Profile cover photo
Profile photo
Jeppe Kollerup
97 followers -
Ung ingeniør med stor interesse for iværksætteri, elektronik og IT.
Ung ingeniør med stor interesse for iværksætteri, elektronik og IT.

97 followers
About
Posts

Post has shared content
Ny Raspberry Pi 3 Model B+ ude i dag!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Jeg blev midt i juni færdig med min bachelor, hvilket betød 2+ måneders sommerferie til mig. Derfor har der endelig været tid til de mange hængepartier og tid til at give den gas som iværksætter!

Ud over et nyt projekt i støbeskeen har det betydet, at min virksomhed (som snart kan fejre sine første 2 år) endelig kan besøges online :-) I dag har jeg nemlig færdiggjort http://jkollerup.dk som skal fungere som et personligt website for mig og min virksomhed. Jeg håber, at I vil give den et kig.

Planen er på sigt at komme med blogindlæg på siden også - men først når jeg har nok interessant at skrive om.
Add a comment...

Jeg søger en god #AdWords konsulent til en mindre konto (budget omkring 1500 kr/måned pt.). Meget gerne med klippekortsløsning eller lignende til senere opgaver.

Nogen anbefalinger?
Add a comment...

Post has attachment
Er EB virkelig så nemme at overtale til at inkludere et link (fuldstændig uden relevans) i deres artikler? #linkbuilding  
Add a comment...

Post has attachment
Når der tilsyneladende er smidt et klækkeligt beløb efter et mobilsite, er det nu ærgerligt med et sådant gebyr på 125 kr. for at bestille sin rejse via mobilen. Det må virkelig være en konverteringsdræber.

En ommer, hvis I spørger mig, +Color Line :-)
Photo
Add a comment...

Hejsa!

Jeg står overfor at skulle implementere gavekort i min webshop her til julen. Hvordan er jeres erfaringer med at sælge gavekort i jeres shops?

Jeg er klar over, at det kommer an på branchen og skal markedsføres rigtigt, men er det noget, som danskerne er interesserede i? Skal de have et fysisk bevis, eller er en e-mail med rabatkoden nok? Hvad med refundering af gavekort?

Nogen der kender til et godt tool til at skabe en liste over alle udgående links for et domæne? Helst gratis hvis muligt. Jeg skal i gang med en oprydning :-)
Add a comment...

Jeg overvejer at skifte tema på et større site med mange besøgende (med forum og woocommerce). Hvordan kører jeg nemmest et skjult site med alle indlæggene/data fra det nuværende, så jeg kan teste med alle funktionaliteter, inden det skal offentliggøres?
Wait while more posts are being loaded