivenhed.
 ·  Translate
1

Jesper Normann-Riis

Shared publicly  - 
 
Da jeg har slået mig ned som privat socialrådgiver, skal dette område naturligvis også have sin side her på G+. Der findes ikke mange virksomhedssider på Google plus inden for det sociale område, hvilket jeg synes er synd. Håber med tiden, at endnu flere kan se mulighederne i G+ - også andre end internet- og markedsføringsfolk samt de store brands.

Du er velkommen til at følge +Social Nettet - hvis du har lyst!
 ·  Translate
1
People
In his circles
159 people
Have him in circles
596 people
Anette Schou's profile photo
Søren Hampen Kristensen's profile photo
Morten S. Hvid's profile photo
Linda Lawton's profile photo
Christian Bowall's profile photo
Unique Travel's profile photo
Joakim kruse's profile photo
Michael Pasgaard's profile photo
Carrsten Johan Thessen's profile photo
Work
Skills
Socialrådgiver og projektleder med mange års erfaring med rådgivning af socialt udsatte mennesker, samt arbejdet med, og i, frivillige organisationer. Online minded og flair for sociale medier og onlinerådgivning!
Employment
 • Social Nettet
  Privat socialrådgiver, 2013 - present
  Social Nettet er din fortrolige og private socialrådgiver, der kan være dig behjælpelige i din sociale sag hos kommunen. Vi kan rådgive dig om dine sociale rettigheder, hjælpe med at klage over afgørelser i din sag m.v. Vi yder blandt andet socialrådgivning i sager om sygedagpenge, førtidspension, fleksjob samt i børne- og familiesager Vi har også stor erfaring i arbejdet med borgere med psykisk sårbarhed og udfordringer med misbrug. Desuden er Social Nettets socialrådgiver specialiseret i rådgivning af mænd med selvværdsproblemer, ensomhed og problemer med parforholdsvold.
 • Region og kommuner
  Socialrådgiver, 2000 - present
  Socialpsykiatri - misbrug - dobbeltdiagnosiske problemstillinger.
 • Net-mobning.dk
  Projektleder og socialrådgiver, 2012 - present
 • Kriminalforsorgen
  Personundersøger, 2008 - 2010
  Ekstern personundersøger - undersøgelse af klientens personlige og sociale forhold for retten, som kan have betydning for fastsættelse af en straf eller af anden retsfølge end straf.
 • Drop Mobning Nu -kampagnen
  Kampagnemedarbejder, 2012 - 2013
  Medlem af Redaktionsudvalget på Facebook. Drop Mobning Nu' var en national kampagneuge mod mobning på internettet, som Trine Bramsen var initiativtager til. 30 organisationer deltog i kampagnen som blev afholdt i uge 6 2013. Af deltagende organisationer var bl.a. Facebook, Google, Red Barnet, Net-mobning.dk og Danmarks Lærerforening. Kampagnen havde desuden støtte fra Social- og integrationsministeren.
Story
Tagline
Socialrådgiver, projektleder
Introduction
Selvstændig socialrådgiver med interesse i socialt arbejde, rådgivning, arbejdsmarked, samfund og politik. Desuden optaget af sociale medier.

Jeg har den indstilling, at vi alle er ligeværdige - men desværre, af forskellige årsager, ikke har lige muligheder. At medvirke til at skabe lige muligheder for alle, kræver social ansvarlighed og samfundssind.

Professionelt beskæftiger jeg mig med sårbare og socialt udsatte mennesker som privat socialrådgiver, hvor jeg bl.a. rådgiver og coacher borgere inden for beskæftigelses- og familieområdet. Desuden arbejder jeg med borgere med psykisk sårbarhed og massive sociale problemstillinger. Jeg tilbyder rådgivning i komplicerede sociale sager samt som partsrepræsentant i forskelligartet sager, bl.a, sygemeldte med sager i jobcentret.

Jeg er optaget af kampen mod netchikane og arbejdet med at minimere net-mobning ligger mig stærkt på sinde. Jeg medvirker derfor i initiativer, der søger mod at stoppe net-mobning.

I online verdenen beskæftiger jeg mig generelt med digitalisering og menneskers interaktion på nettet, samt anvendelse af og færden på sociale medier og netværk. 

I kraft af min profession er jeg hjemmevant inden for en del lovområder, især inden for det sociale område samt familieområdet, men jeg beskæftigere mig også med mægling, overtrædelser af lov om ophavsret og markedsføringsloven. Desuden med privatpersoner og virksomheders online omdømme. I den forbindelse er jeg optaget af socialt iværksætteri og har en drøm om, at skabe arbejdsfunktioner for personer med nedsat funktionsevne, fx som freelancere eller fleksjobere i min virksomhed. En virksomhed der gerne må indebære socialeøkonomiske tiltag.
Basic Information
Gender
Male
Jesper Normann-Riis's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Dennis Kjærgaard | Blog om affiliate og online marketing
denniskjaergaard.com

Her blogger jeg især om emner som Wordpress, SEO, Google Adsense, affiliate og online markedsføring generelt

10 WordPress Plugins der pifter din side op - Jesper Normann
www.jespernormann.dk

Der er vel nok mindst lige så mange forskellige plugins til WordPress, som der er webudviklere i Danmark. SE de 10 WordPress plugins jeg for

Beskyt dit indbo
plus.google.com

Få hjælp til at finde de bedste sikkerhedsløsninger til dit hjem.

Ticket 2 Heaven i gabet på domænehaj - Læs den grufulde historie
www.onlineeffekt.dk

En kynisk 36-årig dansker afpresser firmaet bag det populære børnetøjsmærke Ticket to Heaven for flere hundrede tusinde kroner. Læs hvordan.

How to Create a WordPress Blog in 5 Minutes | Jeffbullas's Blog
www.jeffbullas.com

I initially started my blog using Wordpress and I have found it a platform that makes it easy to own and publish your own content online. It

Søgemaskineoptimering - LARS BACHMANN - Søgemaskinenørd og Wordpress freak
www.larsbachmann.dk

Blog om søgemaskineoptimering. Lars Bachmann blogger om SEO, web 2.0, sociale medier, Wordpress og andet relateret til søgemaskineoptimering