Profile cover photo
Profile photo
Jeppe Kollerup
97 followers -
Ung ingeniørstuderende med stor interesse for iværksætteri, elektronik og IT.
Ung ingeniørstuderende med stor interesse for iværksætteri, elektronik og IT.

97 followers
About
Jeppe's posts

Post has attachment

Post has attachment
Jeg blev midt i juni færdig med min bachelor, hvilket betød 2+ måneders sommerferie til mig. Derfor har der endelig været tid til de mange hængepartier og tid til at give den gas som iværksætter!

Ud over et nyt projekt i støbeskeen har det betydet, at min virksomhed (som snart kan fejre sine første 2 år) endelig kan besøges online :-) I dag har jeg nemlig færdiggjort http://jkollerup.dk som skal fungere som et personligt website for mig og min virksomhed. Jeg håber, at I vil give den et kig.

Planen er på sigt at komme med blogindlæg på siden også - men først når jeg har nok interessant at skrive om.

Jeg søger en god #AdWords konsulent til en mindre konto (budget omkring 1500 kr/måned pt.). Meget gerne med klippekortsløsning eller lignende til senere opgaver.

Nogen anbefalinger?

Post has shared content
Stem NEJ.
JA ELLER NEJ?
- fordele og ulæmper ved at tiltræde den Europæiske Patentdomstol ...

Er du stadig tvivl om hvad du skal stemme på søndag, så læs lige her - for det er faktisk meget enkelt:

ULÆMPERNE ved et ja er bl.a.:

1) Der vil komme flere patenter
Dette er der ingen tvivl om. Jeg har da heller ikke hørt en eneste politiker argumentere imod, at det vil ske.

Men er patenter overhovedet godt? Argumentet er, at det øger innovation, men når det undersøges videnskabeligt passer det bare ikke. Det er KUN indenfor pharma, at der kan påvises en øget motivation. For alle andre brancher er det enten neutralt eller direkte negativt, som det f.eks. er tilfældet for IT-området. 

Jeg synes det er skæmmende, at politikerne bliver ved med at tale IMOD videnskaben. Mon også de en dag kunne finde på, at afskaffe tyngdeloven? 

2) Der vil komme (nok mange) flere software patenter
Når der kommer flere patenter kommer der også flere software patenter. 

Politikerne påstår ganske vidst, at software patenter er ulovlige. Problemet er bare, at den juridiske definition af hvad software er, er så svag at der i praksis udstedes masser af software patenter i Europa i dag. Nogle har påvist op imod 30.000 allerede!

Problemet særligt med software patenter er, at de som regel udtages på meget generelle og almindelige funktioner, som næsten alle programmører bruger - ikke fordi de nødvendigvis har set nogle andre gøre det - og "sjtæler" deres "opfindelse", men fordi de bare ER den eneste logiske løsning på et givent problem. 

Fremadrettet risikerer vi, at det bliver MEGET mere besværligt, og langt dyrere, at udvikle software. Det skal de største virksomheder nok overleve, men jeg tror at mange små vil få svært ved det. I sidste ende bliver det dog forbrugerne der kommer til at betale prisen i form af højere priser - og alle disse penge skal så gå til nogle software patent trolls som beviseligt vil skade innovationen. 

Er det rimeligt? Er det godt for samfundet? Er det virkelig det vi ønsker? Det synes jeg ikke. 

3) Risikoen ved at sige ja og tage fejl er langt, langt større end risikoen ved at sige nej og tage fejl. Det er meget sværere at få vores suverænitet igen end det er at afgive den senere. 

Alle de kloge advarede os om at sige nej til Euroen. Nu kan alle de samme kloge folk godt regne ud at det har sparet os for meget at vi dengang sagde nej. Jeg tror det samme vil være tilfældet med dette valg. 

----------------

FORDELENE ved at stemme ja, skal vi da også lige have med ...

1) 0,3% af alle Danske virksomheder vil slippe med at skulle lave en ansøgning frem for to. De sparer således ET (lille) gebyr. 

2) Det bliver lettere for patent-ejerne at føre sager mod dem de mener bryder deres patent. Så det vil naturligvis føre til flere sager. Mange vil nok stadig blive tabt, men om de anklagede der vinder for sagens omkostninger dækkes er stadig ikke sikkert. 

3) Det bliver væsentligt mere attraktivt for patent-trols at terrorisere erhvervslivet. Det er jo godt for dem og deres erhverv, men ... 

----------------

Jeg synes valget er meget enkelt. Stemt NEJ på søndag

Post has attachment
Er EB virkelig så nemme at overtale til at inkludere et link (fuldstændig uden relevans) i deres artikler? #linkbuilding  

Post has attachment
Når der tilsyneladende er smidt et klækkeligt beløb efter et mobilsite, er det nu ærgerligt med et sådant gebyr på 125 kr. for at bestille sin rejse via mobilen. Det må virkelig være en konverteringsdræber.

En ommer, hvis I spørger mig, +Color Line :-)
Photo

Hejsa!

Jeg står overfor at skulle implementere gavekort i min webshop her til julen. Hvordan er jeres erfaringer med at sælge gavekort i jeres shops?

Jeg er klar over, at det kommer an på branchen og skal markedsføres rigtigt, men er det noget, som danskerne er interesserede i? Skal de have et fysisk bevis, eller er en e-mail med rabatkoden nok? Hvad med refundering af gavekort?

Nogen der kender til et godt tool til at skabe en liste over alle udgående links for et domæne? Helst gratis hvis muligt. Jeg skal i gang med en oprydning :-)

Jeg overvejer at skifte tema på et større site med mange besøgende (med forum og woocommerce). Hvordan kører jeg nemmest et skjult site med alle indlæggene/data fra det nuværende, så jeg kan teste med alle funktionaliteter, inden det skal offentliggøres?
Wait while more posts are being loaded