Profile cover photo
Profile photo
www.jeroenvanderliende.com | Visueel Denken | van Praatplaat tot Animatie tot Sneltekenen
3 followers -
Freelance Visual Communication & Product Design
Freelance Visual Communication & Product Design

3 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Binnen de herziening van het MBO zijn er verschillende routes ontwikkeld om tot goede, valide examenproducten te komen waar scholen mee kunnen werken. De route hiernaartoe hebben we met Hutspot en Blikstroom in een animatie gegoten zodat de scholen geinformeerd kunnen worden!
https://www.youtube.com/watch?v=6eXBN5hG7zA
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
De provincie Zuid-Holland sluit een traject van Serious Games voor de herontwikkeling van Buslijn 197 af met deze praatplaat. In de plaat zie je de uitkomsten gekoppeld aan de stakeholders, gecombineerd met de platen uit de sessies...

http://jeroenvanderliende.com/praatplaat-uitkomsten-ontwikkeling-buslijn-provincie-zuid-holland/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HET IS ZOVER!!! De nieuwe website en huisstijl is af. Maanden hebben we gewerkt aan een nieuw jasje dat overzichtelijk laat zien wat ik doe en waarbij mijn werk voorop staat. Tweetalig. En ik ben er enorm trots op!

Bekijk hem hier :D: http://jeroenvanderliende.com
Awesome webdesign by Jilles van Eibergen Santhagens. Fotografie by Anne Lakeman.
Add a comment...

Post has attachment
http://jeroenvanderliende.com/Category/animaties/ In deze animatie of explanimation zie je uitgelegd wat de NGV doet en waarom je lid zou moeten worden. Vanwege het 10-jarig jubileum werd de wens werkelijkheid om door middel van beeld en tekeningen op een aantrekkelijke manier een filmpje te maken waarin kort en krachtig de boodschap van de NGV verteld wordt en online gedeeld kan worden.

De NGV is de Nederlandse Gebruikers Vereniging die helpt bij het verbeteren van de NedGraphics software.

Meer info? http://jeroenvanderliende.com/explanimation-ngv/
Add a comment...

Post has attachment
http://jeroenvanderliende.com/Category/animaties/ Kokxdevoogd heeft deze animatie ingezet om grote doelgroep te bereiken en het verhaal, de gezamenlijke visie over te brengen aan de hand van een visualisatie. De basis voor de animatie is in feite een praatplaat, zodat de tekening ook op zichzelf gepresenteerd kan worden als als infographic gedeeld kan worden. In de animatie zie je hoe het verhaal langzaam wordt opgebouwd.

De participatiewet zorgt ervoor dat gemeentes zelf verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van deze wet. Gemeentes kunnen samenwerking om zo kosten te besparen. Door het proces grotendeels te automatiseren, door middel van een virtuele backoffice kan dit bereikt worden. Meer info? Kijk op http://gbi-participatiewet.nl/.

Kijk ook op: http://jeroenvanderliende.com/animatie-gezamenlijke-aanpak-uitvoering-participatiewet-voor-kokxdevoogd/
Add a comment...

Post has attachment
http://www.jeroenvanderliende.com Beginpunt van deze reeks van animaties is de slogan “Expect More” die te abstract bleek voor Hypor’s klanten. Dit eerste filmpje is dan ook eigenlijk meer een explanimation (uitleg video), waarin verteld wordt wat Hypor doet, aan de hand van vier pijlers. In deze eerste video wordt het overzicht geschetst en later wordt in vier andere animaties ingezoomd op de specifieke pijlers.

Hypor BV is een dochteronderneming van Hendrikx Genetics. Hypor is verantwoordelijk voor de genetica van varkens. Ze hebben meer dan 50 jaar ervaring in deze branche en hun experts leveren state-of-the-art research. De gebalanceerde aanpak is gebaseerd op een stevige strategie van vier pijlers: waarde toevoeging, samenwerking, innovatie en duurzaamheid.

Bekijk ook: http://jeroenvanderliende.com/animatie-expect-more-voor-hypor-bv/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded